-
مصاحبه صادقی
تلاش مى كنم تا در تركيب اصلى جاى بگيرم
اميرحسين صادقى: به خارج از كشور نرفتيم تا با هزينه كمتر بهترين تمرينات را انجام دهيم
تيم استقلال اين روزها دومين اردوى تداركاتى پيش از فصل خود را در سرعين اردبيل سپرى مى كند. اميرحسين صادقى، مدافع آبى پوشان شرايط تيمش را خوب توصيف كرد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• شرايط استقلال چطور است؟
- خوشبختانه همه چيز خوب است. بازيكنان به خوبى و با جديت خاصى تمرين مى كنند تا آماده ديدارهاى ليگ برتر شويم.
• اردوى سرعين چگونه است؟
- در اينجا امكانات خوبى در اختيار تيم ماست. خوشبختانه آب و هواى اين شهر هم ايده آل است و در اين شرايط خوب آماده مسابقات پيش رو مى شويم.
• اين كه اردوى خارج از كشور نرفتيد به ضرر استقلال تمام نمى شود؟
- فكر نمى كنم اينطور باشد. مگر كمپ هاى داخل كشور چه چيزى از كمپ هاى خارجى كم دارد. ما با هزينه كمتر بهترين تمرينات را دنبال مى كنيم.
• بعد از سرعين دوباره بايد به كردان كرج برگرديد تا اردوى ديگرى را برگزار كنيد. در اين خصوص صحبت كن.
- به هر حال مربيان تيم صلاح دانسته اند كه دوباره به كردان برويم و ما هم بايد اطاعت كنيم. نظر شخصى ام اين است كه بر پايى اردوهاى پشت سر هم و فشرده به سود استقلال خواهد بود و در طول فصل به ما كمك شايانى خواهد كرد.
• شرايط جسمانى خودت چگونه است؟
- من نيز همراه با ساير نفرات تمرين مى كنم. گاهى اوقات هم به صورت اختصاصى تمرين مى كنم تا به مرز آمادگى برسم و در طول فصل عملكرد موثرى داشته باشم.
• به نظرت استقلال در فصل پيش رو چه نتايجى كسب خواهد كرد؟
- ما ۳ جام سخت را پيش رو داريم اما در وهله اول مى خواهيم روى ليگ سرمايه گذارى كنيم و اينكه در ليگ نتايج خوبى بگيريم.
در آسيا نيز مى خواهيم خوب كار كنيم، چرا كه سال گذشته با بدشانسى ازليگ قهرمانان كنار رفتيم و امسال بايد جبران كنيم و با كمك خدا سومين قهرمانى را در آسيا براى استقلال رقم بزنيم.
• عده اى معتقدند استقلال از نظر بازيكن با كمبود مواجه است. اين موضوع را قبول دارى؟
- خير، اينطور نيست. ما چند بازيكن خود را از دست داديم اما مسئولان باشگاه جايگزين هاى خوبى را براى آن ها برگزيدند و مى خواهيم با كمك آن ها بهترين نتايج را بگيريم. اكنون در هر پست چند بازيكن خوب حضور دارند كه قرار است رقابتى خوب داشته باشند.
• در پست تو هم بازيكنان خوبى حضور دارند. ترسى از نيمكت نشينى ندارى؟
- نيمكت نشينى براى هر بازيكنى سخت است و هيچ كس دوست ندارد روى نيمكت بنشيند و به همين خاطر بايد با تمام وجود رقابت كنيم و قطعاً هر كس آماده تر باشد در زمين مسابقه قرار مى گيرد.
• و اگر نيمكت نشين شدى؟
- به نظر سرمربى احترام مى گذارم. اگر مظلومى صلاح بداند در تركيب تيمم به ميدان مى روم و هر كارى از دستم بر بيايد براى موفقيت استقلال انجام مى دهيم، اگر هم نيمكت نشين باشم از روى نيمكت براى موفقيت تيمم دعا مى كنم.
-
اگر ترسو بودم استقلال را در اوج بلاتکلیفی انتخاب نمی کردم
مظلومی: قول منصوریان اصلا منطقی نیست
استقلال تهران در راستای آماده سازی خود برای حضور در لیگ برتر،اردوی تدارکاتی اش را در سرعین بر پا کرده و پرویز مظلومی هم امیدوار است که تیمش را با آمادگی کامل راهی مسابقات لیگ برتر کند.
البته او به خوبی می داند که در لیگ امسال و در تیم پرحاشیه ای مثل استقلال روزهای سختی را در پیش خواهد داشت.مظلومی در مورد آخرین وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر گفت و گویی اختصاصی با خبرگزاری فوتبال ایران انجام داد که حرف هایش را می خوانید.
آقای مظلومی! بازیکنان کلیدی تیمتان با وجود اعتراض شما می بایست به اردوی تیم ملی ملحق شوند.آیا این رویه درستی است؟
ببینید واقعا نمی دانم اعتراض خودم را چگونه مطرح کنم.فقط خواهش می کنم آقای قطبی بگوید که این اردوی 10 روزه چه فوایدی برای تیم ملی دارد و آن را شرح دهد.این رویه درستی نیست.منطقی هم نیست.چند باشگاه هستند که همیشه از این اردوهای ناگهانی آسیب می بینند.باشگاه هایی که بازیکنان بیشتری در تیم ملی دارند.
البته رقبای شما مثل پرسپولیس و سپاهان هم بازیکنان خود را به تیم ملی می دهند و از این جهت شرایط برابری وجود دارد.قبول دارید؟
نه،موافق این مساله نیستم.ببینید،تیم استقلال اسکلت خود را تغییر داده است.بازیکنان کلیدی ما رفتند.ما تغییراتی داشتیم و برای هماهنگی بازیکنان به زمان کافی نیاز داشتیم.اما این اردوی ناگهانی همه برنامه های ما را به هم زد.اما بر فرض مثال سپاهانی که شما آن را مثال می زنید بازیکنان خود را حفظ کرده است.آنها به طور خودکار با یکدیگر هماهنگ هستند و فقط می بایست از لحاظ بدنی به مرز آمادگی برسند اما در استقلال شرایط کاملا فرق می کند، ما از لحاظ بدنی با بازیکنان کار کردیم و به محض اینکه می خواهیم با تیم تمرینات تاکتیکی را شروع کنیم اردوی تیم ملی همه چیز را به هم می زند.
چرا همیشه این اعتراض ها وجود دارد و البته به جایی هم نمی رسد؟
نمی دانم.واقعا متوجه نمی شوم.در خصوص این اردو ابدا با مربیان باشگاهی مشورتی صورت نگرفت.بعد آقایان می آیند از مشورت و فواید آن سخن می گویند.
یعنی هیچ کس با شما تماس نگرفت؟
چرا.آقای منصوریان تماس گرفت و قول گرفت که بازیکنان استقلال را حتما به تیم ملی بدهیم.
فکر نمی کنید ارتباط میان تیم ملی و باشگاه ها به صورت یکطرفه دنبال می شود؟
دقیقا همین طور است.البته ما همیشه به منافع تیم ملی فکر کرده ایم.اما رابطه و تعامل یکطرفه اصلا عاقبت خوشی ندارد.آقای منصوریان زنگ زده و از من قول می خواهد که بازیکنان استقلال را به تیم ملی بدهم.از طرفی به من قول می دهد و می گوید بازیکنان شما مصدوم نمی شوند و ما آنها را سالم تحویل می دهیم.خب معلوم است که این قول منطقی نیست.واقعا نمی دانم چه باید بگویم.همین قدر بگویم که جدا شدن 5 بازیکن از جمع استقلال برنامه های تاکتیکی ما را به هم ریخت.
شاید عده ای اعتراض شما را تاکتیکی برای توجیه در طول فصل قلمداد کنند.نظر خودتان چیست؟
ببینید،همه من را می شناسند.از هیچ چیز نمی ترسم.من آبروی خودم را دستم گرفته ام و به استقلال آمده ام.می خواهم دل هواداران را شاد کنم.بهانه جو هم نیستم.کار خودم را انجام می دهم.حالا هم تاکید می کنم این حرف ها نه به خاطر بهانه جویی بلکه واقعا درددل باشگاه هایی است که بازیکنان بیشتری در تیم ملی دارند.
اما فدراسیون اعلام کرده بود که هر باشگاهی اعتراض دارد می تواند گلایه خود را مطرح کند.
آنها می گویند از قبل باید اعتراض می کردید.ما از کجا باید متوجه این اردوی ناگهانی می شدیم.نه،این حرف ها را قبول ندارم.
آیا در این باره با افشین قطبی صحبت کرده اید؟
افشین قطبی باید به باشگاه ها فکر کند.من اصلا او را ندیده ام که بخواهم با او در این باره صحبت کنم.اما همین جا اعلام می کنم که او نباید فقط به منافع خودش فکر کند بلکه باید مصلحت باشگاه ها را نیز در نظر بگیرد.به نظر من این اردو در شرایط کنونی هیچ فایده ای ندارد و بر عکس باعث لطمه زدن به برنامه مربیان باشگاهی می شود.او زمان نامناسبی را برای اردی اتریش انتخاب کرده است.از این گذشته در خصوص این اردو با هیچ یک از مربیان باشگاه ها مشورت نکرده و نظر آنها را جویا نشده است.
آقای مظلومی!با این حساب شما در استقلال مسیر بسیار دشواری خواهید داشت.قبول دارید؟
من از مسیر سخت نمی ترسم.اگر ترسو بودم استقلال را در اوج بلاتکلیفی انتخاب نمی کردم.خود هواداران و رسانه ها شرایط استقلال را می دیدند.بلاتکلیفی اش را مدام هشدار می دادند.اما من در این شرایط قبول کردم که به استقلال بیایم.چون معتقدم برای استقلال اتفاقا باید در چنین شرایطی از خودمان و اعتبارمان هزینه کنیم و اگر نه که در شرایط ایده آل خیلی ها برای آمدن به این تیم موافقت خود را همه جوره اعلام می کنند.
شما معتقدید اوضاع استقلال بحرانی بود؟
بله، وقتی بازیکنی که می خواست از تیم ما جدا شود را در آخرین دقایق و در حالی که دم درب باشگاه رقیب بود برگرداندیم و با او قرارداد بستیم تازه متوجه شدم که چقدر شرایط سختی داریم.متوجه شدم که امسال خودم را باید برای سخت ترین سال مربیگری ام آماده کنم.اما ترسی نیست.واهمه ای هم وجود ندارد.من می خواهم در همین شرایط کار کنم و دین خودم را به استقلال ادا کنم.
گویا در این راه تصمیم دارید از درگیری های لفظی با برخی مربیان هم پرهیز کنید.درست است؟
باور کنید یک هفته است با هیچ رسانه ای صحبت نکرده ام.به بازیکنانم گفته ام برای رسیدن به آرامش در تیم های مثل استقلال باید سعی کنید که کتر درگیر حاشیه ها شوید و فقط به کار و تمرین و تلاش فکر کنید.بتابراین خودم هم کمتر حرف می زنم و سعی می کنم در عمل این موضوع را به اثبات برسانم که هدفم از آمدن به استقلال خدمت به هواداران این تیم است.همین.
اما شما برای این خدمت بزرگ چالش های بزرگی را نیز پیش رو دارید؟
من و هواداران خیلی چیز ها را می دانیم.نیازی به موشکافی مسایل نیست.
یکی از مشکلات شما نابرابری هزینه ها است.قبول دارید؟
ببینید تیم هایی مثل استیل آذین از جیب خودشان هزینه می کنند.دستشان هم درد نکند.لا اقل اینکه سرمایه خود را به فوتبال تزریق می کننند اما برخی باشگاه ها دولتی واقعا عرصه را به پرسپولیس و استقلال تنگ کرده اند و طوری هزینه می کنند که این نابرابری ها شدت می گیرد.البته همین جا لازم می دانم از جناب آقای سعیدلو بابت کمک های مالی سازمان ورزش به باشگاه استقلال تشکر کنم که 50 درصد هزینه ها را برطرف کرده اند اما برای باشگاهی که می خواهد به اسیا برود باید تدبیر های ویژه مالی اندیشیده شود.
صحبت خاصی ندارید؟
برخی بازکنان فقط به خاطر عشق و علاقه شان نسبت به استقلال از پیشنهادهای میلیاردی گذشتند و حاضر شدند با مبالغ بسیاری کمتری نسبت به آن پیشنهاد ها برای استقلال و هوادارانش بازی کنند.من قدر این بازیکنان با معرفت را می دانم و امیدوارم امسال به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنیم.
-
طالبلو:حواشي نبايد ما را از هدف اصلي دور کند
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: در فصل پيش رو با رقابتي سالم دروازهبان اصلي تيم استقلال خواهم شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحید طالبلو با اشاره به آخرین وضعیت تیمش اظهار داشت: شرایط استقلال در حال حاضر ایدهآل است و با توجه به نفراتی که در این تیم حضور دارند، فکر می کنم تیم استقلال برای شروع مسابقات به آن آمادگی که مدنظر کادرفنی است، دست یابد.
دروازهبان استقلال با ابراز رضایت از اردوهایی که این تیم پشت سر گذاشته است، گفت: اردوی کردان در شرایط فوق العاده و به دور از حاشیههای تهران برگزار شد و همین مسئله از نکات مثبت آن بود. بچهها طی این اردو به رفاقت و همدلی بالایی رسیدند و امیدوارم با دست یافتن به این موضوع فصل موفقی پیش رو داشته باشیم.
وی افزود: معتقدم بعد از برگزاری اردوی سرعین با توجه به شرایط خوب آب و هوایی این منطقه می توانیم به نتیجه لازم برسیم و تیم آمادهای را روانه میدان کنیم. هرچند این مسابقات است که تیم را به هماهنگی می رساند اما طی یک اردو نیز می توانیم به درصدی از آن هماهنگی برسیم.
طالب لو در ادامه تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم چند هفته ابتدایی را با موفقیت پشت سر بگذاریم چرا که هفتههای ابتدایی می تواند برای ما و هواداران بسیار سرنوشت ساز باشد. از هواداران می خواهم در تمام روزهای لیگ یاور ما باشند و اجازه ندهند حواشی مانعی برای رسیدن تیم به هدف اصلیاش یعنی قهرمانی باشد.
وی با اشاره به آمادگی خودش نیز گفت: من هم مثل سایر هم تیمیهایم تمرینات خوبی انجام دادهام و امیدوارم با رقابتی سالم در فصل پیش رو دروازه بان اصلی تیم باشم.
دروازه بان تیم فوتبال استقلال فصل گذشته رقابت سختی با محمد محمدی داشت و نیم فصل از بازی های لیگ را ذخیره این بازیکن بود.
-
مصاحبه حجازی
۳۰ سال است ۱۰۰ هزار تومان از فدراسيون طلب دارم
حجازى: حالا كه بهترين مديرعامل ۱۰۰ سال اخير به استقلال برگشته، خيالمان راحت است!
ناصر حجازى هنوز هم بابت اتفاقات گذشته از على فتح الله زاده ناراحت است. اين پيشكسوت باشگاه استقلال معتقد است در اين سال ها هرچه ضربه خورده از طرف دوست و يار سابق خود است. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• چه زمانى به اسلواكى برمى گرديد؟
- اگر قرار شود به اسلواكى بروم چند هفته ديگر خواهد بود. حدود ۲ هفته پيش كه رفته بودم خيلى از بازيكنان تيم را ترك كرده بودند. البته چند بازيكن گرفتيم اما حداقل به ۶ ، ۷ نفر ديگر احتياج داريم. اگر تيم تقويت نشود و به اين شكل فصل را شروع كند خداى ناكرده ممكن است به دسته دوم سقوط كند. آن وقت مى نويسند حجازى دى استرادا را دسته دومى كرد. استقلال رشت كه فقيرترين تيم ايران بود را يك فصل در ليگ حفظ كردم و سال دوم سقوط كرد نوشتند كه حجازى تيم را برد دسته دوم. اما چند مربى هستند كه يك تيم را مى برند دسته اول و سال بعد دوباره يك تيم جديد مى گيرند. از اين تيم به آن تيم مى روند.
• گويا برخى از مربيان خوش شانس هستند؟
- نه ربطى به شانس ندارد. همه چيز به خاطر رابطه است. ۶ ۷، مديرعامل هستند كه مدام از اين تيم به آن مى چرخند. از مشهد به تبريز
مى روند. از تبريز به اصفهان مى روند. خلاصه از اين باشگاه به آن باشگاه
مى روند و از اين شهر به شهر ديگر.
• اخلاق خاص شما باعث مى شود مديران عامل باشگاه ها سراغتان نيايند؟
- من از ابتدا اينطور زندگى كرده ام. كم خوردم اما سرم بالاست. از هيچ كس خورده و برده ندارم و كسى هم از من آتو ندارد. قبلا هم كه گفتم اگر منشورى شوم به ما هم تيم مى دهند.
• بعيد نيست به خاطر مصاحبه هايى كه انجام مى دهيد منشورى هم شويد.
- هنوز منشورى ها را هم اعلام نكرده اند. عزيزمحمدى گفته بود۶ ، ۷ منشورى داريم. من ترسى از اين حرف ها ندارم، اگر نگذارند اينجا حرف بزنم به خارج مى روم و در آنجا حرف هايم را مى زنم.
• ماجراى عضويت شما در هيات مديره باشگاه استقلال به كجا رسيد؟
- هيات مديره كه هيچ من مديرعامل استقلال هم نمى شوم. از سازمان و نزديكان سعيدلو به من گفتند شما به استقلال بيا حتى اگر مى خواهى مديرعامل باش اما در جواب گفتم شما كسى را مديرعامل مى كنيد كه از خودتان باشد. مديرعامل بايد در سازمان بنشيند و براى گرفتن پول التماس كند اما من اهل گدايى و التماس براى پول گرفتن نيستم. مديرعامل كسى مى شود كه با آنها ارتباط داشته باشد.
• اخبار استقلال را پيگيرى مى كنيد؟
- ديگر زياد دنبال نمى كنم و مثل سابق نيست. به هر حال فتح الله زاده كه بهترين مديرعامل ۱۰۰ سال اخير ايران بود به تيم برگشته و خيال من راحت است! ايشان ليدرها را هم در كنترل دارند و همه چيز خوب است. آدم متاسف مى شود وقتى مى شنود كه يك مديرعامل مى گويد ليدرها را تحت كنترل و اختيار دارم.
• مگر شما با فتح الله زاده آشتى نكرديد؟
- نه آشتى نكرديم. اگر آشتى بود دست در گردن هم مى انداختيم نه اينكه از پشت سر عكس بگيرند. وقتى دوبار از اين آدم ضربه خوردم نبايد بار سوم برسد. فتح الله زاده صداقت ندارد و راستگو نيست. يك ساعت با يك نفر صحبت مى كند و قول و قرار مى گذارد و يك ساعت بعد با ۴ نفر ديگر. آخر سر هم ۱۸۰ درجه مى چرخد و رنگ عوض مى كند و همه آن آدم ها را سر كار مى گذارد. قبل از اين هم گفته بودم فتح الله زاده با همه هست و با هيچ كس نيست.
• هنوز بابت اتفاقات ليگ هفته حرفه اى از فتح الله زاده ناراحت هستيد؟
- ناراحت نيستم. او را به خدا واگذار كردم. خدا مى داند براى آنكه خودش باشد و بماند چند نفر را نابود كرد. البته من كه نابود نشدم و نابود شدنى هم نيستم. همين كه مردم به من محبت دارند و هر روز از روزنامه و سايت هاى ايران و حتى خارجى با من تماس مى گيرند خودش همه چيز را ثابت مى كنند. بدون آنكه مقام و ثروتى داشته باشم مورد لطف و محبت مردم ورسانه ها قرار دارم.
• انتقادهايى هم از قول شما در مورد اردوى اتريش تيم ملى مطرح شده بود؟
- گفته بودم تيم ملى براى رفتن به اتريش مى توانست راحت ترين راه را انتخاب كند و مستقيم به وين برود. چندبار به اتريش رفتم و مى دانم شرايط چگونه است. اما آقايان مسيرى را انتخاب كردند كه در آن پول باشد. جاى پرواز مستقيم، به فرانكفورت رفتند تا از آن طريق به اتريش بروند. حتما پول و سودى در اين كار بوده كه راه مستقيم را كج كردند. اگر چيزى تويش نبود كه اين مسير را انتخاب نمى كردند.
• گويا اصغر حاجيلو از شما دعوت كرده تا ميهمان تيم ملى در اتريش باشيد؟
- به من گفت بيا. گفتم اگر بخواهد به اتريش بيايم با پول خودم مى آيم نه خرج تيم ملى و بيت المال. آقايان ۳۰ سال من را كنار گذاشتند حالا مى خواهند برايم در كنار تيم ملى اتاق بگيرند. جاى اين كارها طلب من كه ۳۰ سال از آن مى گذرد را پرداخت كنند. از آن موقع ۱۰۰ هزار تومان مى خواهم.
• خبر داريد كه دعواى پورحيدرى و قلعه نويى هم دوباره اوج گرفته است؟
- فوتبال ما شده فوتبال كوچولوها و كوتوله ها. پورحيدرى خودش بايد جواب آقا كوچولو را بدهد. من چون ريگى به كفش ندارم هر كس عليه من صحبت كند جوابش را مى دهم. اين آقا ۱۲ سال پيشتر دستيار من بود. همه چهره او را به خاطر دارند. قبلاً هم گفتم در آينه يك نگاه به خودش بيندازد تا اين تفاوت را خودش هم بفهمد.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: مى خواهم يكى از نفرات تيم ملى در جام ملت ها باشم
وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال عنوان كرد: خاطره تلخ هواداران در دربى سال گذشته را امسال با شيرينى عوض خواهند كرد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• وضعيت اردو به چه شكل است؟
- در مدتى كه در سرعين حضور داريم روزانه ۲ جلسه تمرين مى كنيم. قصد داريم با آمادگى هر چه تمام تر پا به ليگ برتر بگذاريم و سال گذشته را جبران كنيم.
• تمرينات پرفشار نيست؟
- طبيعى است تيمى كه براى قهرمانى خود را آماده مى كند در ابتداى فصل تمرينات پرفشارى انجام مى دهد. ما هم بعد از اردوى كردان تمرينات سنگينى را انجام داديم و در طول فصل ثمره اين تمرينات سنگين را خواهيم گرفت.
• اين روزها تيم ملى در اتريش اردو زده است. جاى تو در اردو خالى نيست؟
- به اين مساله اعتقاد ندارم كه آنجا بايد جاى كسى باشد. گزينه براى حضور در تيم ملى زياد است اما من تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا بتوانم رضايت كادر فنى براى حضور در تيم ملى را جلب كنم.
• جام ملت هاى آسيا امسال برگزار مى شود. چه انگيزه اى براى اين مسابقات دارى؟
- امسال فقط و فقط به تمرين كردن و آمادگى هر چه بيشتر فكر مى كنم و مطمئن باشيد مى خواهم يكى از نفراتى باشم كه در جام ملت هاى آسيا در تيم ملى نقش مهمى را ايفا خواهد كرد.
• مسابقات ليگ برتر هم قرعه كشى شد. در اين خصوص صحبتى ندارى؟
- در هر صورت بايد با همه تيم ها بازى كنيم و اين كه چه هفته اى بايد به مصاف چه تيمى برويم نبايد چندان اهميت داشته باشد. ما بايد با همه تيم ها بازى كنيم و اين مسأله كه چه زمانى به مصاف چه تيمى مى رويم نبايد براى بازيكنان اهميتى داشته باشد.
• حتما خبر دارى كه در هفته يازدهم با پرسپوليس بازى داريد؟
- بله مى دانم و براى آن بازى انگيزه هاى زيادى داريم هر چند كه ديدار با پرسپوليس هم ۳ امتياز بيشتر ندارد.
• هواداران استقلال در فصل گذشته خاطره خوبى از دربى ندارند؟
- در اين فصل سعى مى كنيم خاطره تلخ فصل گذشته را براى آنها با شيرينى عوض كنيم.
• به اعتقاد تو استقلال در فصل آينده مى تواند مدعى قهرمانى باشد؟
- در اين مساله شك نداشته باشيد چون بازيكنان خوبى به تيم ما اضافه شده اند و براى فصل جديد انگيزه هاى بسيار زيادى دارند. اميدوارم خدا نيز به ما كمك كند تا بتوانيم دل هوادارانمان را در فصل آينده شاد كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
اگر بازيكنان ما آسيب ببينند سرمربى تيم ملى را نمى بخشم
مظلومى: فدراسيون فوتبال بايد جلوى بى احترامى هاى قطبى را بگيرد
پرويز مظلومى سرمربى استقلال با انتقاد از عملكرد سرمربى تيم ملى گفت: قطبى با باشگاه ها تعامل ندارد و فدراسيون بايد جلوى بى احترامى هاى او را بگيرد.
وى در خصوص آخرين وضعيت استقلال، حضور تيمش در تورنمنت تهران ، اردوى تيم ملى در اتريش و مسائل ديگر پاسخگوى سوالات مطروحه بود. با ما همراه باشيد:
• در ابتدا مى خواهيم از اردوى استقلال شروع كنيم. پس از ۳ بازى تداركاتى و اين همه تمرين پرفشار نظرتان در خصوص اين تيم چيست؟
- درست است كه سرعين امكانات شهرهاى بزرگ را ندارد اما آنها مردم بسيار خوب و مهمان نوازى دارند و من از اين اردو راضى هستم. هر چند اين اردو كمى طولانى شد ولى به خاطر گرماى هواى تهران نياز بود كه در اينجا حضور پيدا كنيم.
•ظاهرا قرار بود تيم را زودتر به تهران ببريد؟
- همين طور است اما به خاطر شرايط آب و هوايى تهران منصرف شديم چون در آنجا نمى توانستيم هم صبح و هم بعدازظهر تمرينات پرفشارى را انجام دهيم اما آب و هواى خوب اينجا اين مزيت را داشت كه بتوانيم در هواى خوب و در ارتفاع تمرينات خوبى را انجام دهيم. ضمن آنكه تغذيه و استراحت بازيكنان بسيار خوب بود. در مجموع آن چيزى كه ما قبل از آمدن به اردو دنبالش بوديم، به دست آورديم و در ۳۵ روزى كه در اردو هستيم، به خواسته هايمان رسيديم. اميدوارم بتوانيم در آينده بازى هاى خوبى را ارائه كنيم.
• علت اين ۳ بازى تداركاتى سبك چه بود؟
- چون بازيكنان در ۳ هفته گذشته در وضعيت بدنسازى بودند. آنها در فشار زيادى بودند و نياز بود كه بازيكنان ديدارهاى تداركاتى سبك داشته باشند. هر چند اسما اين تيم ها بازى تداركاتى با ما برگزار كردند اما واقعا انگيزه داشتند و در طول مسابقه بازيكنان ما را اذيت كردند. از روند رو به رشد بازيكنان بسيار راضى هستم. اهدافى كه در بحث رفاقت بازيكنان داشتم براى ما مهم بود كه اين مسئله روز به روز در تيم ما بيشتر مى شود. بازيكنان من خودشان در بحث رفاقت پيش قدم هستند و اين مسئله مى تواند در روزهاى آينده و سخت به ما كمك كند.
•در خصوص غيبت ملى پوشان توضيح مى دهيد؟
- در اين اردو بازى تداركاتى و تمرينات تاكتيكى در نظر گرفته بوديم ولى متاسفانه غيبت ملى پوشان مان باعث شد روند حركتى ما كند شود. غيبت ۴ بازيكن ما به اضافه فرهاد مجيدى مسلما تاثيرگذار است. اين مساله در آينده براى ما مشكل ايجاد مى كند.
•خيلى از برگزارى اردوى تيم ملى در اتريش ناراحت هستيد...
- اگر بازيكنان ملى پوش ما در اتريش مصدوم شوند، چه كسى پاسخگو خواهد بود؟ مگر كسى در فوتبال ايران وجود دارد كه پاسخگو باشد؟ مگر حالا كه اردوى ۱۰ روزه گذاشتند براى بازى هايى كه ۷ ماه ديگر برگزار مى شود، دليلى وجود داشته است؟
من مطمئن هستم اردوى اتريش هيچ مساله اى براى تيم ملى نخواهد داشت چون بازيكنان دوباره در اختيار باشگاه ها قرار مى گيرند. معتقد هستم اردوهاى ۱۰ روزه و طولانى مدت در شرايطى كه باشگاه ها پا به مسابقات مى گذارند مضر است. الان بازيكنانى كه در اختيار ما قرار مى گيرند بايد هر ۴ روز يك بار بازى كنند و اميدوار هستم كه آنها آسيب ديده برنگردند چون شنيده ام كه چند بازى سنگين پيش رو دارند. دعا مى كنيم اتفاقى براى بازيكنان ملى پوش مان نيفتد. ناچار بوديم به تيم ملى كمك كنيم ولى همه بايد بدانند تيم استقلال شرايط عادى ندارد و مهره هاى زيادى را از دست داده ايم و اين ملى پوشان كه تازه به تيم ما ملحق شده اند براى هماهنگى بيشتر نياز به تمرين در كنار هم دارند. متاسفم كه آنها را زود از ما گرفتند. برنامه اى كه ما در اين ۱۰ روز داريم با برنامه هايى كه تيم ملى دارد زمين تا آسمان فرق مى كند. برنامه ما به اين شكل بود كه در مسابقه چهارم تداركاتى بدن بازيكنان ول كند اما حالا اين اتفاق نيفتاد.
• در اين خصوص با افشين قطبى صحبت نكرديد؟
- نه. اى كاش ايشان قبل از اينكه برنامه بريزند يا قبل از سفر به اتريش جلسه اى را با مريبان تيم هايى كه بازيكنان زيادى در تيم ملى دارند، برگزار مى كرد. اصلا بهتر بود آقاى قطبى از ما آخرين وضعيت بازيكنان ملى پوش مان را مى پرسيد ولى ايشان بازيكنان را به اتريش برد و اصلا انگار اهميتى به اين مسئله نمى دهد. فدراسيون بايد جلوى اين بى احترامى به باشگاه ها را بگيرد. مگر مى شود اسامى را اعلام كند و بازيكن را به اتريش ببرد بدون آنكه با مربى تيمش حتى يك صحبت شود؟
اصولا بايد اينگونه باشد كه مربى تيم ملى با مربيان باشگاه ها تعامل كند. با وجود آنكه دست مان بسته است، اما با كمال ميل بازيكنانمان را به آقاى قطبى داديم. اى كاش آقاى قطبى مقدارى به تعامل اعتقاد داشته باشد و رعايت كند. قطبى بايد بداند كه اين مربيان باشگاه ها هستند كه مى توانند به تيم ملى كمك كنند.
• ظاهرا اردوى كردان را لغو كرده و مى خواهيد در تورنمنت تهران شركت كنيد؟
- به كردان نمى رويم اما اردو را كنسل نكرديم و آن را به هتل المپيك انتقال داديم. در هتل المپيك از روز شنبه اردو مى زنيم. قصد داريم در اين مسابقات با نفرات كامل شركت كنيم. البته وقت شركت در تورنمنت را نداشتيم به خاطر اينكه تيم مان ناقص بود. مردم با هر نفراتى كه با نام استقلال در زمين حاضر شويم، نتيجه مى خواهند. ما در فشار اردويى و بدنسازى هستيم و شايد تيم آماده اين بازى ها نبود اما در اين مسابقات شركت مى كنيم هر چند باز هم مى گويم كه زمان بازى ها مناسب نيست چون اين مسابقات هم بى برنامه برگزار مى شود. شما بگوييد اگر ۲ تيم به فينال بيايند چه زمانى مى خواهند بازى كنند. شما حساب كنيد تيم ما ۵ مرداد در ليگ بازى دارد و اگر دو تيم در جام ولايت در فينال بايد به مصاف هم بروند در چه تاريخى بايد اين مسابقه را انجام دهند. از سى ام تير تا ۵ مرداد آغاز رقابت ها فقط ۵ روز زمان است.
•... و اين يعنى فشردگى پيش از آغاز مسابقات؟
- دقيقا. يعنى ما بايد در صورت راهيابى به فينال مسابقه اى انجام دهيم كه شايد يكى ۲ روز با آغاز ليگ فاصله داشته باشد. پس بازى ها ناقص خواهد ماند. اين برنامه ريز ى ها است كه ما را دچار مشكل كرده است. فوتبال ما در برنامه ريزى عقب و دچار مشكل است. فقط مى خواهند يك كارى انجام شود. تيم ملى را به جايى مى برند كه بازيكنان فقط كنار هم باشند. جام ولايت را طورى برگزار مى كنند كه فينالش شايد دو روز با آغاز ليگ فاصله داشته باشد. اسم جام ولايت بزرگ است. هيچ برنامه ريزى روى آن نيست. خواهش من اين است آنهايى كه جام ولايت را برنامه ريزى كرده اند به سؤال من پاسخ دهند كه روز فينال اين مسابقات چه روزى است و آيا فاصله آن با آغاز ليگ حرفه اى است؟
• ظاهرا از عملكرد فدراسيون و تيم ملى خيلى ناراحت هستيد؟
- چرا نباشم؟ مگر همين طورى مى شود اردو گذاشت و يا مسابقات را برگزار كرد. اگر يك بازيكن تيم ملى ما در اتريش آسيب ببيند هرگز قطبى را نمى بخشم و او بايد پاسخگوى ما و هواداران ما باشد.
• حتما خبر داريد تيم نفت تهران در تورنمنت تهران جايگزين استيل آذين شد؟
- بله. اين مسأله را شنيده ام و معتقدم اگر قرعه كشى شده است بايد همه در اين مسابقات شركت كنند و اين كه در روزهاى آخر تيم ها را جابجا كنند اصلا درست نيست. اين هم از همان برنامه ريزى ها است كه گفتم. چرا بايد يكى يكى تيم ها خودشان را كنار بكشند. مى خواستيم در اين مسابقات با اميدها شركت كنيم اما به خاطر اسم اين جام با كليه نفرات در اين مسابقات حاضر مى شويم.
• بگذريم، از وضعيت دوسانتوس راضى هستيد؟
- اين بازيكن خيلى كار دارد. درست است كه ديروز در بازى با استقلال دشت مغان كه ۵ بر صفر برديم براى ما گل زد اما با بدنساز تيم آقاى نوشادى صحبت كرديم و از ايشان خواسته ام كه كاملا دوسانتوس را در اختيار بگيرد. تا ۱۵ روز آينده ايشان بايد ۸-۷ كيلو وزن اين بازيكن را پايين بياورد. اين مسئله را به آقاى نوشادى واگذار كرديم تا وزن اين بازيكن را كاهش دهد چون در اين شرايط بدنى حالا حالاها نمى تواند به ما كمك كند. دوسانتوس بازيكن بسيار خوبى است اما از شرايط بازى دور بوده است.
• ظاهرا بازيكن برزيلى ديگر قرار است به شما اضافه شود؟
- اين بازيكن قرار است به تهران بيايد و بايد او را در تمرينات ببينيم. روى سى دى او بازيكن خوبى است. روى سى دى همه چيز خوب است اما بايد به اينجا بيايد تا پس از بررسى شرايطش در خصوص او اظهار نظر كنيم. من هم مى توانم به همراه آقاى فريبا يك سى دى از خودم درست كنم و گل هايى كه به ثمر رسانده ام براى ديگران بفرستم و حتى آنها مى توانند ما را به آن سوى آب ها ببرند و ما را لژيونر كنند. اين را جدى مى گويم گل هايى كه ما آن روزها مى زديم از گل هايى كه بازيكنان امروز مى زنند، خيلى سريع تر و زيباتر بود. حتى ما دوسانتوس را بازيكن باسابقه اى ديديم چون در تركيه و كره عالى بازى كرده است اما واقعا نمى دانستيم اين بازيكن
۸ ماه از مسابقات دور بوده است. اين بازيكن تا به همين حالا ۵-۶ كيلو وزن كم كرده و اگر آماده شود، يكى از بازيكنان تاثيرگذار خواهد بود.
• حتما از قرعه كشى ليگ خبر داريد در خصوص رويارويى با حريفان چه صحبتى مى كنيد؟
- در خصوص قرعه كشى هيچ صحبتى نمى توانم انجام دهم. اعتقادم اين است كه فرقى نمى كند مقابل چه تيمى بازى كنيم. ۱۷ فينال در بازى هاى رفت داريم و ۱۷ فينال در بازى هاى برگشت. همه بازى ها سخت است. ذهن بازيكنان را آماده كرديم كه چگونه در اين مسابقات بازى كنند. اينكه در چه هفته اى مقابل چه تيمى بازى كنيم، مهم نيست اما بازى مقابل شهردارى تبريز در هفته اول با آن همه تماشاگر قطعا سخت خواهد بود.
• در خصوص بازى با پرسپوليس كه هواداران استقلال فصل گذشته از آن خاطره اى تلخ داشتند، چه صحبتى داريد؟
- پرسپوليس رقيب ما است و بايد به وقت آن بازى صحبت كرد. هميشه وقتى بيرون از گود بوديم يا حالا كه در گود هستيم هواداران تيم استقلال مى گويند كه بايد رقيب سنتى را شكست دهيم و تلاش مى كنيم كه در آن بازى حساس هم سربلند باشيم.
• با توجه به اينكه در اين مدت بالاى سر تيم بوده ايد و ۳ بازى تداركاتى انجام داده ايد، دورنماى شما از استقلال اين فصل چيست؟
- تيم ما بسيار خوب كار مى كند و بچه ها روز به روز پيشرفت مى كنند در حال حاضر بدن بازيكنان كاملا در افت است و شايد حتى در جام ولايت هم نتوانيم آن طور كه بايد و شايد ظاهر شويم ولى هواداران استقلال بدانند در روز بازى با شهردارى تبريز بدن بازيكنان من به اوج آمادگى خواهد رسيد و عملكرد خوبى خواهند داشت.
-
مصاحبه امير حسين صادقى
بازى با شهردارى تبريز در گام اول ، قرعه خوبى است
امير حسين صادقى: مى خواهيم امسال يك بار ديگر قهرمان شويم
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال معتقد است اين تيم تا شروع مسابقات ليگ به مرز آمادگى كامل خواهد رسيد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•در مورد آخرين شرايط استقلال صحبت كن؟
- خدا را شكر شرايط خوبى داريم و بازيكنان با انگيزه فراوان در تمرينات حاضر مى شوند تا خود را براى مسابقات ليگ آماده سازند.
•به نظرت اردوى سرعين براى آماده سازى استقلال مناسب است؟
- صددرصد. ما قبل از اردوى اردبيل در كردان هم اردويى را پشت سر گذاشته بوديم و بچه ها تمرينات منظمى را انجام داده بودند. امسال به جاى اينكه به كشورهاى خارج برويم مربيان صلاح ديدند در ايران تمرينات خود را دنبال كنيم و قطعا اين مفيد خواهد بود.
•شايعه شده بازيكنان از مدت زمان اردو ناراحت هستند.
- اصلا چنين چيزى نيست و بچه ها دوست دارند بيشتر در كنار يكديگر باشند. شما بايد اينجا باشيد و جديت تمرينات را ببينيد. اميدوارم حاشيه سازان چنين مسائل را دنبال نكنند.
•آينده استقلال را چطور مى بينيد؟
- در كل فكر مى كنم ما امسال حرفهاى زيادى براى گفتن خواهيم داشت. بازيكنان خوبى جذب استقلال شده اند كه مى توانند به اين تيم در ليگ كمك كنند. مى خواهيم امسال يك بار ديگر قهرمان شويم.
•در مورد اولين ديدار خود در ليگ مقابل شهردارى تبريز صحبت كن؟
- قرعه خوبى نصيب ما شده است. شهردارى چند سالى را در ليگ نبوده و امسال انگيزه فراوانى دارد. اين هم از شانس آنها است كه در هفته اول بايد به مصاف استقلال بروند.
•چه صحبتى با هواداران دارى؟
- از آنها تشكر مى كنم و اميدوارم يك فصل از ما حمايت كنند تا بتوانيم نتايج دلخواه آنها را كسب كنيم.
-
برهاني: كاري ميكنم كه قطبي مرا در تركيب اصلي قرار دهد
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: امسال کاري ميکنم که قطبي دعوتم کند و از من در ترکيب اصلي بازي بگيرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرش برهاني مهاجم استقلال به تشريح آخرين وضعيت فوتبال ايران، باشگاه استقلال و ... پرداخت.
متن مصاحبه آرش برهاني با فارس را در زير ميخوانيد.
* از اردوي سرعين شروع کنيم. به اعتقاد تو اين اردو تا چه اندازه ميتواند در روند حرکتي استقلال مفيد باشد؟
واقعا دو اردوي بسيار سنگين را پشت سر گذاشتيم. در اردوي اول در کردان کار بدنسازي کرديم و در اردوي دوم بيشتر به برنامههاي تاکتيکي پرداختيم. با برگزاري اين اردوها اتحاد نزد بازيکنان بيشتر شد و بازيکنان جديدي که به تيم پيوستند با بازيکنان فصل گذشته صميمي شدند.
* وضعيت خودت چگونه است؟
شرايط خوبي دارم و تمرينات سنگيني را در کنار ساير بازيکنان تيم پشت سر گذاشتم. اميدوارم امسال بتوانم سال گذشتهام را جبران کنم.
* در 3 بازي تدارکاتي گلهاي زيادي زده شد. به اعتقاد تو روند هجومي تيم استقلال خوب شکل گرفته يا هنوز به آمادگي صد در صد نرسيدهايد؟
با توجه به اينکه اولين بازيها را در کنار يکديگر انجام ميداديم براي ما بد نبود. در مجموع در اين سه ديدار 13 گل به ثمر رسانديم و موقعيتهاي بسياري را از دست داديم اما امسال فقط به اين فکر ميکنيم که از لحاظ کار دفاعي تيم خوبي داشته باشيم و از لحاظ هجومي خط دفاعي ديگر تيمها را اذيت کنيم. در همين راستا بازيکنان مورد نياز را جذب کردهايم و به فکر فوتبال تهاجمي براي فصل آينده هستيم.
* در صحبتهايت به خط هافبک اشاره نکردي. مگر غير از اين است که براي گلزني مهاجمان، هافبکها بايد پاس بدهند؟
درست است اما منظور من تيم شناوري بود که مربيان در فکر ساختن آن هستند. حتي زماني ميشود که ما مهاجمان به خط دفاع کمک ميکنيم. هافبکهاي امسال استقلال همگي مدعي حضور در تيم ملي هستند و رقبا از اين مسئله هراس خواهند داشت.
*آيا استقلال در جام ولايت چهره واقعي خود را نشان ميدهد؟
با توجه به تمرينات سنگيني که در سرعين پشت سر گذاشتيم بدن بازيکنان در افت است. آنهايي که فوتبال را مي فهمند مي دانند که بعد از بدنسازي بدن بازيکن دچار افت مي شود از همين رو نبايد در جام ولايت انتظار زيادي از استقلال داشت هر چند تمام تلاشمان را براي بازي هاي خوب انجام مي دهيم چون استقلال هميشه استقلال است و همه از اين تيم توقع برد دارند.
* سال اولي که به استقلال آمدي يک فصل تلخ را پشت سر گذاشتي. سپس اوج گرفتي و مجددا فصل گذشته افت کردي. اگر نوبتي هم باشد، امسال نوبت اوجگيري توست. درست است؟
(ميخندد...) اگر نوبتي هم باشد نوبت اوجم است. ولي ميدانم شرايطم خيلي خوب است و با توجه به آمادگي مجتبي جباري و حضور بازيکناني مثل ايمان مبعلي و فرزاد آشوبي قول ميدهم بيشتر از موقعيتهايم استفاده کنم.
* سال گذشته هر وقت از تو سؤال ميشد که آقاي گل ميشوي، سعي ميکردي با پاسخهاي کليشهاي بگويي من تمام سعيام را براي گلزني انجام ميدهم. آيا امسال هم همين رويه را در پيش داري؟
قول آقاي گلي نميدهم و فکر ميکنم شايد اين پاسخي به سؤال شما باشد اما آرش برهاني تمام تلاش خود را براي حضور موفق در استقلال و استفاده از موقعيتها انجام خواهد داد.
* امسال مهاجمي مثل ميلاد ميداودي در کنار تو قرار دارد که حضور اين بازيکن در استقلال يک پوئن مثبت براي تو تلقي ميشود. قبول داري؟
ميلاد ميداودي بازيکن بزرگي است که گلهاي زيادي را در فصل گذشته به ثمر رسانده است. او امسال براي من و ساير مهاجمان مثل فرهاد مجيدي، سيدصالحي و دوسانتوس يک دوست خوب و يک بازيکن کليدي محسوب ميشود. اين را بايد اضافه کنم که بدون تعارف ميلاد ميداودي بهترين شوتزن آسيا است و اين مسئله را امسال به چشم خواهيد ديد.
* صحبت در مورد عدم دعوت تو به تيم ملي زياد است. در اين خصوص صريح صحبت ميکني؟
فکر ميکنم از حرفهاي چند روز پيش من سوء برداشت شد. من گفته بودم چون فصل گذشته در بهترين شرايط دعوت نشدم آن زمان ناراحت بودم. حتي اشاره کردم که همان زمان که 9 گل براي استقلال زدم مهاجماني دعوت شده بودند که کمتر از من گل زدند و در تيم خودشان هم عملکرد چندان مثبتي نداشتند اما بعدها بازي به من در استقلال کمتر رسيد و به افشين قطبي حق دادم که من را به تيم ملي دعوت نکند. حالا هم ناراحت نيستم و تمام سعي و تلاش خود را انجام ميدهم که در جام ملتها يکي از نفرات اصلي تيم ملي ايران باشم.
* يعني آن روزها را فراموش کردي؟
صد در صد. فوتباليست با انگيزه زندگي ميکند. من هم از اين قاعده مستثني نيستم و تمام تلاش خود را در آينده براي دعوت شدن به تيم ملي انجام ميدهم.
* قطبي به بازي تو اعتقاد دارد؟
او در خيلي از مقاطع من را به تيم ملي دعوت کرده است. هر چند ثابت در ترکيب نبودم اما بازي کردم. زماني که آقاي گل ليگ بودم در بازي حساس مقابل کره شمالي بيرون نشستم اما هيچ حرفي نزدم. در آن سال حتي با استقلال هم قهرمان شديم و همه ميگفتند آرش بايد در تيم ملي بازي کند اما کمتر به من بازي رسيد. مطمئن باشيد امسال کاري ميکنم که قطبي هم من را دعوت کند و هم از من در ترکيب اصلي بازي بگيرد.
* يعني به حضور در جام ملتهاي آسيا اميدواري؟
هنگامي که 19 سال داشتم در جام ملتهاي آسيا بازي کردم. در آن زمان برانکو سرمربي تيم بود. در 3 بازي هم از ابتدا در ترکيب بودم و در نهايت سوم آسيا شديم و خاطرات خوبي از حضور در جام ملتهاي آسيا دارم. دوست دارم دوباره درجام ملتها و اين بار با تجربه بيشتر حضور داشته باشم.
* از تمديد قرارداد امسالت با استقلال بگو؟ ظاهرا مسئولان استيل آذين قبل از تمديد قراردادت، براي آقاي گلي پاداش BMW براي تو در نظر گرفته بودند؟
ليگ فصل گذشته که تمام شد، 2 روز بعد به سفر رفتم. در همان روزها آقاي آجورلو به من زنگ زد و با ايشان صحبت کردم. شرايط استقلال در آن زمان مشخص نبود. به او گفتم که 20 روز ديگر از سفر بازميگردم ولي قول ميدهم روي پيشنهادتان فکر کنم.
باز هم پس از 20 روز آقاي آجورلو تماس گرفت ولي هنوز وضعيت استقلال روشن نشده بود. به ايشان گفتم که اگر اجازه ميدهيد منتظر شرايط استقلال بمانم و سپس با شما صحبت کنم. مجددا به سفر رفتم و وقتي در ترکيه بودم شرايط استقلال مشخص شد. با توجه به اينکه از قبل گفته بودم که براي تمديد قراردادم شرايط بسيار ناچيزي دارم، با استقلاليها صحبت کردم. از آنجا که فوتبالم را مديون آقاي آجورلو هستم به احترام ايشان به باشگاه استيلآذين رفتم و در مقابل آنها صحبت کردم. به آقاي هدايتي و آجورلو گفتم که شرايط استقلال بحراني است و اگر اين تيم را ترک کنم هواداران خيلي ناراحت خواهند شد. خوشبختانه آقاي آجورلو من را درک کرد و با استقلال تمديد کردم.
* پس ماجراي BMW چه شد؟
همان هنگام که با آقاي آجورلو صحبت ميکردم، در خصوص شرايط مالي هم بحث شد و آقاي هدايتي به من گفت که اين ماشين را در اختيارت ميگذاريم و اگر آقاي گل شدي، سند آن را به نامت ميزنم و اگر نه آن را به ما پس بده.
* گفته بودي اگر مرفاوي در استقلال باشد در اين تيم نميماني. هنوز هم به اين مسئله اعتقاد داري؟
بله اگر او در استقلال بود با تمام احترامي که برايش قائلم در استقلال نميماندم.
* به کدام تيم ميرفتي؟
احتمال حضورم در ترکيه خيلي زياد بود.
* واقعا فصل گذشته با مجيد نامجو مطلق اختلاف داشتي؟
اصلا اينگونه نبود و باور کنيد تمام آن حرفها شايعه بود.
* چرا استقلال در فصل پيش اينقدر نوسان داشت؟
چون زماني که يک تيم ميخواهد نتيجه بگيرد همه چيز بايد چفت باشد. به اعتقاد من استقلال فصل پيش بالانس نبود.
* در مصاحبهاي اشاره کرده بودي در شب قبل از بعضي بازيها اتفاقات خاصي ميافتاد تا جايي که از ترکيب بيرون ميرفتي؟
آن بازيکني که گفته بودم از استقلال رفت و ديگر نميخواهم در موردش صحبت کنم.
* آرش برهاني به جادو و جمبل در فوتبال اعتقاد دارد؟
(مي خندد...)اصلا و ابدا. من خدايي دارم که همه جا کمکم ميکند و به اين مسائل اعتقادي ندارم.
* عامل اصلي آقاي گل شدن تو 2فصل پيش چه کسي بود؟
اگر ميگوييد عامل اصلي از قلعهنويي نام ميبرم اما دلايل زيادي داشت.
* چرا استقلال در زمان حجازي و کريمي نتيجه نگرفت؟
چون بازيکنان زيادي نداشتيم. در خط دفاع 8 بازيکن داشتيم اما در خط هافبک اصلا بازيکن سرشناسي نبود.
* تاثيرگذارترين مربي در فوتبال آرش برهاني چه کسي بود؟
بدون شک همايون شاهرخي.
* چرا؟
بايد بگويم که خيليها برايم زحمت کشيدند و هيچ وقت آنها را فراموش نميکنم اما شاهرخي در 18 سالگي و در زماني که 4 فوروارد مليپوش در پاس بود، به من ميدان داد.
* تعريف آرش برهاني از زندگي حرفهاي چيست؟
همان چيزهايي که در برگه قرارداد نوشته شده است. بازيکن بايد نسبت به باشگاه و تعهدش پايبند باشد و تمام تلاشش را براي موفقيت تيمش انجام دهد.
* خودت چقدر اين مسائل را رعايت ميکني؟ يعني قبول نداري که فوتباليست بايد ساعت خواب داشته باشد؟
نه اين طور نيست. شايد کسي بخواهد دير از خواب بيدار شود. مگر شما منکر اين هستيد که خسرو حيدري يکي از بهترين بازيکنان چند سال اخير فوتبال ايران است. او شبها ساعت 11 ميخوابد و ساعت 11 صبح هم بلند ميشود اما در زمين بهترين بازيها را به نمايش ميگذارد.
* محمود فکري و کريم باقري کساني هستند که زندگي بسيار سالمي دارند. اين مسائل دخيل نيست؟
چرا بيتاثير هم نيست. خيلي از بازيکنان هستند که سالهاي سال در سطح اول فوتبال کشور بازي کردند و زندگي سالمي هم دارند اما 90 درصد بازيکنان دنيا خودشان زندگي خود را طراحي ميکنند و خود را با کم خوابي و کم خوري عذاب نمي دهند.
* جام جهاني را چه طور ديدي؟ آيا اسپانيا مستحق قهرماني بود؟
من اول از آلمان خوشم ميآمد و بعد از آن از برزيل، اما اسپانيا فوتبال قابل قبولي ارائه کرد و آنها نشان دادند که اتحاد چقدر تاثيرگذار است.
* اما آرژانتينيها هم متحد بودند پس چرا آنها حذف شدند؟
فوتبال همين است. در اين مسابقات نصف مردم اروگوئه و غنا هم باور نميکردند تيمشان تا آنجا بالا ميرود.
* چه نکتهاي از جام جهاني براي تو جالب بود. چيزي که در ذهن تو باقي مانده باشد؟
امسال گلهايي را که با شوت و بغل پا به سمت دروازهها زده شد برايم جالب بود. حتي از آنها نتبرداري کردم که در بازيهاي ليگ آينده استفاده کنم. ولي نکته جالب شوت ون برونکهورست به اروگوئه بود که هنوز در ذهنم باقي مانده است.
*بگذريم... آيا به مربيگري فکر کردهاي و تا چند سالگي قصد بازي داري؟
بعضي از بازيکنان تا 38 سالگي هم توان بازي دارند ولي بعضي فوتبال را کار دوم تلقي ميکنند و خيلي زود کنار ميکشند. همين حالا عدهاي آنقدر از اين فوتبال تامين شدهاند که زياد به ادامه فوتبال و مربيگري احتياج نداشته باشند. تا به حال به اين فکر نکردهام که مربي شوم. تمام فکر و ذکرم بازي کردن است اما اگر احساس کنم که از آمادگي دور هستم براي خودم هدفگذاري خواهم کرد. مربيگري در ذات آدمها است که من هنوز به آن ذات نرسيدهام.
* تو جزء بازيکناني هستي که در دربي گل زدي. آيا طعم گلزني در آن مسابقه با گلزني در بازيهاي ديگر فرق دارد؟
آن بازي هم مثل همه بازيها بود اما طعم آن گل هنوز مانده است. شايد تماشاگران خيلي از گلهاي من را فراموش کرده باشند اما آن گل در دربي را از ياد نميبرند.
* به استقلال برگرديم. در اين چند مدت که با مظلومي کار ميکني نظرت درباره او چيست؟
ميدانم که نظم و انضباط حرف اول او در استقلال است. چه در تمرينات تاکتيکي و چه در تمرينات بدنسازي روي ساعت حضور بازيکنان حساس است و همانطور که همه ديدند، ما از همه تيمها ديرتر شروع کرديم ولي فکر ميکنم از آنها نيز جلوتر هستيم.
* چرا فکر ميکني از ديگر تيمها جلوتر هستيد؟
چون خوشبختانه مصدوم در تمرينات نداشتيم و کارهاي تاکتيکي را با برنامه انجام داديم و 70 درصد بدنها به مرز آمادگي رسيده است.
* استقلال ميتواند در اين فصل قهرمان شود؟
بازيها بسيار سخت و فشرده است. ما در هفته اول بايد در تبريز مقابل آن همه تماشاگر بازي کنيم اما تنها هدفمان کسب پيروزي و موفقيت است. بازيکنان استقلال ميدانند که تمام بازيها براي آنها مهم است و درخشش در مسابقات ليگ برتر تضمين آينده آنها است. بنابراين مطمئن باشيد استقلال اين فصل با کوهي انگيزه پا به مسابقات خواهد گذاشت.
* بازي با پرسپوليس چه طور است؟ آيا باخت در بازي برگشت فصل گذشته را فراموش کردهاي؟
آن بازي براي من خيلي سخت بود اما امسال با نفراتي که در اختيار داريم پرسپوليس مقابل ما بازيهاي سختي خواهد داشت.
* اگر حرفي باقي مانده است، بگو؟
در لابه لاي صحبتهايم در قبال پاسخهايتان از چند مربي اسم بردم. هرگز به کسي بياحترامي نميکنم و آنها را استاد خود ميدانم بنابراين از تمام مربيان و کساني که برايم زحمت کشيدهاند به خصوص خانوادهام تشکر ميکنم.
گفتوگو از ميثم رحماني منبع=http://www.football3.ir/news.do?itemid=24901
-
استقلال فصل سختی پیش رو دارد
یوسفی: جای نفراتی که جدا شدند بازیکنان بهتری آمدند
محسن یوسفی بازیکن چپ پای تیم استقلال شرایط را خوب توصیف می کند. او مدعی است پس از اردوی سرعین تیمش وضعیت خوبی دارد.
یوسفی به خبرگزاری فوتبال ایران، می گوید: «اردوی خوبی بود. تمرینات سخت و فشرده ای را پشت سر گذاشتیم. دوره بدنسازی برای تیم تمام شد و از حالا روی کارهای فنی و تاکتیکی تمرکز خواهیم کرد.» این بازیکن از میزان آمادگی خود هم رضایت دارد: «مصدومیت و مشکلی که از ناحیه بینی داشتم به طور کامل برطرف شده و به لحاظ بدنی و جسمانی در آمادگی خوبی برخوردارم. در مجموع از شرایط خودم رضایت دارم.»
یوسفی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رقبای سرسختی دارد: «فصل پیش که من به تیم اضافه شدم سمت چپ استقلال وضعیت بهتری پیدا کرد. امسال هم تلاش می کنم سمت چپ تیم را تقویت کنم. هر سال برای قرار گر فتن در ترکیب چند رقیب جدی و سرسخت دارم. امسال هم شرایط به این شکل است اما هر کس که بهتر باشد بازی می کند و من سعی می کنم بهترین باشم و فیکس بازی کنم.»
این بازیکن فصل سختی را برای استقلال پیش بینی می کند: «چندمهره خوب از دست دادیم اما نفراتی که آمدند اگر نفرات جدا شده بهتر نباشند کمتر نیستند. اول فصل هم با مشکلاتی روبه رو شدیم. امسال فصل سخت تری پیش رو داریم. تیم ها خیلی خوب تقویت شدند. اما برای قهرمانی و گرفتن سهمیه آسیایی می جنگیم. استقلال در هر سال مدعی است.»
-
احتمالا در بازی اول استقلال نیستم
مجیدی: دلیل خط خوردن من از تیم ملی فنی نبود
فرهاد مجیدی کاپیتان تیم استقلال که با مصدومیت دست و پنجه نرم میکند احتمالا بازی اول لیگ را از دست خواهد داد. او این روزها به جای تمرین با سایر بازیکنان به مداوای مصدومیت خود میپردازد.
این بازیکن اگر چه در لیست تیم ملی هم نیست اما گلهای از قطبی ندارد.
آقای مجیدی، درباره وضعیت مصدومیتتان صحبت کنید؟
از ناحیه عضله شکم دچار مصدومیتام و پس از اینکه ام آر آی گرفتم پزشکان باید 14 روز فیزیوتراپی کنم که11 روز آن گذشته است و نسبت به گذشته خیلی بهترم. از 4 روز دیگر تمرینات سبکی را آغاز میکنم و چون بدنسازی نداشتم اکنون از سایر بازیکنان عقبتر هستم اما زیر دکتر بدنساز تیم تمریناتم را شروع میکنم و خیلی زود میخواهم برای استقلال بازی کنم.
این احتمال وجود دارد بازی مقابل شهرداری تبریز را از دست بدهید؟
بله، احتمالش وجود دارد چون من از نظر بدنی نسبت به سایر بازیکنان تیم عقبتر هستم.
گفته میشد که باید جراحی کنید؟
این تشخیص دکتر نوروزی و دکتر ستوده است و اگر آنها بگویند جراحی باید بکنم این کار را میکنم. اما آنها صلاح دیدند فیزیوتراپی کنند.
شما در لیست 35 نفره تیم ملی بودید اما برای اردوی اتریش در لیست حضور نداشتید؟
خط خوردن من شاید باید دو دلیل داشته باشد؛ یکی به دلیل فنی و دیگر ندادن مدارک. اگر دلیل فنی باشد این نظر آقای قطبی است و احترام میگذارم اما اگر دلیل من ندادن مدارک باشد من به خانم محمدی مسئول فدراسیون که از من پاسپورتم را میخواست گفتم که من ویزای یک ساله دارم و به پاسپورت هم نیازمندم.
بعد از لیگ که دیگر تورنمنتی نبودپس دلیل فنی نیست. چون شما در لیگ یکی از بهترینها بودید؟
من گفتم ویزای یک ساله شینگن دارم و اتریش هم شامل شینگن میشود. آنهایی که دلیل خط خوردن من را ندادن مدرک عنوان کردند خودشان هم پاسخگو باشند، اما من به دنبال این هستم تا بازیکن خوب در لیگ باشم تا بتوانم در اردوهای بعدی نظر آقای قطبی را جلب کنم. البته اکنون در تیم ملی بازیکنان خوبی هستند و برای آنها آرزوی موفقیت میکنم.
قرعه لیگ را برای استقلال چطور میبینی؟
به عقیده من امسال لیگ سختی است و بازی آسان کم داریم. تیمهای شهرستانی خوب شدهاند اما امیدوارم استقلال بتواند فصل خوبی را داشته باشیم.
این حسن نیست که اولین بازی شما با شهرداری تبریز، تیمی که تازه به لیگ برتر آمده است؟
همه تیمها خوب هستند و ما باید 3 امتیاز این بازیها را از دست ندهیم.
حرف آخر؟
جا دارد از زحمات دکتر محمدی هم تشکر کنم.