- ترابيان:ليگ فوتسال زودتر ازموعدمقررتمام ميشود
رييس کميته فوتسال پس از لغو ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و برزيل، از انجام اين بازي قبل از جام جهاني 2012 تايلند خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عباس ترابيان درباره لغو ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و برزيل که قرار بود در بهمن ماه برگزار شود، گفت: برزيليها در نامهاي ضمن عذرخواهي اعلام کردند به دليل در نظر گرفتن بازي دوستانه اسپانسر نميتوانند به ايران سفر کنند، اما گفتند اولين برنامهاي که در سال 2012 باشد هماهنگ کنند تا اين ديدارهاي دوستانه را برگزار کنيم.
وي ادامه داد: ما نيز در پاسخ به آن ضمن قبول کردن لغو بازي خواستار اين شديم تا اين ديدار پيش از آغاز جام جهاني 2012 تايلند برگزار شود تا تيم ملي بهره کافي را از اين بازي ببرد. به هر حال هدف از انجام بازي با برزيل افزايش ارتباط دوستانه دو کشور در زمينه فوتسال است و براي اين ديدار چارهاي نداشتيم و بايد لغو ميشد.
ترابيان همچنين درباره فاصله به وجود آمده در برنامه ليگ به دليل لغو ديدار با برزيل خاطرنشان کرد: هيات رييسه سازمان ليگ فوتسال، روز يکشنبه تشکيل جلسه ميدهد و اين مورد بررسي خواهد شد. من نيز پيشنهاد دارم تا در اين فاصله به وجود آمده، بازيهاي ليگ برگزار شود بازيهاي ليگ برگزار شود تا کمي زودتر فصل را به پايان ببريم و تيمها براي تعطيلات نوروز فرصت کافي داشته باشند.
رييس کميته فوتسال همچنين در نرخ برنامه آينده تيم ملي فوتسال عنوان کرد: مذاکراتي را با ازبکستان داشتيم تا قبل از رفتن تيم ملي به مسابقههاي قهرماني آسيا در امارات دو بازي دوستانه را با اين تيم داشته باشيم و سعي بر اين است تا اين بازيها در ايران انجام شود. ازبکستان نيز از تيمهاي خوب آسياست و بازي با اين تيم به شرايط روحي و فني ايران کمک ميکند. البته قبل از اين ديدارها نيز تيم ملي به کرواسي ميرود تا دو بازي دوستانه را هم با اين تيم انجام دهد. همچنين براي بازيهاي دوستانه پس از جام ملتها با چند کشور صحبتهايي شده که هنوز قطعي نيست.
ترابيان در پايان تاکيد کرد: هميشه از قبل اولويت اول من فوتسال بوده، اما هرجا که بتوانم کمک کنم دريغ نخواهم کرد و براي اعتلاي فوتبال کشورم حرکت ميکنم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]