خیلی راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی گوگل سرچ کن
خیلی واضح با تصویر توضیح داده
منم از همون جا انجام دادم
* البته اصلا خوشم نیومد
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی گوگل سرچ کن
خیلی واضح با تصویر توضیح داده
منم از همون جا انجام دادم
* البته اصلا خوشم نیومد
بله دیگه.منم وسوسه کردین برم لیگ دسته 4 انگلیس
من آکسفورد یونایتد رو انتخاب کردم و خیلی خیره کننده به دسته 3 صعود کردم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینم مدیون ایموه ازیکیل هستم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چجور مشه تو فیفا تم عوض کنی؟
فصل اسفبار من با یونایتد
بگین نقطه ضعفم چیه
بازیکن با تجربه تو تیمت کم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این بازیکن ها 4-3-3 ترکیب بهتریه یا حتی 3-5-2
ولی حتما ترکیبت رو عوض کن
سلام دوستان من توی قسمت create player یه بازیکن جدید و جوان ساختم و در تیم چلسی قرار دادم وقتی میرم توی کیک اف بازی کنم بازیکن جدید توی ترکیب هست ولی توی کریر که میرم توی هیچ تیمی نیست که ازش دعوت کنم .. حتی کریر جدید هم شروع کردم ولی باز هم نیست.. چیکار کنم؟؟ تو رو خدا یکی کمک کنه
ترکیب من با گالا:
N.Liversdge 87
M.Rodic 82.....Loach 87.....S.Kaya 84.....B.George 86
B.Ismail 84.....J.Kewley-Graham 87
Lundevall 89.....Hamad 89.....Ihiekwe 85.....Fischer 86
پیشنهاد میکنم تا سالهای 2020 به بالا ادامه بدید که خیلی حالش بیشتره.تو این ترکیب فقط Fischer و Kaya مینی فیس داشتن (واقعا وجود داشتن).
اینم تیم من با oxford united
تو فصل 2015-16 هستم تازه به چمپیونشلیگ (دسته دو انگلیس )صعود کردم
پنجره نقل و انتقالات بازه کمکم کنید بازیکن خوب بخرم
هر كس ميخواد جند سالي دروازش عالي باشه كاسياس
هر كس ميخواد دفاع خوب داشته باشه لوييز يا راموس
هر كس هافبك دفاعي جوون و عالييييييي ميخواد كاسميرو بازيكن رعال
هر كس ميخواد بازي ساز خوب و جووون داشته باشه به ترتيب 1-ويلشر 2-كوتينيهو
مهاجم عالي هم بالوتلي عالي هست
اقا من با لیورپول تو یک چارم نهاییه f.a.cup داشتم.
از پیش خودمو بازنده میدونستم (اخه من دست دو اون لیورپول مدعی قهرمانی لیگ برترashem:-)
اقا همین دیگه دیقه 4 پاچخو بهم گل زد و منم ناراحت:aaaa::aaaa:
یک دفعه روی استارت اندره ایو و پاس تو عمقش و یاسین بنزیا گللللللللللللللل(از خوش حالی پریدم همه رو از خواب بلند کردمlol:-)
بعدش یه دفعه سوارز همه رو شله کرد داد پاچخو اونا 2-1 کردنش نیمه اول تموم
بعد imoh ezekiel ستاره تیمم کار رو 2-2 کرد(دیقه 78)
بعد اونا همش حمله.منم روی ضد حمله ی خطرناک که از لیورپول فقط دروازبانش و از تیم من بنزیا و ezekiel و اندره ایو بودیم که بنزیا پاس داد ایو و اون هم دروازه خالی رو گل کرد و من بردم.
الان هم به نیمه نهایی صعود کردم:danc::danc::danc:
اینم عکساش: