راست میگن جعفر جان !
به کدوم دلیل ؟!!!
فک کنم سایت ما تنها سایتی هست که فعالیت غیر اخلاقی و 30یا30 نداره ! :fek konam:
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگن جعفر جان !
به کدوم دلیل ؟!!!
فک کنم سایت ما تنها سایتی هست که فعالیت غیر اخلاقی و 30یا30 نداره ! :fek konam:
سلام به همه بچه های عزیز
من امروز پیگیری کردم و متوجه شدم که ظاهرآ مسئولین تصور می کردن که قسمت پیش بینی سایت پولی هستش
البته یکی 2 ایراد از 2 تاپیک گرفتن که من اون تاپیک ها رو حذف کردم ولی فکر نمی کنم از بین حدود بیش از 26000 نوشته اگه 2 تاپیک مشکل داشته باشه اون سایت باید بسته شه !
من گناه کسی رو نمی شورم ولی می گم دیگه چیزی که از صحبت من دستگیرم شد این بود که تصور اونها بر این بوده که سایت برای پیش بینی فوتبال پولی اخذ می کنه و مثل سایت های پیش بینی دیگه هست . برای همین هم اینقدر زود گفتن که سایتتون معرفی شده به واحدی که باید باز کنن
5شنبه و جمعه که تعطیله
انشاالله از شنبه در خدمت شما خواهیم بود
با سلام.
من موزیک uefa champions league را دانلود کردم ولی نیاز به پسوورد دارد آن را چطور پیدا کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسوورد اون فایل که زیرش نوشته شده
این هست:
پسوورد: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همگي خسته نباشيد.
يه سوال ميپرسم هر كي كه بلد هست هرچه زودتر خواهش مي كنم جوابشرو به من بگه:
.
.
من توي سايت fc derby ثبت نام كرده ام كسي مي دونه چجوري ميتونم اسم بازيكنانم را عوض كنم؟
خواهشمندم هر كي ميدونه زودتر به من بگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط LORD_nw [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
برای طرح سئوالات از این به بعد به بخش مخصوص مربیگری انلاین (FcDerby) مراجعه کنید
اما در مورد بازیکنانتون بگم که شما می تونید با مراجعه به بازار نقل و انتقالات بازیکنانی که دوست دارید رو بخرید اما اسم اونها رو نمی تونین عوض کنین
موفق باشید
من سوالی درباره ی سایت دربی دارم؟؟؟
من میرم تو تیمم و در قسمت استراتژی بازیکنام رو میچینم و کلید ثبت رو میزنم اما تیمم دوباره به هم میریزه چکار کنم اگر بگید خیلی ممنون میشم:flowerysmile:
دوست عزیز برای بازگو کردن سئوالات مربوط به مربیگری انلاین به بخش ویژه مربیگری آنلاین مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط سامان13.75 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنآ اسم تیمتون هم بگید تا بتونیم بررسی کنیم
موفق باشید
salam man ye moshkel daram ine ke video kheli daram ke bezaram faghat balad nistam upload konam yani bezaram roo site media fire ya ye site dige age mishe rahnamaii konid
کد رهگیری رو باید درچه قسمت وارد کنم