از ستاره ها فک کنم فعلا فقط ماتراتزی رفته :fek konam:نقل قول:
چه بازیکنایی از تیم رفتن؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از ستاره ها فک کنم فعلا فقط ماتراتزی رفته :fek konam:نقل قول:
چه بازیکنایی از تیم رفتن؟؟؟
البته به گزينه هاى دادا فرى ويكتور اوبينا رو هم اضافه كننقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخواستم بدونم وسلی چی شد میره یا میمونه تو تیم ؟
ضمن سلام اولا باید خیر مقدم بگم عضویتتون تو دربی رو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooneh-7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه جورائی به نظر میرسه مثل خودمی عاشق اس اس،عاشق اینتر...
در جواب سوالتونم باید بگم که منچستریا هنوز هم دنبال وسلی هستن ولی خود وسلی گفته دوست داره تو اینتر بمونه چون تو اینتر خیلی راحته ولی در کل گفته تابع تصمیم باشگاهم
استانکوویچ هم با یکی از دوستاش سر موندن اشنایدر تو اینتر شرط بندی کرده...!!!
کاشکی وسلی نره...
امسال هافبک های خوبی نداریم...
اگه بره دیگه الفاتحه...
ای ول به تو...!!!:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه توهم دستی رو آتیش اینتر داری..؟!؟!؟!:soal:
بله جانم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ایتالیا اول اینتر رو دوست دارم بعد بقیه تیم ها...
:inter:
مثل اینکه پا قدم پونه خانم خوب بود این تاپیک از سوت و کوری دراومد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبری نبود که بگیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزرگترین خبر همین انتقال وسلی بود...
این پونه خانم هم قدمش خوب بوده...
نقل قول:
حالا مگه تو تیم های دیگه چه خبره که تو اینتر نیست؟!؟!
اصلا اسم تاپیک حرفای خودمونیه نه نقل و انتقالات!
بعد از اون کی گفته فقط اسنایدر بوده مگه خبر نداری ریکی آلوارز و جاناتان رو گرفته مگه اینا نقل و انتقال نیستن؟!؟!:fek konam: