خانواده فوتبال دوست ندارند تیم ملی موفق شود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به عشق مردم قهرمان آسیا میشوم
خانواده فوتبال دوست ندارند تیم ملی موفق شود
ورزش > فوتبال ملی - «fantastic، در انگلیسی این جمله را برایش به کار میبرند.» این واژهای است که افشین قطبی در ارتفاع 200 متری بام تهران در شروع گفت و گویش با خبرآنلاین آن را به زبان میآورد.
جملهای که در پاسخ به سؤال ماست، درباره هیجان دیدار با بچههای مدرسهای و مردمی که در طول مسیر راهپیمایی دورش را گرفته بودند و از او موفقیت تیم ملی در جامملتها را طلب میکردند.
او برای به کار بردن واژه خارقالعاده، از معادل انگلیسیاش استفاده میکند. هنوز بعد از سه سال همه لغات فارسی را بلد نیست. برایش سخت است بگوید محیط زیست و در برابر اصرار گفتن این جمله به یکی از دوربینها، عکسی از طبیعت را نشان میدهد و میگوید همان واژهای که شما میخواهید بگویید میشود این عکس زیبا از درختان!
افشین که از پاسخ دادن به دوربینها درباره سؤالهای فوتبالی مدام طفره میرفت برای دقایقی کوتاه به چند سؤال ما پاسخ گفت. سؤالهایی که فرق شان با سؤالهای دیگر این بود که اول به مردم در ابتدای شان اشاره میشد و بعد به فوتبال میرسید. سؤال اول درباره استقبال مردم بود که دربارهاش گفت: «واقعاً فوقالعاده بود. من عاشق بچهها هستم. وقتی همیشه چهرههای با نظم بچهها را میبینم انگیزه بالایی بهدست میآورم خیلی شیرین بود که دورم را گرفتند و با هم نام ایران را فریاد زدیم. این یک حس بینظیر است برای اینکه بچهها خیلی پاک هستند و حرفی که میزنند از دل شان میزنند.»
افشین و خندههایش در این تور پیاده روی طبیعتگردی شباهتی حتی به حضورش در اردوی تیم ملی ندارد. بودن در کنار مردم و این توجهی که به او میشود انگار برایش خیلی لذتبخش بوده؛ «من مردم را خیلی دوست دارم و عشق به مردم است که مرا این قدر در ایران نگه داشت بهرغم همه مشکلاتی که در کارم داشتم، آنها باعث میشوند که من با بالاترین سطح انگیزه و با همه وجدانم تلاش کنم که هر روز در کارم به عنوان سرمربی تیم ملی موفقتر از قبل باشم و همه تلاشم را میکنم که تمام مردم ایران را با قهرمانی در جامملتهای آسیا شاد کنم.»
نامه خداحافظی افشین برای بعد از جامملتها، باعث شده بود که بسیاری از مردم در طول مسیر از او بپرسند چرا استعفا داده و میخواهد از تیم ملی برود؛ «من استعفا ندادم. آن موقع قراردادم تمام میشود و فقط اعلام کردم بعد از آن دیگر در تیم ملی نمیمانم که خیلیها مطمئن باشند قرار نیست اینجا بمانم و اینگونه دلشان با تیم ملی همدل باشد. ما برای موفقیت نیاز به همدلی همه داریم. باید برای مردم، تیم را قهرمان کنیم. اصلاً نامهای که نوشتم فیلم هندی نیست و نخواستم که مظلوم نمایی کنم.» اما چه اتفاقی افتاده بود که باعث شد تا سرمربی تیم ملی تصمیم به نگارش چنین نامهای بگیرد؟ آیا او از چیزی ناراحت بوده؟ سؤالی که در پاسخ به آن میگوید: «شک نکن که همین طور است. مهم من نیستم. مهم تیم ملی است. شرایط طوری بود که لازم دیدم این نامه را بنویسم.»
افشین البته حتی برای آیندهاش هم تصمیم به ماندن را ندارد؛ «بنیاد دل شیر به کارش ادامه میدهد اما فکر میکنم بعد از جامملتها زمان خوبی است که من سرمربیگری در یک تیم خارجی را تجربه کنم.» این همان نکتهای است که قبل از این مربی هلندی تیم ملی روسیه گفته بود. اینکه قطبی میتواند در تیمهای غیر ایرانی هم سرمربی باشد. آیا افشین با تجربه و اعتبار بهدست آورده از تیم ملی ایران به مربیگری در سطح بینالمللی به عنوان نفر اول میاندیشد؟ او در پاسخ به این سؤال میگوید: «دیک ادووکات مربی بزرگی است و یک دوست خوب. خیلی خوشحالم که او این نظر را درباره من دارد. فکر میکنم بعد از جامملتها فرصت مناسبی برای تجربههای جدید باشد.»
در بخشی از حرفهای قطبی و هنگامه قاضیانی، خانم هنرپیشه حرفهایی درباره نگهداری زمین میزد که خیلی به متن نامه الوداع قطبی داشت. افشین درباره این تشابه کلامی میگوید: «ما هماهنگ نکرده بودیم اما من میگویم ما انسانها همه شریک این زمین هستیم، ایرانیها، همه شریک این وطن هستند و تیم ملی فوتبال متعلق است به همه مردم ایرانی در هر جایی از دنیا که هستند. فرقی ندارد در تهران باشند یا خارج از ایران»
و آن نامه با این استدلال چرا نوشته شد؟ وقتی تیم ملی متعلق است به همه، چه کسی این حس را ندارد که تیم ملی ناچار به نگارش نامه شده؟ او در پاسخ به این سؤال میگوید: «احساس میکنم خانواده فوتبال ما این حس را ندارند. متأسفانه ضعف بزرگ ما این است که ما خودمان را شریک نمیدانیم در این ورزش، این فوتبال و این تیم ملی. اگر همدل باشیم من شک ندارم که تیم ملی ما خیلی تواناست و حتماً به موفقیت میرسیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قطبي ازتيم ملي خداحافظي كرد
درنامهاي خطاب به مسوولان، هواداران و رسانهها
قطبي ازتيم ملي خداحافظي كرد
سرمربي تيم فوتبال ايران خطاب به مسوولان ورزش، هواداران و رسانههاي كشور بيانيهاي صادر كرد.افشين قطبي در بيانيهاي كه به سايت سازمان تربيت بدني داده آورده است:
بسمالله الرحمن الرحيم
درهفتههاي اخير مجدداً حرف و حديثهاي جديدي پيرامون تيم ملي فوتبال در جامعه مطرح گرديد كه به نظر من تكراريك داستان قديمي است.هرزمان كه تيم ملي فوتبال درآرامش قرارگرفته و به روزهاي حساس و بازيهاي رسمي نزديك شده است،اينگونه بحثها مطرح و باعث ازبين رفتن آرامش تيم ميگردد.
امروز كه كمترازهفتاد روز به آغاز بازيهاي جام ملتهاي آسيا مانده، غرورملي حكم ميكند كه همگي يكدل و يكصدا و از صميم قلب بخواهيم و بكوشيم كه تيم ملي ايران درآسيا موفق شود زيرا موفقيت اين تيم متعلق به يك شخص نيست. اين موفقيت متعلق به همه ايرانيان است اگربا نگاهي كارشناسانه بازيهاي تيم ملي فوتبال بررسي شود، متوجه خواهيد شد كه درطول يكسال اخير درنحوه بازي اين تيم تحول ايجاد شده كه براي ايجاد اين تحول لازم بوده است به روشهاي روز جهاني توجه شود. پايه هايي در روند بازي تيم ملي فوتبال بوجود آمده كه ميتواند آغاز شكوفايي بيشترتيم ملي باشد.امروزتيم ملي فوتبال ايران هويت خود را پيدا نموده است.
تيم ملي با سازماندهي، سرعت بخشيدن درطول بازي، انگيزه و اجراي تاكتيكهاي مختلف، فوتبال قابل قبولي را به نمايش ميگذارد.درتيم ملي فوتبال امروزكادرفني، تداركات، گروه پزشكي و بازيكنان و آنهايي كه اين تيم را بيرون زمين پشتيباني مينمايند بصورت يك خانواده فكرمي كنند. دراين تيم هيچكس «من» نيست. همه ما هستند و اين امر رمز موفقيت است.يقيناً اين تيم بدون ضعف و ايراد نيست، هنوز مشكلات فني مشاهده ميشود مشكلاتي كه گريبانگير فوتبال ايران است.اميدوارم كه درآينده نزديك با انجام مسابقات واردوهاي قبل از جام ملتها رفع گردد.
در طول سال گذشته سعي گرديدانتخاب بازيكنان براي بازي درتيم ملي با معيارهاي خاص صورت پذيرد.از اهم اين معيارها ميتوان عشق به پيراهن ملي، توانمندي براساس ويژگيهاي بين المللي، شخصيت اجتماعي و... اشاره نمود.اميدوارم كه اين بازيكنان با جديت و لياقت خود، جام ملتهاي آسيا را به مردم خوب وطن هديه نمايند.
درشرايط كنوني با احتساب اردو قبل ازجام ملتها فقط 60روز به آغاز مسابقات داريم بايد بيشتر به اصل هدف فكر ميكنيم و همدل و همرنگ و با تمام سعي و كوشش بخواهيم كه آرزوي سي وچندساله ملت خوب مان را جامعه عمل بپوشانيم. يقين بدانيد كه اين بازيكنان نشان داده اند كه لياقت قهرماني را دارند وايمان به پيروزي آنها دارم.
لازم ميدانم ازتوجهات خاص و حمايتهاي بي دريغ آقاي دكترسعيدلو كه هميشه يار و ياور تيمهاي ملي فوتبال بوده و باعث رشد و ارتقاء ورزش ايران شده اند تشكر و قدرداني نمايم. عملكرد تيم ملي فوتبال ايران در يكسال گذشته بيانگر تلاش و رشد فوتبال ملي است كه به همت همه مسوولين فدراسيون فوتبال اعم از علي كفاشيان، مهدي تاج، مهدي محمد نبي و مسوولان ليگ برتر فوتبال، مربيان دلسوز و خستگي ناپذير باشگاه ها، بازيكنان فوتبال، صدا و سيما، مطبوعات و هواداران عزيز حاصل شده است.
براي بعد ازجام ملتهاي آسيا، باتعمق وتفكربسيار و با بررسي كليه مسائل بهتر ديدم كه فرد ديگري سكوي رهبري اين تيم شايسته را به عهده گيرد لذا شفاهآً موضوع را به اطلاع فدراسيون رساندم، با آن اميد كه حركت روبه جلوي ايجاد شده در تيم ملي روند خود را حفظ نمايد. اين فدراسيون فوتبال است كه بايد به صلاح فوتبال فكر كند وقتي هدف اصلي سربلندي ايران است.
26 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند
26 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، نام 26 بازيكن را براي حضور در اردو و ديدار دوستانه مقابل نيجريه اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، خسرو واليزاده مدير رسانهاي تيم با اعلام اين خبر گفت: بازيكنان دعوت شده بايد پيش از ساعت 12 روز شنبه مورخ 22 آبان ماه خود را به كادر فني تيم ملي و در محل آكادمي ملي فوتبال معرفي كنند.
اسامي دعوت شدگان به اين شرح است:
دروازهبانها: حسن هوري - عليرضا حقيقي - حسن رودباريان
مدافعان: خسرو حيدري - پژمان منتظري - محمد نصرتي - هادي عقيلي - حنيف عمران زاده -محسن بنگر - عليرضا نورمحمدي - محمد برجلو - ابوذر رحيمي
خط مياني: آندرانيك تيموريان - جواد نكونام - محمد نوري - ايمان مبعلي - پژمان نوري - مهدي كياني
مهاجمان : ميلاد ميداوودي - هادي نوروزي - بهادر عبدي - ميلاد زنيدپور- مسعود شجاعي - محمد غلامي- رضا نوروزي - مهرداد اولادي
والي زاده همچنين گفت: كادر فني تيم ملي ايران ضمن آرزوي موفقيت براي مديران، كادر فني، بازيكنان و تمامي هواداران تيم ذوب آهن و به منظور حفظ تمركز بازيكنان اين تيم در فينال ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا، هيچ بازيكني از اين تيم را به اردوي آتي تيم ملي دعوت نكرده است و كادر فني تيم ملي همچنين با آرزوي موفقيت براي تيم ملي اميد ايران در بازيهاي آسيايي گوانگجو اعلام كرد كه ديدارهاي اين تيم را در اين بازيهاي به دقت زير نظر خواهد گرفت و اميدوار است بازيكنان جوان اين تيم بتوانند در آيندهاي نزديك و در جام ملتهاي آسيا به تيم ملي بزرگسالان كمك كنند.
مدير رسانه اي تيم ملي تاكيد كرد: كادر فني تيم ملي به دليل ديدارهاي مهم ذوب آهن و تيم ملي اميد و موقعيت مناسب پيش آمده اقدام به دعوت از بازيكنان جديدي براي ديدار با نيجريه كرده و با توجه به اينكه كادر فني تشخيص داده است در برخي پستها نياز به تقويت تيم احساس ميشود ، اين موقعيت را براي آزمايش بازيكنان جديد جهت پستهايي كه نياز به تقويت دارند، مغتنم شمرده است.
ديدار دوستانه ايران و نيجريه 26 آبان در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
اخبار مهم: نشست مطبوعاتی سرمربی تیم ملی فوتبال برگزار شد
قطبی:هرگز از ایران خداحافظی نمی کنم
کنفرانس مطبوعاتی افشین قطبی در هتل المپیک برگزار شد و رسانه های گروهی استقبال خوبی از این کنفراس به عمل آوردند.
قطبی در آغاز سخنانش با اشاره به لغو بازی ایران و نیجریه گفت:چند دقیقه است که از این اتفاق با خبر شده ام و تنها می دانم که فدراسیون نیجریه نامه زده و اعلام کرده با ایران بازی نمی کند.من هیچ خبر دیگری در این باره ندارم و باید ترابیان-سرپرست روابط بین الملل پاسخگو باشد.
وی سپس با اشاره به انتشار بیانیه اش گفت:من به دلیل خارج شدن از فشار روی فدراسیون و خودم این بیانیه را صادر کردم.چرا که بسیاری از اشخاص به دنبال صندلی رئیس فدراسیون و سرمربیگری تیم ملی بوده اند.اما انتشار این بیانیه دلیل دیگری هم داشت و آن این بود که باعث می شود تا من از نظر شخصی برایم زمینه پیشرفت حاصل شود و بتوانم در جای دیگری کار کنم.
قطبی سپس پاسخگویی به سوالات را آغاز کرد و درباره نتیجه گیری در جام ملتها گفت:فدراسیون تمام سعی خود را کرده تا بهترین بازیهای تدارکاتی و بهترین برنامه ریزی را برای ما فراهم کند .بنابراین اگر تیم نتیجه نگیرد اولین مقصر من هستم.همچنین من برای انتخاب بازیکنان دلایل خاص خودم را دارم که البته مبتنی بر دیدگاهم می باشد که طولانی و کلی است.اسکلت تیم برای جام ملتهای قطر ساخته شده ولی ممکن است تعدادی از بازیکنان باشند که در بازیهای تیم ملی در قطر بازی نکنند.اما این بازیکنان با شخصیت هستند و اهل سم پاشی و حاشیه سازی نیستند.هدف ما ساختن یک تیم است.تیمی که از نظر چیدمان و مسائل اخلاقی الگو و نمونه باشد و بازیکنانی به همراه ما حضور داشته باشد که تیم ما را کامل تر کند.
قطبی در ادامه گفت:به نظر من اگر ایران در سالهای گذشته موفق نبوده به این خاطراست که همیشه سرمربیان می خواستند بهترین ها را با هر شرایطی به تیم ملی دعوت کنند و من می دانم به این خاطراست که فشارهای حال حاضر در فوتبال کشور را روی تیم کاهش دهند.اما من بازیکنان با کیفیت و با شخصیتی می خواهم که در معنای کلمه تیم، حضور داشته باشند.
وی در پاسخ به سوالی که بازیکن جدیدی به تیم ملی دعوت می شود گفت:من روزی 20 ساعت کار می کنم و فیلم می بینم.بازی های حریفان را آنالیز می کنم و مطمئنا هدف ما ساختن بهترین تیم است و تجربه من درتیم ملی کره در سال 2002 نشان داد که بازیکنان جوانی از دل این تیم ملی بیرون آمدند و توانستند برای آینده فوتبال کره مفید باشند.
قطبی در باره اینکه چند بازیکن از ذوب آهن درتیم ملی حضور دارند و موفقیت این تیم در لیگ قهرمانان آسیا چقدر می تواند برای تیم ملی مفید باشد گفت:من نمی توانم بگویم از چند بازیکن ذوب آهن استفاده خواهم کرد اما مطمئنا از تجربه خوب آنها با توجه به دعوت بازیکنان این تیم استفاده خواهیم کرد.
سرمربی تیم ملی درپاسخ به سوالی درباره اینکه چرا برخی از بازیهای تدارکاتی به سرانجام نمی رسد گفت:ما در 18 ماه اخیر اردوهای خوبی داشتیم و اردوی اتریش اردوی خوبی برای ما بود که در آن بازهای خوبی انجام دادیم.پس از آن بازی مقابل چین و کره هم مهم بود.اما دراردوی بعدی ما که از 24 دسامبر برگزار می شود بازی دوستانه خوبی را تدارک دیده ایم که آنها را برگزار خواهیم کرد.البته فدراسیون ها از 2 سال قبل تاریخ های فیفا دی را مشخص می کنند.
افشین قطبی در پاسخ به سوالی که ترجیح می دهد پس از او مربی خارجی یا ایرانی جای او را بگیرد گفت:من امیدوارم هر مربی که می آید از کشورهای قدرتمند و همچنین یک مربی با سابقه و با کارنامه ای درخشان بیاید که البته هر مربی که بیاید، شرایطش سخت خواهد بود اما به حمایت شما رسانه ها و همینطور فدراسیون فوتبال احتیاج دارد و بهترین امکانات برای او فراهم شود.امیدوارم با سرمربی جدید همکاری خوبی داشته باشید.
قطبی در ادامه صحبتهایش از حضور اشکان دژآگاه-بازیکن ایرانی الاصل تیم بوندس لیگا در تیم ملی فوتبال ایران خبر داد و گفت:فدراسیون فوتبال مذاکراتی را داشته تا این بازیکن در لیست 50 نفره تیم ملی برای رقابتهای جام ملتهای آسیا حضور داشته باشد.او گزینه خوبی است و بازیکن بسیار با تجربه ای است که تجربه بازی در رده های سنی آلمان را دارد و می تواند برای تیم ملی ایران مفید باشد.من حتما بازیهای او را در ولس بورگ ا زنزدیگ نگاه خواهم کرد.
قطبی در پایان در باره خداحافظی اش ازپس ازجام ملتها گفت:من از ایران خداحافظی نمی کنم .چرا که ممکن است دوباره به این فوتبال باز گردم.اما هر جا که باشم قلبم برای ایران می تپد و دوست دارم در خارج از کشورجاده ای برای پیشرفت مربیان ایرانی و فوتبال ایران باشم.
د رپی درخواست لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران و نیجریه
ترابیان:تیم نیجریه بازیکنان کلیدی خود را نداشت
عباس ترابیان-سرپرست روابط بین الملل فدراسیون در خصوص لغو دیدار تدارکاتی ایران و نیجریه گفت:طی نامه ای که از سوی فدراسیون نیجریه در تاریخ 15 نوامبر(24 آبانماه)به فدراسیون ارسال شد،این کشور درخواست لغو دیدار تدارکاتی را داشت.
وی افزود:دبیر کل فدراسیون فوتبال نیجریه با ارسال نامه ای ضمن اشاره به برنامه توافق شده بین دو فدراسیون اظهار داشت که متاسفانه ما به علت عدم حضور بازیکنان کلیدی خود که در آخرین لحظات از همراهی تیم ملی نیجریه صرف نظر کرده اند،متاسفانه این افتخار را نداریم که به به ایران بیاییم و دیدار دوستانه 17 نوامبر2010 را برگزار کنیم.
وی افزود:موسی آمادوو-دبیر کل فدراسیون نیجریه در ادامه نامه خود آورده است درهر حال با توجه به همه تدارکاتی که فدراسیون فوتبال ایران به جهت برگزاری این دیدار متحمل شده است، ما پیشنهاد برگزاری این دیدار دوستانه را در سال 2011 ،تاریخی که مورد توافق فدراسیون ایران است ،می دهیم و تعهد می کنیم که تمامی هزینه های پرداختی برای این دیدار تدارکاتی را در ایران متحمل می شویم.
گفتنی است، تمرینات تیم ملی ایران همچنان ادامه دارد و کمیته روابط بین الملل فدراسیون به دنبال تیم جایگزین بریا این دیدار تدارکاتی می باشد.