-
مصاحبه هادی شکوری
استرس به ما اجازه گلزنى نمى دهد
شكورى: جشن قهرمانى را در مشهد مى گيريم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هادى شكورى به پيروزى استقلال در مشهد اميدوار است. او از قهرمانى احتمالى استقلال حرف مى زند، جايى كه آبى ها تمام معادلات را به هم مى زنند و كاپ قهرمانى را بالاى سر مى برند. گفت وگوى ابرارورزشى را با او بخوانيد:
• باز هم استقلال امتياز از دست داد. چرا نتوانستيد مقابل ام صلال به پيروزى دست پيدا كنيد؟
- به هر حال همه ديدند كه بچه هاى ما چقدر براى ۳ امتياز اين بازى تلاش كردند. ما بر عكس بازى رفت در اين ديدار خيلى موقعيت داشتيم اما متأسفانه اين استرسى كه الان روى تيم ما حاكم شده اجازه گلزنى به بچه ها را نمى داد. ۷ ، ۸ فرصت گلزنى داشتيم كه متأسفانه نتوانستيم از هيچ يك استفاده كنيم تا در نهايت باز هم به تساوى بسنده نماييم.
• دليل اين همه استرس و فشار در استقلال چيست؟
- فكر مى كنم حاشيه سازى هايى كه براى تيم ما صورت گرفته اين همه استرس را در استقلال به وجود آورده است. استقلال و پرسپوليس به دليل بزرگ بودنشان هميشه دشمنان خاص خودشان را دارند كه لطماتى را هم به آنها وارد مى كنند. تأثير جام باشگاه هاى آسيا روى ليگ و همچنين تأثير نتايج اخير ما در ليگ روى بازى هاى آسيايى باعث شد استقلال نتواند انتظارات را برآورده كند.
• حالا فكر نمى كنى ضعف استقلال در بازى هاى آسيايى و ليگ، روى جام حذفى هم تأثيرگذار باشد؟
- به هر حال تجربه نشان داده اين تأثيرات به صورت زنجيروار است اما من فكر مى كنم به اندازه كافى امتياز از دست داده ايم. حالا وقت آن است كه حداقل يك جام را تقديم هوادارانمان كنيم تا اين طورى از خجالت آنها درآييم.
• چرا دفاع استقلال مقابل ام صلال مطابق بازى هاى اخير اين تيم ناهماهنگ نشان داد؟
- متأسفانه با هر باخت يا تساوى همه مى خواهند به شكلى از دفاع ما ايراد بگيرند اما كسى نمى گويد حريفان استقلال يك موقعيت تك به تك هم نصيبشان نشده است. متأسفانه ما در چند بازى اخير روى اشتباهات فردى گل دريافت كرديم. اين اشتباهات فردى باعث شد خط دفاعى استقلال هم زير سؤال برود وگرنه مدافعان ما هماهنگ هستند و هيچ مشكلى در خط دفاعى تيم ديده نمى شود.
• با مصدوميت منتظرى و كوشكى تركيب خط دفاعى استقلال هم تغيير پيدا مى كند. اين مسأله باعث ضعف دفاع تيمى شما نمى شود؟
- اين مسأله در فوتبال دنيا طبيعى است. فوتبال حرفه اى يعنى اينكه هر لحظه ممكن است يك بازيكن از زمين خارج و ديگرى وارد ميدان شود. مسأله مهم نگه داشتن آمادگى تمام نفرات است. اينكه بازيكن ذخيره و فيكس هيچ فرقى نداشته باشند.
• تقى پور مقابل ام صلال پس از چند ماه دورى از تركيب به ميدان آمد تا ناهماهنگى بين مدافعان استقلال به چشم بخورد...
- ما نبايد انتظار بيهوده از تقى پور داشته باشيم. او يك دوران مصدوم بود و زمانى ديگر هم نيمكت نشين. به همين دليل فكر نمى كنم تقى پور در گل خوردن استقلال مقصر بود. من به نوبه خودم از بازى كردن او تشكر مى كنم و اميدوارم وى بتواند در بازى هاى باقى مانده عملكرد مثبتى داشته باشد.
• چرا استقلال در چند بازى اخير خود نتوانسته از گل زده اش دفاع كند؟
- اين مسأله به وجود استرس و حاشيه در تيم ما برمى گردد.
• قبول دارى خودتان هم باور كرده ايد پس از زدن يك گل به حريف از تيم مقابلتان گل مى خوريد؟
- نه. ما اين موضوع را باور نكرده ايم. مسأله اين است كه ما مى خواهيم براى زدن گل هاى بيشتر تلاش كنيم. مدام به دنبال گلزنى مى رويم و فشار حملاتمان را بالا مى بريم، آن وقت حريفمان بر اثر يك ضدحمله به گل مى رسد. در استقلال همه براى گلزنى تلاش مى كنند و نمى توان به بازيكنى خرده گرفت و گفت در زمين كم كارى مى كند.
• بازى با پيام را چطور پيش بينى مى كنى؟
- ما فقط براى برد به مشهد مى رويم. هيچ وقت نمى توان آينده را پيش بينى كرد اما من احساس مى كنم خدا دارد ما را امتحان مى كند. شايد قرار است جشن قهرمانى را در مشهد بگيريم تا اين طورى پاسخ تمام زحماتمان را ببينيم. به دلم افتاده كه در مشهد همه چيز عوض مى شود.
• اما بازى هاى اخير استقلال كمى نااميدكننده بوده تا حتى در صورت شكست خوردن ذوب آهن احتمال پيروزى شما در مشهد پيش بينى نشود.
- به هيچ عنوان اين حرف شما را قبول ندارم. ما فقط به روحيه نياز داريم و بايد در اين چند روز آرامش را به تيممان برگردانيم. اگر مشكل روحى ما حل شود ،ديگر هيچ مشكلى براى پيروزى در مشهد نداريم.
• پيام را چطور مى بينى؟
- شرايط بازى رفت با الان خيلى فرق مى كند. ما در دور رفت با چند گل پيام را شكست داديم اما آنها الان در خطر سقوط هستند و به طور حتم براى ۳ امتياز اين بازى انگيزه زيادى دارند. در اين ديدار سرنوشت قهرمانى تعيين مى شود تا ما به همين دليل با تمام قوا در مشهد به ميدان برويم. هيچ كارى هم به نتيجه بازى اهواز نداريم. ما بدون در نظر گرفتن بازى ذوب آهن به مصاف پيام مى رويم تا خودمان اسباب قهرمانى خود را فراهم كنيم.
-
مصاحبه آرش برهانی
برهاني: احساس بازي ايران و استراليا را داشتم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديروز همان احساس بازي ايران و استراليا به من دست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرش برهاني در گفت وگو با خبرگزاري فارس، در خصوص قهرماني استقلال و كسب عنوان آقاي گلي صحبت كرد:
* از قهرماني با استقلال بگو؟
بايد بگويم از هفته ششم ليگ برتر استحقاق قهرماني را داشتم و هفتهها در صدر جدول جا خوش كرده بوديم. حاشيه و بدشانسي هاي زيادي داشتيم كه ذوبآهن يك پنجم آنها را نيز نداشت. حتي در چندين بازي در دقايق پاياني از سه امتياز محروم شديم و اين مسائل باعث شد رقابت نزديك شود؛ ولي در روز آخر موفق شديم عنوان قهرماني را از خود كنيم.
* هنگامي كه سوت آغاز بازي با پيام به صدا درآمد فكر ميكردي قهرمان شويد؟
بله. نااميد نبوديم و از همان ابتدا به اميد قهرماني بازي كرديم.
* و از لحظه به لحظه ديدار اهواز نيز خبر داشتيد؟
بله. از اسكوربورد ورزشگاه ثامن الائمه گلهاي تيم فولاد را تماشا كرديم. بايد بگويم هر گلي كه به ثمر ميرسيد باعث ميشد خوشحاليم دوچندان شود و انگار خودم گل ميزدم.
* ظاهرا پس از بازي به مجيد جلالي زنگ زده و از او تشكر كرديد؟
بله. قبلا هم گفته بودم كه جلالي مرد بازيهاي بزرگ است و نسبت به تيمهاي مقابل آناليز خوبي دارد.
* به نظر تو قهرماني استقلال رمانتيك نبود؟
همين عقيده را دارم. يادم ميآيد وقتي تيم ملي با استراليا مساوي كرد و به جام جهاني رفت خيلي خوشحال شدم. روز يكشنبه پس از قهرماني خوشحالي من مشابه روز هشتم آذر 76 بود.
* چه طور شد برهاني نتوانست ركورد آقاي گلي ليگ برتر را بشكند؟
از ابتداي فصل گفته بودم كه قهرماني استقلال برايم مهمتر است. خدا را شكر ميكنم كه توانستم با كمك سياوش اكبرپور و ساير بازيكنان استقلال با 21 گل زده به عنوان آقاي گلي برسم؛ ولي بايد اعلام كنم از همان اول به فكر ركودشكني در ليگ برتر نبودم، البته كتمان نميكنم كه آقاي گلي توام با قهرماني برايم بسيار لذت بخش بود.
* چرا ضربه پنالتي را آنگونه زدي؟
به هنگام زدن ضربه پايم سر خورد، ضمن اينكه معتقدم پنالتي بايد تكرار ميشد چون بازيكناني كه بيرون از 18 قدم منتظر زدن ضربه من بودند حتي از من هم جلوتر رفتند و داور بايد آن ضربه را تكرار ميكرد. قبول دارم پنالتي را بد زدم؛ ولي نبايد فراموش كنيم هفته گذشته يك پنالتي بسيار حساس را مقابل سايپا تبديل به گل كردم.
* قلعهنويي پس از پايان بازي ديروز گفت، ديگر به برهاني پنالتي نميدهم.
سرمربي تيم از ابتداي فصل به من گفت پنالتيها را بزنم و اين مسئله باعث دوچندان شدن روحيه من شد. در حال حاضر هم كه اين حرف را زده حتما مصلحتي بوده و با توجه به اينكه من كارهاي فردي را به مسئوليت تيمي ترجيح نميدهم به تصميم وي احترام ميگذارم.
* براي فصل بعد چه برنامه اي داري؟
بايد ابتدا با مديرعامل استقلال صحبت كنم و تا زماني كه با ايشان حرف نزنم در مورد پيشنهادات نه صحبت ميكنم و نه جوابي خواهم داد.
* اما شنيديم كه در صورتي كه پيشنهاد داشته باشي ميتواني از استقلال جدا شوي؟
شنيده شما درست است. در قرارداد من ذكر شده كه حق ترانسفر دارم و در صورتي كه پيشنهاد داشته باشم ميتوانم از اين تيم جدا شوم.
* در خصوص اينكه رقباي اصلي تو در جدول گلزنان خارجي هستند چه نظري داري؟
بازيكنان خارجي كه امسال به ليگ ما آمدهاند مهاجمان خوبي بودند و اعتقاد دارم آنها همطراز فورواردهاي خوب ايراني هستند.
* انتخاب قطبي براي تيم ملي را چطور ارزيابي مي كني؟
ايشان مربي خوبي هستند و كارنامه خوبي در ايران داشتند. قطبي از كره شناخت خوبي دارد و با توجه به شناخت ايشان ميتوانيم به جام جهاني صعود كنيم.
* چقدر براي حضور در تيم ملي انگيزه داري؟
خيلي زياد، سعي ميكنم با تمام وجود بازي كنم تا در تركيب تيم ملي ايران حضور داشته باشم.
-
مصاحبه عليزاده
اگر قهرمان نمى شديم هيچ وقت خودم را نمى بخشيدم
عليزاده: فدراسيون هم فكر قهرمانى ما را نمى كرد
با قهرمانى استقلال، تمام اشتباهات على عليزاده هم از ياد رفت. شايد مهاجم آبى پوش خوشحال ترين مرد استقلال در مشهد بود. او مى دانست با اين قهرمانى ديگر نه اشتباه او در يادها باقى مى ماند و نه... با عليزاده گفت وگويى ترتيب داديم كه مى خوانيد:
• در حالى كه همه ذوب آهن را قهرمان ليگ مى دانستند، استقلال به اين عنوان دست پيدا كرد.
- زيبايى فوتبال به همين است. يك تيم سقوط مى كند و ديگر تيم هم قهرمان مى شود. هيچ كس احتمال قهرمانى ما را نمى داد. حتى آقا مدد كه براى فينال يا بازى حساس ما چقدر تدارك مى ديد براى اين ديدار نه پرچمى آورده بود و نه تداركى ديده بود. او فقط عكس هوادار تيم روزبه بهرامى را با خود به همراه آورده بود تا اين گونه ثابت شود كه ما اصلا تدارك قهرمانى نديده بوديم.
• فكر مى كردى فولاد با اين نتيجه مقابل ذوب آهن پيروز شود؟
- فكر اين نتيجه را نمى كردم اما مطمئن بودم فولادى ها آن بازى را كه مقابل ما انجام دادند در مقابل ذوب آهن هم به اجرا مى گذارند. خدا را صد هزار مرتبه شكر آنها بهترين بازى شان را به نمايش گذاشتند.
• چقدر احتمال قهرمانى استقلال را مى دادى؟
- حق ما قهرمانى بود. در اين فصل خيلى زجر كشيديم. بهترين خط حمله و دفاع را داشتيم به همين دليل بايد قهرمان مى شديم. بازى خيلى خوبى را هم مقابل پيام انجام داديم. بهترين كار را هم كرديم. هر ۱۰ دقيقه يك بار نتيجه بازى اهواز را به ما مى گفتند تا نيم نگاهمان به بازى ذوب آهن باشد. خدا را شكر خدا هم خيلى كمكمان كرد. من بايد از آقاى جلالى و بازيكنان فولاد تشكر كنم. آنها كمك زيادى به ما كردند.
• قبل از بازى چقدر استرس داشتيد؟
- خيلى. همه بچه هاى تيم قبل از بازى صحبت كرديم و گفتيم پيروزى در اين ميدان تكليف ما است. چه ذوب آهن ببازد و چه ببرد ما بايد اين بازى را ببريم.
• شانس قهرمانى شما خيلى كم بود. چطور معادلات را به هم زديد؟
- ما ۱۰ درصد شانس قهرمانى داشتيم. تمام مدال ها را به اهواز برده بودند، خبر از مدال در مشهد نبود. حتى فدراسيون هم باور نمى كرد ما قهرمان شويم. كفه ترازو به نفع ذوب آهن بود اما ما كارى كرديم كه ثابت شود فوتبال هيچ وقت قابل پيش بينى نيست.
• در غياب اكبرپور تو به عنوان بازيكن ثابت به ميدان رفتى.
- خب وظيفه سياوش را به من دادند. خيلى دوست داشتم در اين بازى گل بزنم. واقعا امسال روزهاى خيلى سختى را گذراندم. بعد از بازى با پرسپوليس جو عليه من شد. واقعا رويم نمى شد با كسى حرف بزنم. شرايط بسيار سختى را سپرى كردم.
• اگر استقلال قهرمان نمى شد تو هم به عنوان يكى از عوامل اين ناكامى شناخته مى شدى.
- اگر قهرمان نمى شديم هيچ وقت خودم را نمى بخشيدم. جا دارد از تمام بچه هاى تيم و هواداران تشكر كنم. آنها روحيه را به من برگرداندند. خيلى ناراحت شده بودم. از تمام مربيانم تشكر مى كنم كه دوباره به من اعتماد كردند.
• پس از به صدا درآمدن سوت پايان بازى چه احساسى داشتى؟
- خيلى خوشحال بودم. درون يكى از دروازه ها رفته بودم و فقط با خداى خودم حرف مى زدم. خدا را شاكر بودم كه قهرمان شديم. هواداران استقلال برعكس انتظاراتم خيلى از من حمايت كردند. هميشه مى گفتم اى كاهش آنها عليه من حرف مى زدند تا اينطورى راحت تر باشم اما...
• پيام را چطور ديدى؟ آنها خيلى براى استقلال خطرساز شدند.
- طبيعى بود. پيام داشت سقوط مى كرد به همين دليل آنها همه توان خود را براى كسب امتياز در اين ديدار گذاشتند. واقعا حيف شد كه آنها سقوط كردند.
• با اين قهرمانى كه استقلال كسب كرد روحيه تيمى شما براى بازى هاى آسيايى هم بالا رفت. درست است؟
- صددرصد اين قهرمانى به ما پر و بال داد. قبل از اين بازى هيچ يك از بچه هاى ما حال تمرين كردن نداشتند. اما حالا انگيزه ها دوبرابر شده است. فكر مى كنم ما با اين انگيزه و روحيه بتوانيم ۲ بازى پيشرويمان در بازى هاى آسيايى را ببريم تا حتى شانس صعود را هم پيدا كنيم.
-
مصاحبه هادی شكورى
شايد لژيونر شدم
شكورى: كسى پست دفاع آخر را در مشهد قبول نمى كرد
هادى شكورى در غياب كوشكى، به عنوان مدافع آخر مقابل پيام به ميدان رفت تا وظيفه اى سنگين را در زمين پياده كند.حساسيت اين ديدار آنقدر بالا بوده كه مدافع استقلال حتى بازى خودش را هم از ياد برده است. گفت وگوى ما با او را بخوانيد.
• در روز آخر تمام پيش بينى ها را به هم زديد.
- فقط خدا را شكر مى كنم كه توانستيم جواب حمايت تمام هوادارانمان را بدهيم در كنار اين نبايد از بازى جوانمردانه فولادى ها به راحتى بگذريم. قهرمانى استقلال چيزى از قابليت هاى ذوب آهن كم نكرد. خوشحالم كه تيم سابقم اينقدر جسورانه تا رده هاى بالاى جدول پيش آمد.
• وظيفه مدافعان استقلال در اين ديدار خيلى سخت بود؟
- وقتى بيژن كوشكى نبود در پست تخصص دفاع آخر كسى را نداشتيم. هيچ يك از بازيكنانمان هم مسئوليت بازى در اين پست را قبول نمى كردند. با اينكه خيلى برايم سخت بود اما قبول كردم كه در پست دفاع آخر بازى كنم كه به لطف خدا عملكرد خوبى هم از خودم نشان دادم.
• باتوجه به پست حساسى كه داشتى، استرس بالايى در جريان بازى نداشتى؟
- هيچ وقت اين پست را با اين شرايط حساس تجربه نكرده بودم. در اين بازى همتيمى هايم را كنترل مى كردم. وقتى بچه ها متوجه شدند ذوب آهن گل تساوى را زده است، چند تا از آن ها روى زمين افتادند اما من مقابل اين حركت آنها داد و فرياد كردم و به همتيمى هايم گفتم: «خسته نشويد، فولاد باز هم گل مى زند» كه خدا را شكر همينطور هم شد.
• چقدر براى قهرمان شدن استقلال انگيزه داشتى؟
- در اين چند وقت خيلى به ما فشار آمده بود. انتظارات هم از ما بالا بود. به همين دليل تعصب و انگيزه مان را ۲ برابر كرديم.
• نقش فولاد را در قهرمانى تيم تان چقدر مى دانى؟
- به هر حال نمى توان از بازى خيلى خوب آنها هم به راحتى گذشت. فولادى ها با ارائه يك بازى زيبا و جوانمردانه نشان دادند كه فوتبال خوزستان هميشه بازيكنان مستعد و آينده دارى را مى تواند پرورش دهد.
• قهرمانى در مشهد خيلى غيرمنتظره بود. چه احساسى داشتيد؟
- دل من خيلى روشن بود. مى دانستم كه قهرمانى را در مشهد جشن مى گيريم. واقعاً خيلى خوشحال بوديم و بابت اين قهرمانى چندبار خدا را شكر كرديم. تازه فهميديم كه چرا مقابل سايپا و فولاد مساوى كرديم. انگار قرار بود آن بازى ها با اين نتايج خاتمه پيدا كند تا مزه قهرمانى ما ۲ برابر شود. باور كنيد الان هم چيزى از بازى يادم نيست. نمى دانم كه چطور آن بازى تمام شد. ما فقط وظايف خود را در زمين پياده مى كرديم.
• ۲ بازى باقى مانده آسيايى را چطور پيش بينى مى كنى؟
- مطمئنم الاتحاد را مى بريم. با اين انگيزه اى كه الان داريم، شكست دادن الاتحاد كار سختى نيست. اين تيم را شكست مى دهيم تا هم انتقام بازى رفت را بگيريم و هم انتقام شكست تيم ملى مقابل عربستان را.
•پس از قهرمانى در ليگ برتر، چقدر براى بازى هاى جام حذفى انگيزه داريد؟
از اول هدفمان كسب قهرمانى در هر ۲ جام بود. به همين دليل نبايد اين بازى ها را دست كم بگيريم. تمام تلاش ما كسب قهرمانى در جام حذفى هم هست تا انشاء الله اين جام را هم بالاى سر ببريم.
• قراردادت با استقلال كى به پايان مى رسد؟
- قراردادم مشروط است اگر به توافق برسيم در استقلال ماندنى مى شوم، اگر هم نه كه چند پيشنهاد از تيم هاى قطرى و اماراتى دارم تا احتمال لژيونر شدنم هم وجود داشته باشد.
• حرف خاصى دارى؟!
- جا دارد ازتمامى كسانى كه براى قهرمانى استقلال تلاش كردند، تشكر كنم. اميدوارم در روزى نزديك بتوانم پيراهن تيم ملى را بر تن كنم. با سابقه لژيونر شدن و تجربياتى كه دارم، ملى پوش شدم دور از دسترس نيست
-
مصاحبه میثم منيعى
بايد ملى پوش مى شدم
منيعى: آرزوى مربى شدن را داشتم اما...
آنقدر پس از قهرمانى استقلال فرياد زده بود كه نايى براى حرف زدن نداشت. صداى ميثم منيعى از پشت خط گرفته بود. او هنوز هم از قهرمانى تيمش خوشحال بود، خوشحالى كه تنها از حرف هاى او به اثبات مى رسيد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• قهرمانى غيرقابل پيش بينى را كسب كرديد.
- استحقاق ما براى قهرمانى بيشتر از ذوب آهن بود. بهترين آمار گل زده و كمترين آمار گل خورده را داشتيم. بنابراين بايد هم قهرمان مى شديم. جا دارد به آقاى جلالى هم بابت اين لطفشان تبريك بگويم. آنها با بازى جوانمردانه خود اسباب قهرمانى ما را فراهم كردند.
• چقدر فكر مى كرديد قهرمان شويد؟
- درصد شانس ما براى قهرمانى خيلى كم بود اما با شناختى كه از آقاى جلالى داشتم مطمئن بودم فولاد با تمام قوا مقابل ذوب آهن به ميدان مى رود. ۲ سال افتخار شاگردى ايشان را در پاس داشتم و مى دانستم كه تيم جلالى فقط فوتبال پاك را به نمايش مى گذارد.
• در نيمه اول خيلى تحت فشار حملات پيام قرار گرفتيد.
- آنها خيلى خوب بازى كردند و در نيمه اول هم ما را در شرايط سختى قرار دادند. هدف ما اين بود كه در نيمه اول گل را به ثمر برسانيم كه خدا را شكر همين طور هم شد.
• فكر مى كنى پيام مستحق سقوط بود؟
- نه، اصلاً. آنها خيلى قوى بودند. بايد بگويم پيام مستحق حضور در ليگ برتر بود.
• چقدر براى اين بازى انگيزه داشتيد؟
- خب آخرين ديدار ما در ليگ بود. بايد به آنچه استحقاقش را داشتيم دست پيدا مى كرديم به همين دليل تمام توان خود را براى اين بازى گذاشتيم. هم قسم شديم تا پيام را شكست دهيم.
• طى ۲ سال حضورت در استقلال ۲ بار با اين تيم تجربه قهرمانى پيدا كردى.
- خدا را شكر بهترين خاطراتم در استقلال رقم خورد. همين كه آخر فصل هم با قهرمانى تمام شد، خوشحالم.
• اگر در دقايق پايانى گل مى خورديد كاپ را هم از دست مى داديد؟
- فشار خيلى سنگينى در دقايق پايانى روى ما بود. هميشه دوست داشتم مربى باشم اما در ،۲ ۳ دقيقه پايانى بازى وقتى نيمكتمان را ديدم از داشتن چنين طرز فكرى پشيمان شدم. واقعاً لحظات خيلى سختى را گذرانديم.
• در ۲ هفته پايانى هم توانستى اعتماد قلعه نويى را به سوى خودت جلب كنى.
- حق من بود كه امسال به تيم ملى دعوت شوم اما نيمكت نشينى هاى متوالى مانع رسيدنم به اين هدف شد. خدا را شكر مى كنم كه حضور ثابتم در استقلال با قهرمانى اين تيم همراه شد.
• فكر مى كنى عملكرد قابل قبولى را از خودت به نمايش گذاشته باشى؟
- اگر تعويض نمى شدم، مطمئنم به پيام گل مى زدم. باز هم خدا را شكر كه اين بازى با قهرمانى استقلال به پايان رسيد. اين براى من كافى است.
• بايد به مصاف مس رفسنجان برويد. قهرمانى در جام حذفى هم هدف استقلال است؟
- مطمئناً ما در جام حذفى هم هدفمان قهرمانى خواهد بود. فكر مى كنم آقاى قلعه نويى در اين بازى ها به بازيكنان نيمكت نشين ميدان دهند بهتر است تا اينگونه آنها هم خود را به اثبات برسانند. نيمكت ما چيزى كمتر از تيم داخل زمين ندارد. استقلال با نيمكت نشين هايش هم مى تواند قهرمان شود.
• اين قهرمانى چقدر به بازى هاى شما در آسيا كمك مى كند؟
- بايد اين ۲ بازى را ببريم. با اين انگيزه و توانايى كه من در تيم مى بينم، مطمئنم راه صعودمان هموار است.
• مقصد بعدى ات در فصل جديد كجاست؟
- هرچه خدا بخواهد همان صورت مى گيرد. يا در استقلال مى مانم و يا به تيم ديگرى مى روم.
-
مصاحبه فابیو جانو آریو
پدرم در برزيل جشن قهرمانى استقلال را برگزار كرده است
جانو اريو: كارلوس گفت فقط به خاطر تو ذوب آهن را شكست داديم!
جان واريو هافبك خارجى استقلال كه يكى از ۲ بازيكن برتر اين تيم در طول فصل گذشته بود. فابيو جان واريو گل قهرمانى تيمش در مشهد را به ثمر رساند. گفت وگوى ما را با هافبك خارجى استقلال در ذيل مى خوانيد:
• بازى مقابل پيام چه طور بود؟
- بازى بسيار خوبى بود. تا آخرين لحظه مطمئن نبودم، مدام به اسكوربرد نگاه مى كردم فقط مى دانم بدترين لحظه وقتى بود كه ذوب آهن گل زد و بازى مساوى شد.
• با گلى كه زدى تو يكى از محبوبترين بازيكنان استقلال هستى. متوجه اين موضوع شده اى؟
- بله اما من به تنهايى استقلال را قهرمان نكردم. اين كار گروهى بود. من فقط تلاش كردم كه هميشه جزو بهترين ها باشم. مهم اين است كه استقلال قهرمان شد.
•عكس العمل خانواده ات در مورد اين گل و اين قهرمانى چه بود؟
- وقتى به خانه رسيدم، ديدم همسرم پيراهن استقلال را پوشيده وجلوى در ايستاده است تا به حال نشده بود وقتى از يك مسابقه بر مى گردم چهره همسرم را اينقدر خوشحال ببينم. خانواده ام در برزيل لحظه به لحظه پيگير نتيجه بوده اند كه وقتى متوجه قهرمانى ما شدند آن هم با گل من آنقدر فرياد زدند كه همه همسايه ها متوجه شدند. تمام اقوام آن شب در خانه پدرم جشن قهرمانى استقلال را گرفته بودند.
• در اين مدت اميدى به قهرمانى داشتى؟
- در دقيقه ۹۴ بازى با سايپا وقتى گل خورديم و بازى مساوى شد تقريباً همه اميدم را از دست دادم. يادم هست بعد از بازى به فرهاد مجيدى گفتم كه ديگر قهرمان نمى شويم.
•با كارلوس دروازه بان فولاد رابطه خوبى دارى. او كمك بزرگى در قهرمانى شما داشت؟
- او بازيكن حرفه اى و با اخلاقى است بعد از مسابقه با من تماس گرفت و گفت فابيو پيروز شديم، فقط به خاطر تو!
-
مصاحبه اكبرپور
اكبرپور: بايد به حقم در تيم ملى برسم
سياوش اكبرپور قهرمانى استقلال را شيرين و به يادماندنى توصيف كرد. او كه به دليل مصدوميت نتوانست در جشن قهرمانى استقلال در مشهد حاضر شود از حال و هواى خود در اين روز حرف مى زند. او مى خواهد با پيراهن تيم ملى به حق خود برسد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• وضعيت مصدوميتت چطور است؟
- خدا را شكر همه چيز خوب است. با تلاش هاى دكتر نوروزى مصدوميتم رو به بهبود است تا هر چه زودتر در تمرينات تيم حاضر شوم.
• به بازى با الاتحاد مى رسى؟
- به احتمال زياد مى توانم براى استقلال در اين ديدار به ميدان بروم اما با اين حال همه چيز يك روز مانده به بازى مشخص مى شود. در حال حاضر روزى يك بار فيزيوتراپى مى كنم تا خودم را به اين ديدار حساس برسانم. اميدوارم با رسيدن به اين بازى بتوانم براى استقلال مثمرثمر باشم.
• در روزهايى كه در استقلال غيبت داشتى قهرمانى تيم هم رقم خورد. فكرش را مى كردى؟
- مى دانستم كه قهرمان مى شويم. تيم ما پتانسيل قهرمانى را داشت و بايد هم به اين هدف خود مى رسيد. در طول اين فصل مشكلات زيادى را دنبال كرديم اما خوشبختانه همه چيز در روز آخر عوض شد تا ما نتيجه تلاش هاى خود را ببينيم.
• فولاد در قهرمانى استقلال نقش مهمى داشت.
- از اول هم مى دانستيم فولاد يقه ذوب آهن را مى گيرد. آنها با بازى كه مقابل ما انجام دادند ثابت كردند توانايى غلبه بر ذوب آهن را دارند. فولادى ها با فوتبال پاك و جوانمردانه خود تمام پيش بينى ها را به هم زدند. من هم به نوبه خودم اين پيروزى را به آنها تبريك مى گويم.
• بازى استقلال - پيام را چطور ديدى؟
- خب من در منزل بودم و در كنار خانواده اين بازى را تماشا مى كردم. انگار خودم هم داخل زمين بودم. در دقايق پايانى بازى حتى نمى توانستم بنشينم. ايستاده و با استرس بازى را دنبال مى كردم كه خدا را شكر همه دعاهاى استقلالى ها مستجاب شد. مى توانم بگويم قهرمانى استقلال يكى از به ياد ماندنى ترين خاطرات من را رقم زد.
• حتماً دوست داشتى در مشهد حضور داشتى؟
- آرزو داشتم آن روز در كنار بچه ها در جشن قهرمانى تيم شركت مى كردم. از پاى تلويزيون هم مى شد پى به حال و هواى بچه ها برد. واقعاً صحنه هايى در اين ديدار ديده مى شد كه براى هر ايرانى شيرين و لذت بخش بود. فكر مى كنم تمام ايران با قهرمانى استقلال خوشحال شدند.
• در انتهاى فصل حاشيه هاى زيادى سراغ استقلال را گرفت. حاشيه هايى كه سبب افت تيم هم شد.
- اين حاشيه ها خيلى ها را اذيت كرد. چند هفته تحت فشار بوديم. استرس زيادى داشتيم. متأسفانه اين حاشيه ها آنجا كه نبايد سراغ تيم ما را مى گرفتند، گريبانگير ما شد اما خب خدا را شكر كه قهرمان شديم تا تلخى تمامى اين موارد به شيرينى قهرمانى از ياد برود.
• با توجه به اتمام قراردادت فصل آينده كجا مى روى؟
- انشاءالله پس از پايان يافتن بازى هاى آسيايى تصميم خود را در اين مورد مى گيرم. بايد رقابت هاى آسيايى پايان يابد تا مذاكراتم را شروع كنم.
• در استقلال مى مانى؟
- بستگى به شرايط دارد. اگر به توافق برسيم در تيم مى مانم.
• گفته بودى اگر قلعه نويى بماند من هم در استقلال مى مانم. درست است؟
- خب چند سال است كه شاگرد اميرخان هستم و ارادت خاصى نسبت به ايشان دارم. دوست دارم باز هم شاگردى قلعه نويى را بكنم. با اين حال بگذاريد بازى هاى آسيايى تمام شود تا همه چيز در اين رابطه مشخص گردد.
• بازى در جام حذفى مقابل مس را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- ما خوب بازى كرديم و در ضربات پنالتى حذف شديم حالا تمام توجهمان به ۲ بازى پيش رو در ليگ قهرمانان است تا شايد صعود كنيم.
• شانس استقلال براى صعود در رقابت هاى آسيايى خيلى كم است. با اين وجود فكر مى كنى راهى براى صعود باقى مانده باشد؟
- ما روى كاغذ شانس زيادى نداريم اما در رقابت هاى ليگ نشان داديم فوتبال هيچ وقت قابل پيش بينى نيست. من الان هم مى گويم نمى توان گفت استقلال به مرحله بعد صعود نمى كند. در فوتبال هر اتفاقى ممكن است بيفتد و ما اميدواريم مثل ليگ كه قهرمان شديم در بازى هاى آسيايى هم بتوانيم پيش بينى ها را به هم بزنيم.
• گويا قهرمانى استقلال انگيزه و روحيه شما را هم خيلى بالا برده است؟
- طبيعتاً اين قهرمانى بايد اثرات مثبت را هم براى استقلال به همراه داشته باشد. در۲ ، ۳ هفته مانده به پايان ليگ حال و هواى تمرين كردن نداشتيم اما الان جو استقلال طورى است كه در آن طراوت و شادابى موج مى زند. هم اكنون در استقلال همه آماده هستند و باانگيزه.
• زرينچه مجدداً به اظهارنظر در مورد استقلال پرداخته است. فكر نمى كنى مجدداً حاشيه سراغ تيم شما را بگيرد؟
- نمى توانم در اين ارتباط نظرى بدهم. به هر حال زرينچه زمانى بازيكن استقلال بوده و در اين تيم بازى كرده است. جواب ايشان را خود باشگاه مى دهد.
• فكر مى كنى ايران به جام جهانى صعود مى كند؟
- بايد اين اتفاق صورت بگيرد. مطمئناً با حمايت ها انگيزه و انرژى به تيم ملى برمى گردد. آقاى قطبى توانايى تحول در تيم ملى را دارند و من بر اين عقيده هستم ايران مى تواند به جام جهانى صعود كند. ما انگيزه و اميد خودمان را از دست نمى دهيم.
-
مصاحبه اکبری
بدترين سال ورزشى ام را در استقلال سپرى كردم
اكبرى: دوست نداشتم پنالتى آخر را من بزنم
پنالتى آخر استقلال را يدالله اكبرى خراب كرد تا آبى هاى تهرانى از صعود به مرحله بعد باز بمانند اما اينكه هافبك استقلال با چه روحيه اى پشت توپ قرار گرفت مهم است. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• انگار جام حذفى را زياد جدى نگرفته بوديد؟
- نه اتفاقاً خيلى هم جدى به اين بازى ها نگاه مى كرديم اما فوتبال است و هزار اتفاق. اتفاقاتى كه هيچ وقت نمى توان آن را پيش بينى كرد. ما در ضربات آخر به حريف بازنده شديم و اين هيچ وقت از قابليت هاى ما كم نمى كند.
• مس تيم مطرحى نبود اما مقابل شما خوب ظاهر شد؟
- همين طور است. آنها خيلى با انگيزه بودند. آمده بودند مقابل استقلال خودشان را نشان دهند اما با اين حال حق ما باخت نبود.
• اين ديدار فرصتى براى نيمكت نشين هاى استقلال بود. ارزيابى تو از اين مسأله چيست؟
- خب همه ما از شرايط مسابقه دور بوديم. در چند بازى نيمكت نشينى را تجربه كرديم و همين مسأله سبب شد نتوانيم با آمادگى به ميدان برويم. با اين حال من فكر مى كنم نيمكت نشين هاى استقلال هم عملكرد خوبى از خود نشان دادند تا اينطورى توانمندى هايشان را به اثبات برسانند.
• پنالتى آخر را تو خراب كردى تا استقلال حذف شود روحيه زدن اين پنالتى را داشتى؟
- پنالتى ۵۰ به ۵۰ است. نمى توان هيچ وقت آن را پيش بينى كرد. من هم وقتى پشت اين ضربه قرار گرفتم نمى دانستم توپم گل مى شود يا نه
• پنالتى هاى حساس را نمى توانى به گل تبديل كنى، دليلش چيست؟
- اين از شانس بد من است كه نمى توانم اين پنالتى ها را به گل تبديل كنم. از بدشانسى ام بود كه اين پنالتى به گل تبديل نشد. با اين حال باز هم مى گويم پنالتى ۵۰ به ۵۰ است. ممكن است به گل تبديل شود و شايد هم خراب.
•پنالتى كاظمى را هم تو در جريان بازى مى خواستى بزنى اما قلعه نويى اين اجازه را به تو نداد درست است؟
- بله من مى خواستم آن موقع پشت توپ قرار بگيرم كه اميرخان گفتند تو اين پنالتى را نزن. به يقين ايشان بهتر از هر كسى صلاح كار را مى دانستند.
•همان مسأله در خراب كردن پنالتى آخر روى تو تاثير نگذاشت؟ اينكه اينطورى روحيه ات را از دست بدهى؟
- نمى دانم اما بايد بگويم اصلاً دوست نداشتم پنالتى آخر را من بزنم اما با دستور اميرخان پشت توپ قرار گرفتم كه متأسفانه توپم هم به گل تبديل نشد.
• به چه دليل دوست نداشتى ضربه را خودت بزنى؟
- چون قبلاً پنالتى خراب كرده بودم، مى ترسيدم كه اين پنالتى هم به گل تبديل نشود. با خراب شدن اين پنالتى مشخص شد كه ترسم بى جهت هم نبوده است.
•چقدر ناراحت شدى؟
- خيلى، چون اين پنالتى باعث شد ما از جام حذفى كنار رويم.
•اما قبول كن قهرمانى استقلال در ليگ در كنار رفتن شما از جام حذفى بى تاثير نبود؟
- درست است. ما قهرمان شده بوديم و به همين دليل هم بچه ها اشباع شده بودند. با توجه به استراحتى هم كه قلعه نويى به بعضى از بچه هاى تيم داد، طبيعى بود كه بازى با اين نتيجه تمام شود و با تمام اين اوصاف، ما با روحيه و انگيزه زياد به ميدان رفتيم و مى خواستيم در حذفى هم قهرمان شويم.
• بازى با الاتحاد را چطورى مى بينى؟
- بايد ببريم. الاتحاد تيم خوبى است اما ما هم چاره اى جز برد نداريم. با توجه به روحيه اى كه من در بين بچه هاى تيم مان مى بينم رسيدن به اين هدف دور از دسترس نيست.
• با توجه به اتمام قراردادت با استقلال، فصل بعد در كدام تيم بازى مى كنى؟
- آرزوى من حضور در استقلال است. متاسفانه در فصلى كه گذشت به دليل نيمكت نيشنى هايم به خواسته هايم دست پيدا نكردم به طورى كه مى توانم بگويم بدترين سال ورزشى ام را سپرى كردم. اميدوارم فصل آينده بتوانم شايستگى هايم را به اثبات برسانم.
• دليل نيمكت نشينى هايت در استقلال را متوجه شدى؟!
- خوب نظر سرمربى تيم بود كه من به صورت ثابت براى استقلال به ميدان نروم و من هم نمى توانم در اين ارتباط اظهارنظر كنم.
-
مصاحبه عنایتی
تا يك ماه ديگر استقلالى مى شوم
عنايتى: بازيكنى كه ۱۰ ماه تمرين نكرده به تيم ملى دعوت مى شود اما من نه
رضا عنايتى براين عقيده است كه بايد نامش در ليست انتخابى تيم ملى قرار مى گرفت. وى مدعى است توانايى هايش نسبت به برخى از بازيكنان دعوت شده خيلى بيشتر است و براين اساس او هم بايد جايى در ليست تيم ملى داشته باشد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
•بحث چگونگى نيامدن تو به استقلال مجدداً از سوى واعظى آشتيانى و قلعه نويى مطرح شده است. خودت بگو دليل اصلى نيامدنت به استقلال چه بود؟
- كسى باعث و بانى نيامدن من به استقلال نشد. باشگاه النصر در ارتباط با پيوستن مجدد من به استقلال سنگ اندازى كرد و آنها نزديك به ۳ ماه
مى شود كه من را مورد اذيت خود قرار مى دهند. وقتى خواستم به استقلال بيايم رضايت نامه ام را ندادند. مشكل من فقط نداشتن رضايت نامه بود و بس.
• اما آن زمان مديرعامل استقلال مدعى شده بود بودجه لازم را براى به خدمتگيرى تو ندارند؟
- باشگاه النصر براى صدور رضايتنامه من ۱۶۰ ميليون تومان را از استقلالى ها درخواست كرده بود كه آن زمان اين بودجه در باشگاه استقلال وجود نداشت. البته اين پيشنهاد النصرى ها به استقلال هم فقط يك بهانه بود.
• چه زمانى بازيكن آزاد به حساب مى آيى؟
- تا ۲۵ روز آينده قراردادم با النصر تمام مى شود. پس از اتمام قراردادم به ايران مى آيم.
• حتماً استقلال هم مقصد تو خواهد بود؟
- بايد شرايط را ديد اما به هر حال استقلال تيم محبوب من است و دوست دارم يك بار ديگر به عضويت اين تيم دربيايم. شايد تا يك ماه آينده استقلالى شدم، همه چيز به توافقات لازم برمى گردد كه اميدوارم اين مهم به وقوع بپيوندد.
•طى اين چند روز صحبتى با مسئولان باشگاه النصر داشتى؟
- ۲ ، ۳ روز پيش جلسه داشتيم. كل مديريت و مسئولان باشگاه اماراتى عوض
شده اند. مديرعامل جديد منطقى به نظر مى رسد تا همين مسأله سبب اميدوارى من شود.
• استقلال قهرمان شد. نظرت در ارتباط با اين مسأله چيست؟
- حق طبيعى استقلال قهرمانى بود. آنها مستحق اين قهرمانى بودند. ا گر چه اين تيم در هفته هاى پايانى دچار لغزش شد اما همين مسأله باعث شد قهرمانى در هفته پايانى ليگ شيرينى اش دوبرابر شود. البته اين وسط نبايد از نقش تاثيرگذارى جلالى و شاگردانش هم به راحتى گذشت. آنها در بازى با ذوب آهن سنگ تمام گذاشتند.
•قطبى ليست جديد تيم ملى را اعلام كرد در حاليكه خيلى از لژيونرها به تيم ملى دعوت شدند نامى از شما به ميان نيامد؟
به دليل يك جر و بحث با باشگاه النصر من به تيم ملى دعوت نشدم. با توجه به شرايطى كه دارم بايد از من حمايت مى شد تنها مشكل من از سوى باشگاه النصر بود، نه اينكه خودم دچار افت باشم. گويا آقاى قطبى از مسئولان النصر در مورد من سؤال كردند كه آنها گفته اند عنايتى ۲ ماه و نيمى است كه تمرين نكرده است. قطبى در مورد من اطلاعات كافى نداشته است. او خيال
مى كند من طى اين مدت تمرين نكرده ام، در حالى كه من هر روز تحت نظر يك مربى بدنساز به آماده سازى خود مشغول مى شوم. بدنم از هر لحاظ آماده است و هيچ مشكلى براى دعوت شدن نداشتم.
•به نوعى معتقد هستى از خيلى از بازيكنان لژيونر دعوت شده آماده تر هستى درست است؟
- صددرصد. من چيزى از آنها كمتر ندارم. هيچ مشكلى هم ندارم كه از دعوت شدن من به تيم ملى صرف نظر كرده اند. اين مشكل فوتبال ما است كه وقتى اين جروبحث ها اتفاق مى افتد از دعوت بازيكن صرف نظر مى كند. قطبى بايد با من تماس مى گرفت و از زبان خودم شرايطم را جويا مى شد.
•فكر مى كنى اين وسط حقت ضايع شده است؟
- نه، من آرزوى موفقيت تيم ملى را دارم و براى قطبى هم آرزوى سربلندى مى كنم اما بهتر اين بود كه از من هم خبرى مى گرفتند. من بازيكن ناشناخته نيستم كه به راحتى از اسمم گذشتند. بازيكنى كه ۱۰ ماه تمرين نكرده است به تيم ملى دعوت مى شود اما من... با اين حال اميدوارم ايران به جام جهانى صعود كند و دل همه ما شاد شود.
-
مصاحبه واعظى آشتيانى
تصميم با قلعه نويى است
واعظى آشتيانى: جبارى مى تواند از استقلال برود
اميررضا واعظى آشتيانى در خصوص آخرين تحولات اين باشگاه و همچنين موفقيت استقلال در ليگ هشتم، كنار رفتن از جام حذفى و وضعيت فصل آينده اين تيم صحبت هايى را بيان كرد كه ماحصل آن در ادامه مى آيد:
استقلال به قوانين جام حذفى تن داد
واعظى آشتيانى درباره كنار رفتن استقلال از جام حذفى به ايسنا گفت: برخلاف صحبت هايى كه درباره بى انگيزگى تيم مطرح مى شود، استقلال براى برترى و صعود به مرحله بعد عازم رفسنجان شده بود اما ضربات پنالتى نيز از قوانين جام حذفى است كه استقلال به آن تن داد.
در نقل و انتقالات تابع سازمان هستيم
مديرعامل استقلال تصريح كرد: بايد عنوان كنم كه در روزهاى گذشته صحبت هايى را با رياست سازمان تربيت بدنى داشته ام كه به زودى تصميمات سازمان در قالب بخش نامه اى به ۲ باشگاه استقلال و پرسپوليس اعلام مى شود.
آرفى با پول بيشتر پرسپوليسى شد
آشتيانى در مورد پرسپوليسى شدن اشپيتين آرفى اظهار كرد؛ آرفى در نشستى كه با ما داشت اعلام كرد پرسپوليس پيشنهاد ۳۰۰ هزار يورويى به همراه يك واحد مسكونى را به او داده است. من هم خطاب به او گفتم تو ۲۰۰ ميليون تومان براى استقلال ارزش دارى كه در ادامه به پيشنهاد ۲۵۰ ميليون تومانى نيز رسيديم، در هر صورت او تصميم گرفت به پرسپوليس برود.
اهل بمب تركاندن نيستم
واعظى آشتيانى ادامه داد؛ من اهل بمب تركاندن و ترقه زدن نيستم! با طمانينه و منطق جلو مى رويم و به مرور بازيكنان مورد نظر را جذب مى كنيم.
جبارى مى تواند جدا شود
وى در مورد وضعيت مجتبى جبارى گفت: جبارى يا هر بازيكن ديگرى كه در پايان فصل قراردادش تمام مى شود اين حق را دارد با ساير باشگاه ها مذاكره كند و ما هيچ محدوديتى نداريم. جبارى مى تواند از تيم ما جدا شود و يا آن كه باشرايط باشگاه استقلال به تفاهم برسد.
تصميم با خود قلعه نويى است.
مديرعامل استقلال درباره وضعيت امير قلعه نويى و ادامه همكارى اين مربى با استقلال خاطرنشان كرد؛ مذاكرات و صحبت هاى لازم انجام شده است واكنون تصميم با خود قلعه نويى است. در هر صورت فرصتى وجود دارد كه قلعه نويى بيايد وبا باشگاه مذاكره كند ما تقريباً ۱۰ روز پيش آخرين پيشنهاد خود را مطرح ساختيم كه اميدواريم ظرف روزهاى آينده امير قلعه نويى در اين زمينه با باشگاه مذاكره كند تا به نتيجه برسيم.پيشنهاد يك و نيم ميلياردى باشگاه ازبكستان به قلعه نويى بسيار خوب ا ست و اگر واقعاً مطرح شود قلعه نويى مى تواند آن را بپذيرد چرا كه سبب مى شود ارز وارد كشور شود.
استقلال جاى «لمپن»ها نيست
واعظى گفت: من در استقلال وظيفه اى داشتم كه با كمك خدا آن را ادامه مى دهم . وظيفه خود را انجام مى دهم كه در رأس آن مبارزه با لمپنيزم قرار دارد. لمپن ها افرادى هستند كه مى خواهند به بهانه هاى مختلف تيتر روزنامه ها شوند. هواداران ميليونى استقلال تفاوت خادمان خود با اين لمپن ها را به خوبى مى شناسند. جشن قهرمانى پس از دهه فاطميه مديرعامل استقلال در پايان گفت: پس از دهه فاطميه در مورد برگزارى جشن قهرمانى تصميم گيرى خواهيم كرد.