خواهش میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش حجمش58 مگه یک کلیپ میخوام دانلود کنم
Buffon vs Casillas
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کلیپ مقایسه دو ستاره تیم بارسا داوید ویا و مسی است پیشنهاد میکنم دانلود کنید...
دانلود نکنی ضرر کردی...
با تشکر...
بنام خداوند بخشنده ی مهربان
بلاخره موفق شدم که درباره ی دو ستاره ی
لیگ فوق العاده جزیره یه کلیپ توپ بسازم، این کلیپ دارای کیفیتی خوب،
حجمی مناسب و موزیکی فوق العاده است، بنابر این به همه ی هواداران
منچستر یونایتد و تاتنهام بخصوص نانی وبیل سفارش می کنم که
این کلیپ رو از دست ندهند.
فقط هر کی که دانلود کرد نظر یادش نره!
بنام خداوند بخشند ه ی مهربان
خیلی وقت بود که تصمیم گرفته بودم یه کلیپ زیبا با کیفیتی عالی در مورد کریستیانو رونالدو و لیونل مسی درست کنم که الحمدلله بلاخره موفق شدم،این کلیپ رو حدودا چند هفته پیش درست کرده بودم ولی به دلیل پایین بودن سرعت اینترنتم تا امروز نتونستم آپلودش کنم.
با نرم افزارهای زیادی سعی کردم که حجم کلیپ رو پایین بیارم ولی موفق نشدم چون با هر نرم افزاری که تبدیل می کردم یه جورایی کیفیت کلیپ پایین میومد و دلم نیومد که با کیفیت پایین بزارمش به همین خاطر با کیفیت اصلی گذاشتمش.
کیفیت کلیپ خیلی خوبه و موزیکش هم عالیه
خداییش خیلی زحمت کشیدم و وقت گذاشتم تا این کلیپ و ساختم پس هر کی که دانلود کرد خواهشن نظر خودشو بگه
The championship battle
size: 115 megabyte
Time:4 minutes
کیفیت پایین تر
SIZE: 36 megabyte
این کلیپ فوق العاده ای نیست ولی خب برای کسانی که خیلی وقته کلیپ دانلود نکردن بد نیست
از خماری در می آن :hihi:
مدت زمانش هم بیش از 3 دقیقه و 16 ثانیه و 11 صدم ثانیه می باشد :nishkhand:
کیفیت هم HD می باشد ashem:-
Cristiano Ronaldo VS Ronaldo
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کلیپ مقایسه بین رونالدو برزیلی و کریستیانو رونالدو هستش
عزیزم اون پسره پاتو نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط a7000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسمش یادم رفته ولی حرکات زیبایی رو با توپ انجام میده(در ضمن فوتبالیست نیست)
در این کلیپ مقایسه بین وین رونی و لیونل مسی 2 ستاره بزرگ فوتبال شده است :love:
بعد از اینکه روی دانلود کلیک کردید در پایین صفحه نوشته Please wait و بعد از چند ثانیه به جای این عبارت نوشته می شه Download که کلیک می کنید و دانلود می کنید :flowerysmile: