هرگز طوفانی وجود نداشته است
با این هواداران و این روحیه هر اتفاقی ممکن است
کلودیو رانیری اصرار میکند که رم توان کسب اسکودتو را دارد و آنها با شکست کالیاری نشان دادند که اختلافی بین آنها نیست.
زمانی که در مورد رقابت در مورد کسب اسکودتو پرسیده شد، چلینو رئیس کالیاری گفت که فکر نمیکند رم بتواند.
"ما هر کاری خواهیم کرد تا بتوانیم ثابت کنیم که چلینو اشتباه میکند، چون من معتقدم رم در میان چهار یا پنج تیمی است که توانایی کسب پیروزی نهایی را دارند. حتی اگر اینتر و میلان ترکیبهای شگفتانگیزی داشته باشند."
"من پس از وقت استراحت کمی نگران بودم، چون ما در لاک دفاعی فرو رفته بودیم، اما خط هافبک عالی بود. ما هر سه روز یکبار بازی میکنیم، بنابراین من باید ترکیب را بچرخانم تا بهترینشان را در طولانی مدت بیرون بکشم."
"این بار اولی است که رم چنین ترکیب رقابتی دارد. این منطقی است که همه میخواهند بازی کنند و کنار آمدن با آن تحول سختی است، اما من متقاعد شدم که میوههای کار ما بدست میآیند."
جالوروسی در این فصل به دلیل حرکات بازیکنانش در هنگام تعویض حاشیههای زیادی داشته است.
"هرگز طوفانی وجود نداشته است. بعضیها به طور خاصی رفتار کردند و روزنامهنگاران به درستی کارشان را انجام دادند."
"تعادل رختکن بسیار لطیف است و رم واحد از پسرانی تشکیل میشود که مسیر درست را انتخاب کنند. شاید ما به اندازه اینتر و میلان رقابتی نباشیم اما با این هواداران و این روحیه هر اتفاقی ممکن است."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رانيهري: اسكودتو را در چنگ خود حس ميكنم
سرمربي تيم فوتبال رم ايتاليا گفت: با توجه به جو حاكم بر تيم با قاطعيت مي گويم كه اسكودتو را در چنگ خود حس ميكنم.
به گزارش یوفا: به نقل از خبرگزاري آنسا ايتاليا، كلوديو رانيهري پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر كالياري تصريح كرد: با سيستم 4-3-1-2 وارد ميدان شديم و از هماهنگي كاستي، مكسس، بورديسو و ريسه با خط هافبك بسيار راضي بودم. نكات تاكتيكي مو به مو در زمين پياده شد و به حريف اجازه عرض اندام نداديم.
وي افزود: رسيدن به صدر جدول هرگز دو راز دسترس نيست و اسكودتو را در فاصله نزديكي با خود احساس ميكنيم.
رانيهري در خصوص مشكلات خود با توتي گفت: با توجه به انتشار يك فيلم كاملا خصوصي از داخل رم به سطح رسانهها نمي توانم وجود چنين درگيريهايي را كتمان كنم اما مسئله مهم اين است كه هم من و هم توتي حرفهاي هستيم و اين مشكلات هرگز در زمين فوتبال راه ندارند.
توتي: براي تصاحب صدر مصمم هستيم
یوفا: كاپيتان تيم فوتبال رم ايتاليا گفت: رقباي ما با لغزش مواجه خواهند شد و در اين شرايط براي رسيدن به صدر جدول مصمم هستيم.
به گزارش یوفا: به نقل از ساكرنت، فرانچسكو توتي و سيمونه پروتا دو هم تيمي در ايتاليا 2006 به همراه مرد فرانسوي تيم رم، منس با 3 گل باعث شدند رم از كالياري بگذرد و در فاصله 3 امتيازي ميلان (با يك بازي كمتر) قرار بگيرد.
توتي در پايان اين بازي گفت: براي تصاحب صدر مصمم هستيم و تجربهام اين جرات را به من ميدهد تا لغزش بزرگي را براي ميلان در هفتههاي آينده پيشبيني كنم.
وي ادامه داد: رقابت اصلي ميان رم، ميلان، اينتر و يوونتوس است. بايد مراقب همه چيز باشيم و بدانيم كه هر بازي باقيمانده از نيمفصل در حكم يك فينال بزرگ است.