میدونید طرح افطار تا سحر یعنی چی؟ یعنی شما همه خواب من بیدار! یعنی من باید ساعت دوی شب سفارش ببرم برای یکی بیکار تر از خودم!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونید طرح افطار تا سحر یعنی چی؟ یعنی شما همه خواب من بیدار! یعنی من باید ساعت دوی شب سفارش ببرم برای یکی بیکار تر از خودم!!!!
یه درخواست غیر فوتبالی دارم بچه ها .به اینجا ربطی نداره ولی لطفاً مدیرا پاک نکنن . من سیمز 3 رو دوباره نصب کردم و پکیج showtime تازگی ها واسش اومد. من هر چی گشتم یه لینک درست و حسابی واسش گیر نیاوردم.اگه کسی لینکی از این پکیج لینکی داره (غیر تورنت) به من هم اطلاع بده
عزیزم پستتو ببر بخش رم یا اسپم سی تی این اخبار رمت جاشون فقط اونجاستki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا خبر از یوونتوس بود بنا به قانون پارتی بازی میشد اینجا بذاری فورا بفرستشون به به همون جایی که گفتم.:khandeeeee bahal:
تا دنیا دنیاست لاتزیو سرور رمیهاستki::
این صدا زنونه از کدوم ور اومد!؟ :nishkhand: جاش خیلی هم عالیه . صرفا گذاشتم تا حرص افرادی چون تو درآد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیه کاپیتان ندارید حسودیت شده!؟..آخی بیچاره ها! lagh::
آره معلومه. فقط اینکه تو بگی...heee::
برو اینجا عضو شو لینک تورنت هم برات مسقیم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو سایت میهن دانلود بخش بازی های کامپیوتری بگردی پچشو میبینی از رپیدشیر هم هستش:-shad
راست میگی الان میلان و یووه یتیم شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کاپیتان های بزرگ ایتالیا کاپیتان رم توتی و کاپیتان اینتر زانتی موندن بقیه رفتن :shogh:
چه زود گذشت :narahat:
فرق دیدن یک فیلم در ویندوز مدیا کلاسیک و ویندوز مدیا پلیر!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينا رو بابا كاپيتان پيدا ميشه نترسيد :ghelyon:
شايد الكس برگشت !!lol:-
ما كه هر چهار سالي اين پديده رو داريمbaghal:-
اله همیشه کاپیتان ماست tazim::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما اینقدر بازیکن باغیرت داریم که نخوایم دنبال کاپیتان بگردیم یکی جی جی که صد در صد کاپیتان میشه بعد جی جی هم کیلینی:flowerysmile: