تیمم مسابقاتش زیاد شده یه باخت داشتم
خیلی وضعم خرابه
فک کنم این بازیم که ساعت 12 هست به بازم تو جام حذفی چون همه ی بازیکنام حتی دروازبانم خستست
نمایش نسخه قابل چاپ
تیمم مسابقاتش زیاد شده یه باخت داشتم
خیلی وضعم خرابه
فک کنم این بازیم که ساعت 12 هست به بازم تو جام حذفی چون همه ی بازیکنام حتی دروازبانم خستست
دوستان چطور می تونیم پکیج rests وmorale بیشتری داشته باشم.البته می دونم که هم میشه با توکن خرید و هم میشه از دوستان هدیه بگیریم.به غیر از این دو موردجای دیگه ای هم می شناسید؟
پس از پایان بازی هم در صورت رعایت یه سری قوانین مثل رعایت بازی جوانمردانه یا تعویض انجام دادن یا نگاه کردن بازی و ... یکی یه دونه از این پک ها بهتون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kubrick61 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه مورد هم در مورد بسته های سبز بگم.اگر بیشتر نیاز دارید سعی کنید تا حد امکان بخش زمین تمرین رو ارتقا بدید.مثلا الان من تا لول 8 ارتقا دادم هر 4 روز بهم 5 تا بسته سبز میده.اینم یه راهش بود که گفتم یاداوری کنم ضرر نداره.
باسلام
چرا من وقتی روی دیدن فیلم تبلیغاتی کلیک میکنم . ارور میده یا میخوام که بازی هاشو بگیرم دانلود کنم میگه این مورد تو کشور شما نیست ؟ توکن میخواستم گیر بیارم ولی نمیشه.اگه میشه راهنماییم کنید
اکثرشون به دلیل این که ما تحریم هستیم بسته شده و برای آی پی ایرانی استفاده از اونا مقدور نیست.ولی یه چندتاشون هست که آزاده.بگردین پیدا میکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون از راهنماییت علی جان ولی هرچی گشتم پیدا نکردم میشه بیشتر راهنماییم کنی ودقیقا بگی کدومشون هست؟ یا اصلا راه بیشتر توکن بدست آوردن چیه دیگه اعصابم داره خورد میشه هرکاری میخوای بکنی باید توکن داشته باشی؟
آقا به یک مشکل خوردم اساسی!
نمیدونم که چرا وقتی آفلاینم نیمم خیلی بهتر بازی میکنه و به همه 3-4تا گل رو راخت میزنه بگذریم البته از 9-10 تایی کردناش اما وقتی که آنلاین میشم برای بازی همش خرابکاری میکنه و یا میبازه ویا به زور میبره!
دیروز یک بازیو تا دقیقه هفت از دست داده بودمو وقتی آن شدم دیدم که 2-0 جلو هستم! اما وقتی که آن شدم دیگه تیم فقط یک گل و به زور زد!
کلا وقتی افلاینم تیمم خوب میبره و پرگلو راحت حتی از قویتر از خودم!
اما تا آنلاین میشم بد بازی میکنه!
ترکیبمو هم وقتی تو بخش فرامین (اوردر) رو نرمال میذارم بد بازی میکنه! ولی وقتی رو دفاعی است خیلی بهتر و بیشترم گل میزنه (البته موقعی که آفلاینم!)! و تو حالت آنلاین که کلا به سختی میبره!
بنظزتون مشکل از کجاست و کلا نظری دارید یا نه؟
تو یک لیگ سختی هم افتادم که کوچکترین اشتباه کار آدمو تموم میکنه!
تیم اولمون که با اون تیم رویاییش با 11 بازی و 33 امتیاز صدر جدوله (همه بازیکن هاش رو از اسکات خریده!)
تیم دوم هم که اونم همه رو برده و با یک باخت دوم بود
منم سوم که امروز با تیم دوم بازی داشتم که اگر میبردم من دوم میشدم ولی باختمو تیم چهارم شدم! و کلا لیگمون خیلی نزدیکه رقابت!
و یکی دیگه از دلایل باختم جز آنلاین بودنم! فکر کنم این بود که یکدفعه کلی بازیکن جدید به تیم اضافه کردم! از دیشب تا امروز 5 تا خرید داشتم با قدرتهای بالا(23،دوتا 28، و دوتا 29) البته الان لول دو هستم
با میانگین سنی 22.1
قدرت 23.8
و ارزش تیمم هم 15.8 میلیون هست
البته قدرت تیم اول لیگمون 29.9
تیم دوم 25.8
تیم سوم 16.9 ! که من برده بودمش!
تیم پنجم هم 28.9 که اینم اول فصل بردمش ولی ازون موقع خیلی قویتر شده و اول فصل ضععیفتر بود
و در کل مشکل اصلی من تو آنلاین بودنه و اینکه آف باشم انگاری بهتر میبرم! ولی خال بازی به آنلاین بودنشو نگاه کردن به بازیه تیمشه! و ترکیب تیمم هم الان 4-4-2 هست با یک هافبک دفاعی، دوتا مرکز زمین و یکی هم پشت مهاجمهام
اگر نظری داریئ بهم بگید
این مشکل آنلاین بودن و بد بازی کردن تیم رو جالبه بدونی منم قبلا که سطحم 2 و 3 بود داشتم.رفته رفته بهتر شد و الان به جایی رسیده که با اینکه تیمم قویه ولی حتما باید آنلاین باشم که اون بازی واقعیش رو بکنه.فقط میتونم بگم نگران این قضیه نباش و به لیگ های بالاتر که صعود کردی دیگه باید همیشه سر بازی ها آنلاین باشی.اون گزینه نرمال رو بهتره در سطح های پایین زیاد استفاده نکنی.اگر حریفت قوی تره روی دفاعی ترین حالت بزار و همچنین گزینه ضد حمله ی قوی رو علامت بزن.اگرم حریفت ضعیفه بزار روی حمله.به سطح های بالاتر که رسیدی نسبت به تیمت دیگه میتونی یه گزینه ثابت بزاری.اگر تیم خوبی داشته باشی نرمال بهترین گزینست بعدا.ولی در حین بازی اگر آنلاین بودی بسته به نتیجه ی بازی میتونی اون حالت رو عوض کنی
ممنون و خیلی حرفات خوب بود
اما مشکل در الانه و نه برای لیگهای بالا و بعدی شاید اصلا تا اون موقع دل آدم زده بشه! و میخوام یککاری کنم که این مشکل رفع بشه
باورت نمیشه ولی امروز که داشتم بازیهای این نفرات اولو میدیدم همه بازیهاشون رو دیدم که آفلاین بودن!