كره جنوبي ايران ساعت 30/15 در كره جنوبي
دیدار تیم های ملی فوتبال کره جنوبی و ایران در مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ساعت 15:30 دقیقه روز چهارشنبه 27 خردادماه در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار خواهد شد. تیم کشورمان در صورت پیروزی در این دیدار و تساوی تیم های عربستان و کره شمالی به طور مستقیم به جام جهانی صعود خواهد کرد.
سوابق بازيهاي قبلي ايران كره جنوبي
بيست و پنجمين ديدار تيم هاى ملى فوتبال ايران و كره جنوبى عصر چهارشنبه هفته جارى در سئول برگزار مى شود۲. تيم ملى فوتبال ايران و كره جنوبى تاكنون ۲۴ بار مقابل هم قرار گرفته اند كه تيم ايران صاحب ۸ پيروزى و ۶ تساوى شده و ۸ بار مقابل حريف خود شكست را پذيرا شده است. تاريخچه ديدارهاى ۲ تيم به شرح ذيل است:
بازى هاى آسيايى ، ۵ بازى
ايران صفر كره جنوبى ۱ ۱۹۷۰ ميلادى در تايلند
ايران ۲ كره جنوبى صفر ، ۱۹۷۴ ميلادى در ايران
ايران ۱ كره جنوبى صفر ، ۱۹۸۲ ميلادى دركره جنوبى
ايران ۱ كره جنوبى ۱ ، ۱۹۸۶ ميلادى در كره جنوبى
ايران ۱ كره جنوبى صفر ، ۱۹۹۰ ميلادى در چين
جام ملت هاى آسيا ، ۹ بازى
ايران صفر كره جنوبى ۵ ، ۱۹۵۸ ميلادى در ژاپن
ايران ۲ كره جنوبى ۱ ، ۱۹۷۲ ميلادى در تايلند
ايران صفر كره جنوبى ۳ ، ۱۹۸۸ ميلادى در قطر
ايران ۶ كره جنوبى ۲ ، ۱۹۹۶ ميلادى در امارات
ايران ۱ كره جنوبى ۲ ، ۲۰۰۰ ميلادى در لبنان
ايران ۴ كره جنوبى ۳ ، ۲۰۰۴ ميلادى در چين
ايران ۱ كره جنوبى ۱ ، ۲۰۰۶ ميلادى در كره جنوبى
ايران ۲ كره جنوبى صفر ، ۲۰۰۶ ميلادى در ايران
ايران صفر كره جنوبى صفر ، ۲۰۰۷ ميلادى درمالزى
(تيم ايران در ضربات پنالتى با نتيجه ۴ بر ۲ مغلوب حريف شد)
مقدماتى جام جهانى ، ۴ بازى
ايران صفر كره جنوبى ۱ ، ۱۹۷۷ ميلادى در كره جنوبى
ايران ۲ كره جنوبى ۲ ، ۱۹۷۷ ميلادى در تهران
ايران صفر كره جنوبى ۳ ، ۱۹۹۳ ميلادى در قطر
ايران ۱ كره جنوبى ۱ ، ۲۰۰۹ ميلادى در تهران
دوستانه ، ۶ بازى
ايران صفر كره جنوبى ۲ ، ۱۹۷۱ ميلادى در كره جنوبى
ايران ۲ كره جنوبى صفر ، ۱۹۷۱ ميلادى در كره جنوبى
ايران صفر كره جنوبى ۱ ، ۱۹۷۵ ميلادى در كره جنوبى
ايران صفر كره جنوبى ۱ ، ۲۰۰۱ميلادى در مصر
ايران صفر كره جنوبى ۲ ، ۲۰۰۵ ميلادى در كره جنوبى
ايران ۱ كره جنوبى ۱ ، ۲۰۰۸ ميلادى در ايران
ساعت بازي عربستان و كره شمالي
ساعت بازي عربستان و كره شمالي كي هست؟ :fek konam:
جدول هم اگه داريد بگذاريد ببينيم وضع چطوريه؟:ohum:
ممنون
دول گروه ايران در مقدماتي جام جهاني 2010
اين جدول گروه ماست :ghelyon:
گروه B
* کره جنوبي - ايران، ورزشگاه جام جهاني سئول
* عربستان - کره شمالي، ورزشگاه ملک فهد رياض
جدول رده بندي گروه B
1- کرهجنوبي با 15 امتياز
2- کرهشمالي با 11 امتياز
3- عربستان با 11 امتياز
4- ايران با 10 امتياز
5- امارات با 1 امتياز
اگر بازي رو ايران ببره به هيچ وجه حذف نميشه و اگر هم ببازه به هيچ وجه صعود نمي كنه و حتي به پلي آف هم نمي ره :ajibeee:
بهترين نتيجه واسه ما اينه كه كره شمالي و عربستان مساوي كنند و ما بازي رو ببريم در اين حالت ما به عنوان تيم دوم صعود مي كنيم .:ohum:
عكس هاي آخرين تمرين تيم ملي قبل از بازي با كره جنوبي
گزارش تصویری/ آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در سئولآخرین تمرین تیم ملی فوتبال ایران قبل از دیدار روز چهارشنبه برابر کره جنوبی عصر امروز سهشنبه در سئول برگزار شد.
اظهار نظر مربيان تيم هاي ايران و كره جنوبي قبل از بازي با يكديگر
جونگمو: تيم ملي ايران با قطبي تغيير كرده است .
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كره جنوبي؛ هو جونگ مو در نشست خبري پيش از بازي مقابل ايران عنوان كرد: اين بازي مثل ساير مسابقات است. خوشبختانه صعود ما به جام جهاني قطعي شده است اما سعي ميكنيم بازي خوبي مقابل ايران انجام دهيم و با بهترين عملكرد به پيروزي برسيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وي ادامه داد: براي اين بازي بازيكن مصدومي نداريم و من از شاگردانم توقع دارم كه عملكرد خوبي داشته باشند.
جونگ مو درباره حضور قطبي و تاثير او در فوتبال ايران تصريح كرد: با حضور قطبي در تيم ملي ايران تمرينات اين تيم تغيير كرده و بازيكنان ايراني با سرعت بيشتري بازي ميكنند و جو خوبي در اين تيم حاكم شده است.
سرمربي تيم ملي كره جنوبي در پاسخ به اين سئوال كه نقاط ضعف ايران را در چه ميبيند گفت: در مورد نقاط ضعف نمي توانم صحبت كنم. ايران بازيكنان قدرتي و تكنيكي خوبي دارد كه برخي از آنها در اروپا تجارب خوبي كسب كرده اند. ليگ ايران نيز سخت است و بازيكنان خوبي را پرورش ميدهد.
ديدار تيم ملي مقابل كره جنوبي فردا ساعت 15:30 به وقت تهران برگزار ميشود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
قطبي: مطمئنم به جام جهاني صعود ميكنيم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كرهجنوبي؛ افشين قطبي امروز در نشست خبري اظهار داشت: شرايط ما عالي است. كره خانه دوم من است و من فوتبال اين كشور را دوست دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وي افزود: بازي فردا براي ما بسيار مهم است. براي اينكه بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم بايد اين ديدار را ببريم.
قطبي درباره اينكه در سايت فيفا اعلام كرده ايران به جام جهاني صعود مي كند؛ عنوان كرد به دليل جو مثبتي كه در تيم ملي فوتبال ايران حاكم است چنين حرفي زده ام. انگيزه اي كه بين بازيكنان ميبينم من را به اين باور رسانده و اطمينان دارم كه به هدفمان كه صعود به جام جهاني است ميرسيم.
وي خاطر نشان كرد: كره از بهترين ها در آسيا است. ما بازي راحتي مقابل اين تيم نخواهيم داشت اما انتظار 70 ميليون ايراني در داخل و 5 ميليون در خارج از كشور اين است كه ما بتوانيم كره را شكست دهيم.