روند يارگيرى كند است
مظلومى : زير بار بازيكن سالارى نمى روم
رويز مظلومى سرمربى استقلال با اشاره به روند كند جذب بازيكن در اين تيم، گفت: بازيكنان بازارگرمى مى كنند.
در ادامه گفت وگو با وى را بخوانيد:
•حتما مى دانيد زمان زيادى به شروع ليگ دهم باقى نمانده است، ۴۰ روز ديگر ليگ دهم شروع مى شود، نه تنها هنوز تمرينات استقلال استارت نخورده بلكه جذب بازيكنان به كندى صورت مى گيرد.
- دلايل زيادى در اين باره وجود دارد، نيازى به توضيح اضافى نيست و تكرار مكررات است. بازيكنان زيادى قراردادشان با استقلال تمام شد و برخى از اين نفرات به تيم هاى ديگرى پيوستند، بحث جايگزينى هم مطرح بود، اين يارگيرى به طور كامل صورت نگرفته وقت زيادى نيز نداريم، ۳۹ روز ديگر ليگ برتر شروع مى شود، اين زمان براى آماده سازى بسيار اندك است. در اين فرصت كوتاه بايد هم از لحاظ بدنسازى و هم از لحاظ تاكتيكى به شرايط مطلوب دست يابيم، به طور حتم هواداران درك و اتفاقات تيم محبوب شان را پيگيرى مى كنند.
•در اين زمان اندك استقلال براى رسيدن به آمادگى كامل شرايط سختى دارد اين طور نيست؟
- اگر از همين روز كه ۳۹ روز به شروع مسابقات استارت بزنيم براى اولين بازى به آمادگى ۷۰درصد مى رسيم، ضمن اينكه تا تيم كامل شود و با همه بازيكنان بخواهيم تمرينات جدى را آغاز كنيم حداقل يك هفته ديگر را از دست خواهيم داد. پس بهتر است بگويم استقلال فقط ۳۰ روز وقت دارد.
•سرمربى استقلال براى حل اين مشكلات چه اقداماتى كرده است؟
- هر روز ۹صبح در دفتر باشگاه حاضر مى شوم و تمامى اتفاقات را زير نظر دارم، ابزار خود كه همان بازيكنان است را نداريم، وضعيت زمين مشخص نبود، ورزشگاه دستگردى كه تمرينات آنجا برگزار مى شد به تيم ديگرى واگذار شد، با تلاش مسئولان زمين شماره ۲ آزادى فعلا به صورت موقت در اختيارمان قرار گرفته است و روند يارگيرى كند است.
• اكثر تيم ها بازيكن گرفته اند، تمرينات شان هم آغاز شده است، چرا يارگيرى كند صورت مى گيرد؟
- اين كندى از طرف باشگاه استقلال نيست، بلكه بازيكنان دنبال بازارگرمى هستند و امروز و فردا مى كنند. برخى از بازيكنان نيز از تمرينات بدنسازى فرار مى كنند و نمى خواهند اين شرايط سخت را پشت سر بگذارند، باشگاه تلاش زيادى مى كند و به طور حتم به زودى بازيكنان مورد نظر جذب مى شوند.
•برخى از بازيكنان كه قراردادشان با استقلال تمام شده است هنوز تمديد نكرده اند، آنها نمى خواهند بمانند يا باشگاه علاقه اى به تمديد قراردادشان ندارد؟
- ليست مازاد يا فروش نداريم، يعنى بازيكنان زيادى برايمان نمانده است، پنج شش بازيكن جدا شده اند، ده، دوازده بازيكن قراردادشان به اتمام رسيده است، سه مصدوم داريم، اينكه جاى اينها چگونه پر شود مشكل بزرگى است، طبق قوانين فدراسيون فوتبال فقط شش سهميه براى بازيكن گرفتن داريم،الان در حال حاضر استقلال يك مهاجم دارد، آرش برهانى كه هنوز قراردادش ثبت نشده است، سيدصالحى مصدوم است و بايد تحت عمل جراحى قرار گيرد. بايد با امين نوروزى فيزيوتراپيست ورزشى استقلال نشستى را برگزار و درباره مصدومان حرف بزنيم.
•اگر اين بازارگرمى بازيكنان كه شما مى گوييد ادامه پيدا كرد چى؟
- حل مى شود، فتح الله زاده تلاش شبانه روزى مى كند، او واقعا ايثار كرد و در اين شرايط حساس چنين پستى را قبول كرد. او براى كمك آمده و توانايى هايش بر همگان روشن است، ضمن اينكه بازيكنان كه مد نظر استقلال هستند بايد بدانند با چه تيم بزرگى قرارداد مى بندند. بسيارى از بازيكنان اين آرزو را دارند در استقلال توپ بزنند، بايد مبلغ قرارداد آنها با پرافتخارترين تيم آسيا بسيار كمتر باشد و اين به خاطر پيراهن استقلال است. تمامى بازيكنان در استقلال چهره مى شوند، به عنوان مثال جان واريو در فولاد بود هيچ كس او را نمى شناخت اما وقتى استقلالى شد او را شناختند و
به اين شهرت دست يافت و خيلى هاى ديگر...
•برنامه تمرينات استقلال تا شروع ليگ به چه صورت است، اردوى خارجى لغو شد!
- برنامه تمرينى در اين ۳۹ روز به صورت مكتوب درآمده است، از امروز تمرينات آغاز مى شود. يك هفته ادامه خواهد داشت، بعد به كردان مى رويم و هفت روز در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر تمرين مى كنيم، محل بعدى اردوى تداركاتى سرعين است، پانزدهم تير ماه الى بيست و چهارم و از همين الان براى بازيكنان پيغامى دارم، پيغامم اين است كه تمرينات هميشه در ۲ نوبت است و بايد هر كس مى خواهد به تركيب ثابت راه يابد خودش را در تمرينات نشان دهد، من بر اساس شايستگى ها تركيب ثابت را مشخص مى كنم نه مسائل ديگر.
•فرهادمجيدى و خسروحيدرى اين ۲ نفر در استقلال مى مانند يا نه؟
- هر دوى آنها از بهترين بازيكنان ايران هستند و به شخصه مى خواهم بمانند، از اين ۲ بازيكن خبرى نيست و اميدوارم هرچه زودتر تكليفشان را مشخص كنند و بيايند.
•كادرفنى استقلال معرفى شده اند، در اين باره حرف هاى زيادى مطرح شد.
- بهتاش فريبا بر همگان مشخص است، او يكى از پيشكسوتان بزرگ استقلال بوده است، بهتاش در تيم هاى ديگر سرمربى بوده و براى كمك آمد، فكرى و تراب پور ديگر دستياران من هستند كه شناخت كافى از آنها دارم و
به اثرات مثبتى خواهند داشت. دكتر نوشاد بدنسازى است كه به علم روز دنيا آگاه است او اگر چه استقلالى نبوده، اما استقلالى دو آتيشه است. مرتضى محصص نيز مشاور فنى هستند. آتيلا حجازى به عنوان دستيار انتخاب شد اما انصراف داد.
• چرا؟
- من با آتيلا صحبت كرده بودم، او حتى يك روز صبح آمد باشگاه و تا شب با من صحبت كرد، من او را مثل پسرم دوست دارم و ناصر حجازى نيز اين را مى داند، آتيلا در صبا باترى شاگردم بود و دوست داشتم بيايد، نمى دانم چه اتفاقى افتاد و او به من گفت كه نمى آيم و در روزنامه ها خواندم كه انصراف داد.
•شرايط سخت كه در استقلال حاكم است، همگان مى دانند ولى با شروع مسابقات هواداران انتظار برد دارند.
- در بين ميليون ها هوادار استقلال تعدادى از آنها احساساتى و نتيجه گرا هستند، من اميدوارم اگرچه گفته صبر و تحمل داشته باشند اما منت نمى گذارم و همواره عاشق استقلال بوده ام، نگران چيزى نيستم و از اين نمى ترسم اگر اعتبار را از دست بدهم اگر هم اين طور شود چيزهايى را از دست مى دهم كه استقلال به من داده است، به كار خود ايمان دارم، اعتقادم به نظم و انضباط بر همگان روشن است و زير بار بازيكن سالارى نمى روم، با شعار تماشاچى و مطبوعات بازيكن را بازى نمى دهم. هر كس آماده باشد در تركيب قرار مى گيرد. اعتقادى به كار فردى ندارم و هميشه مشورت مى كنم اما حرف آخر را خودم مى زنم چون بايد جوابگو باشم.
•و سوال آخر نگرانى براى آينده استقلال نداريد.
- اميدم به خداست، آن بالايى هرچه صلاح بداند به او توكل كرده ام.
منبع :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]