بارسلونا
دوستمون گفته با دلیل بگید من وقتی اسم بارسا رو میارم آیا دلیلی هم لازمه !! نزدیکترین رقیبمونو با 5گل بدرقه کردیم دیگه وای به حال بقیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسلونا
دوستمون گفته با دلیل بگید من وقتی اسم بارسا رو میارم آیا دلیلی هم لازمه !! نزدیکترین رقیبمونو با 5گل بدرقه کردیم دیگه وای به حال بقیه.
سلام به دوستان من بنیامینم خیلی از اونایی که تو فروم های مختلف هستند منو میشناسن بنی معروفه:inter:
نظرات دوستانو تا اینجا که میخوندم فقط دارن از روی کل کل بحث میکنن!!!مخصوصا دوستمون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که نمودونم به نظر دیگران چرا احترام نمیزاره!!!هرکی هرچی دوس داره میگه!!!شما هی میای مخالفت خودتو اعلام میداری!!!اینجوری همه فکر میکنن چیزی از فوتبال نمیفهمی که با اواتارت میشه به این قضیه پی برد.
به نظر من امسال بارسا اینتر و شاید رئال بتونن قهرمان شن!!!
realmadrid
نوبتيم باشه باز نوبت ميلانه كه قدرت اروپايي خودشو نشون بده گرچه رئال پرافتخارترينه ولي 5بار پشت سرهم تو ساليان دورقهرمان بوده و الانم سالهاست كه تو اروپا حرفي واسه گفتن نداره و هرسال تيمهاي درجه 2 اروپا فاتحشو ميخونن مثل ليون رم و ... ولي ميلان هميشه قدرت بوده فقط چند سال با اين كالچوپولي لعنتي از قدرت دورشد و آخرين خاطره شيريني كه ازش يادم مياد درهم كوبيدن 3بر0 منچستر تو اون شب باروني سن سيروو شكست دادن ليورپول در فينال همون ساله كه باز داره جاشو تو ايتاليا و اروپا پيدا مي كنه اميدوارم فينال ميلان و بارسلونا رو ببينيم .
only milan
همچین اتفاقی نخواهد افتاد!!!میلانم الن و سال های گذشته حرفی برای گفتن در اروپا نداشته !!خودتون دارین میگین کالچو پولی لعلنتی باعث افتتون بوده خوب همون کالچو پولی و داوری در گذشته هم باعث قدرتتون بوده که خب مهار شده!!!به نظر من میلان شانس کمتری نسبت به تیم های مثل بارسا ،اینتر ،منچستر و چلسی داره البته چلسی هم نه زیاد !!!رئال هم شخصیت خودشو از دست داده!!
فقط رئال مادرید شانس قهرمانی داره بقیه هیچ
only Milan milan milan
باید واقع بین باشیم بارسا و رئال از همه قوی ترن
اماشانس بارسا بیشتره چون تیم بهتری داره از همه نظر
من خودم ارسنالیم ولی اگه بارسا رو که خیلی سخت میبینم حذف کنیم میشه بهش امید داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شانس اول قهرمانی در جام باشگاه های اروپا رو رئال مادردی داره:fek konam:
شانس دوم هم رئال مادرید داره
شانس سم هم مادرید داه
شانس چهارم هم مادرید داره
شانس پنجم هم مادرید...
....
...
...
...
...
...
...
...
...
...
و در اخر مقام شانزدهم هم میتونه بارسا بدست بیارهmas:-:eyvalla::-kal:afarin::hooora: