نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون جعفر خان خسته نباشید
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون جعفر خان خسته نباشید
با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان.
اگه امکانش باشه برای بازیکنا اورال تعریف بشه خیلی کار راحت تر میشه.خواستم یک پیشنهاد داده باشم ممنون میشم رسیدگی کنید
اگه ممکنه در اینده بازیکنان جوان و ستاره مثل نیمار. کونترائو. کوتینیو ..... به لیست اضافه کنید
اگه ممکنه بازی هارو طوری تنظیم کنید که بازی های تورنمنت در ساعات 9 و 10 صبح انجام بشه تا در بازی های لیگ و تورنمنت در ساعات 15 و 16 تداخل وهمزمانی روی ندهد.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من متوجه نشدم ! اورال ؟ منظورتون اینه که به یک بازیکن یک نمره داده بشه؟ مثلآ مسی 800 ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله حرف شما صحیحه
اما ما منتظریم همه لیگ ها شروع بشه و بازیها رو ببینیم تا بتونیم به هر بازیکن آمار بدیم ( مثل قدرت شوت زنی و .... )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirbarzegharym [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بله پیشنهاد شما هم کاملآ منطقی هست.
البته می تونیم یکی از تورنومنت ها رو ساعت 9 صبح و یکی رو ساعت 11 شب قرار بدیم و شما موقع ثبت نام یکی رو انتخاب کنید ( ممکنه بعضی ارزدوستان شبها و بعضی از دوستان روزها بتونن سر بزنن )
این هم بزودی عملی می کنیم
ممنون از اظهار نظر مفید دوستان:flowerysmile:
دوست عزیز. منظورم اینه یکسری ضریب به هر فاتور یک بازیکن توی پستش داده شه که ملاک مشخص کردن بازیکن خوب راحت تر بشه.مثلا برای یک مهاجم ضرائب تکنیک شوت و گلزنی 3 و سرزنی و سرعت و پاس 2 و بقیه یک و اورال تعریف شه تا انتخاب از بین مثلا 4 مهاجم یا هافبک اسون تر شه.کسی که بخواد یک تاکتیک خاص رو مثلا بازیسازی رو تیمش داشته باشه فقط به این فاکتور توجه میکنه.اما یکی مثل من برای مهاجمم فقط اورالش مهمه اما هافبک باید بازیسازی داشته باشه.امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشمنقل قول:
من فهمیدم چیگفتی:mage mishe:
سلام مدير سايت دربي مي خواستم بگم كه بي تيمم پيام داديد كه 2تيم با اي پي من كار ميكنن مي خواستم بگم اين دو تيم مال من نيست اگه اين پيام رو گرفتي حتما بهم يه پيام بده اسم تيمم BEEM UNITEDهست اينم لينكش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]crying::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:gerye: منم همین مشکل رو دارم:gerye:
هشدار: به جز تيم ACM Milan در حال حاضر 1 تيم با آي پى شما فعاليت ميكنند. چنانچه با بررسى نقل و انتقالـات بازيكنان اين تيمها ثابت شود اين تيم ها متعلق به شما هستند و تيم شما در ليگ ها و يا تورنمنت ها برنده شود جايزهاى به آن تعلق نخواهد گرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز نگران نباشید
بعضی از مربی ها می آن و چند تیم می سازند و خلاصه گاوبندی و ... با تیم های خودشون انجام می دن
این گونه افراد از دید ما پنهان نیستند.
اگر شما از اون دسته از دوستان نیستید نگران نباشید ولی اگر از آن دسته از مربیانی هستید که با این گونه کارها تیم خودشون رو ساختند باید بگیم که بزودی فرصت چند روزه به این دوستان داده میشه تا تیم های دوم و سوم . خلاصه هر چی تیم به غیر از تیم اصلی دارند به ما معرفی کنند تا اون تیم های اضافی رو حذف کنیم
در غیر این صورت در صورت برنده شدن هیچ جایزه ای به این مربیان تعلق نمی گیره
ما باید طرفدار کسانی باشیم که در یک محیط سالم دارند رقابت می کنند و در مقابل کسانی که با تقلب می خوان کارشون رو پیش ببرند باید از حق بقیه دفاع کنیم.
موفق باشید