پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام
الان یک بازی داشتم که 2 به 2 مساوی کردم توی دقیقه 20 اولین گل رو زدم بعد دقیقه 30 اولین گل رو بهم زد دقیقه 50 هم یک کارت زرد گرفت بعدش هم دقیقه 52 یکی دیگه گل بهم زد من هم دقایق آخر موفق شدم گل مساوی رو بهش بزنم
قدرتش 20.3 بود ولی من 12.8 به نظرتون چرا مساوی کردم و نتونستم ببرم؟
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام دوستان مال من این قسمت داخلHomeکه نوشته بازی بعدی چندوقت دیگست همش نوشتهLess Than 1minاگه کسی میدونه چطوری درست میشه بگه لطفا
سلام
تیمت خیلی عالی بازی کرده دیگه چه انتظاری ازشون داری حریفت تقریباً هشت واحد ازت قوی تر بوده عالی بازی کردن
نقل قول:
سلام دوستان مال من این قسمت داخلHomeکه نوشته بازی بعدی چندوقت دیگست همش نوشتهLess Than 1minاگه کسی میدونه چطوری درست میشه بگه لطفا
از چیزشکن استفاده میکنی؟ اگه ازش استفاده میکنی ممکنه برای اون باشه که آی پی رو عوض ميكنه
نقل قول:
سلام
تیمت خیلی عالی بازی کرده دیگه چه انتظاری ازشون داری حریفت تقریباً هشت واحد ازت قوی تر بوده عالی بازی کردن
8 واحد از من قوی تر نبوده که من 20.8 بودم و اون 20.3
1 فایل پیوست
فردا با نفر دوم لیگ مسابقه دارم ترکیبش پایین گذاشتم چه ترکیبی باید بچینم تا بتونم ببرم ؟؟؟
نقل قول:
8 واحد از من قوی تر نبوده که من 20.8 بودم و اون 20.3
ولی نوشتی 12.8 حتماً اشتباه نوشتی يه بار جملتو بخون
1 فایل پیوست
نقل قول:
فردا با نفر دوم لیگ مسابقه دارم ترکیبش پایین گذاشتم چه ترکیبی باید بچینم تا بتونم ببرم ؟؟؟
اینو بچین حله اگه قدرت تیمت از حریفت کمتر بود بذار رو دیفنس. پاس ها رو هم میکس. پرسینگ رو نیمه خودی بذار ضد حمله رو هم بذار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزيز ، به نظر من تركيب رو كه نميشه براي هر بازي عوض كرد و بر اساس تركيب حريف هر دفعه سيستم رو تغيير داد !
شما به عنوان يك مربي ببين به چه سيستمي علاقه و اعتقاد داري و بر همين مبنا خريدات رو انجام بده و بازيكناي پست هاي مورد نظرت رو جمع اوري كن ، بر اساس قدرت و تاكتيك حريف فلش ها و كلا استراتژي بازي رو مشخص كن مثل نحوه پاس ها ، پرسينگ ، افسايد گيري و ...
اين اصلا منطقي نيست كه هر روز يك سيستم جديد چيد و تازه براي اين كار بايد تو همه پست ها بازيكن بگيري
به نظر من تيمت رو بر اساس سيستم مورد علاقه ات ببند حتما موفق ميشي
3 فایل پیوست
نقل قول:
اینو بچین حله اگه قدرت تیمت از حریفت کمتر بود بذار رو دیفنس. پاس ها رو هم میکس. پرسینگ رو نیمه خودی بذار ضد حمله رو هم بذار
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس قدرتش و چیندمان و تنظیماتی که درست کردم رو گزاشتم خوب شده؟؟؟