عنايتي:ايران نبودم والا 150 تايي شده بودم
گلزنان ليگ بالاتر برد . اين مهاجم مشهدي عقيده دارد 100 گله است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا عنايتي مهاجم صباي قم در سن 35 سالگي همچنان يکي از آماده ترين بازيکنان ليگ است. او تا به حال 12 گل براي صبا به ثمر رسانده و مطمئنا تا پايان ليگ تعداد گلهاي او بيشتر خواهد شد.اما مهمتر از هرچیز دیگر این بود که مهاجم سابق استقلال ، ابومسلم و سپاهان 100 گله شد.
رضا که امروز 2 گل به مس سرچشمه زد از کار خودش راضی است به خصوص در لحظه گل دوم که نشان داد او همچنان یک مهاجم تمام نشدنی است .در مورد تعداد گل هایش می گوید:«یکی از گلهای من غیب شده بود ،خوشبختانه درست هم شد و الان 12 گله هستم و با همین تصحیح من 100 گله هستم. البته بعضی ها می گویند من 99 گل زده ام اما من آمار گلهایم را دارم .البته زياد به این چیزها فکر نميکنم چون موفقيت تيم مهمتر است.»
او در پاسخ به این سوال که چه احساسی از 100 گله شدن دارد می گوید:«دو گل ديگر می زدم100 گله ميشدم و خوشحالم که در یک بازی سخت این اتفاق افتاد. آنها 3 بازیکن شان را از دست داند ولی در طول بازی مقاومت فوق العاده ای علیه ما کردند .به هرحال من مطمئن بودم در لیگ برتر 100 گله می شوم و این اتفاق رخ داد و خوشحالم که دوباره همه به عنایتی باور پیدا کرده اند.او سپس با اعتماد به نفس می گوید: البته 4 فصل در ايران نبودم و اگر در ايران بازي ميکردم حداقل الان 150 گل زده بودم .»
رضا در مورد اینکه آیا صبا امسال سهميه آسيا ميگيرد خاطرنشان می کند:«تلاش ميکنيم که سهميه بگيريم ولي بعضي مواقع بازيکنان ما بيخيال همه چيز ميشوند و خيال ميکنند که گرفتن همين نتايج کفايت ميکند. ما اگر به خودباوري کامل برسيم ميتوانيم نتايج بهتري بگيريم.»
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]