-
مصاحبه امين منوچهرى
به شايعات توجهى نداريم
منوچهرى: بايد روند صعودى مان را حفظ كنيم
امين منوچهرى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: بايد روند صعودى خود را در آينده هم ادامه دهيم تا به موفقيت دست يابيم.او درباره ديدار تيمش مقابل راه آهن اظهارداشت: راه آهن تيم گردن كلفتى است و مقابل ما هم بازى خوبى را انجام داد. آنها موقعيتهاى خوبى هم داشتند و حتى در چند صحنه خوش شانس بوديم كه گل نخورديم اما ما نيز بازى خوبى انجام داديم و بايد ۳ امتياز را كسب مى كرديم و خوشحالم كه به هدفمان رسيديم.وى در خصوص هشدار بعضى بازيكنان براى عدم انجام مصاحبه ادامه داد: اصلا چنين مساله اى صحت ندارد. ما بايد ارامش داشته باشيم و به اين شايعات توجهى نداريم.منوچهرى همچنين گفت: تيم ما به درصد بالايى از هماهنگى دست يافته است. بازيكنان آمادگى خوبى دارند و بايد روند صعودى خود را در آينده هم ادامه دهيم تا به موفقيت دست يابيم.مهاجم تيم فوتبال استقلال درباره فيكس بازى نكردن خود افزود: نظر سرمربى تيم است. به عنوان بازيكن وظيفه دارم تمريناتم را خوب انجام دهم و اگر كادرفنى صلاح بداند با جان و دل براى تيمم بازى مى كنم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدى: زندى يك استثناست
ميرشاد ماجدى يكى از خوب هاى فوتبال ايران است كه اينروزها به عنوان سرپرست در تيم فوتبال استقلال ايفاى نقش مى كند.ماجدى اينروزها درباره حرف هايى كه درباره فريدون زندى به گوش مى رسد گله مند است. اومى گويد: بنابراين واقعيت را فراموش كرد كه فريدون زندى چند سال پيش مهمترين انتخاب عمرش را انجام داد و در دوراهى حضور در فوتبال بوندس ليگاى المان و فوتبال ايران دومى را انتخاب كرد و در برهه اى هم كمك حال تيم ملى فوتبال ايران شد.ماجدى درباره حرف هايى كه در خصوص عدم تقاضاى قطرى ها از فريدون زندى براى بازى در ليگ آن كشور به گوش مى رسد گفت: اصلا چنين چيزى صحت ندارد، چرا كه اگر زندى مى خواست قبل از حضور در استقلال به قطر برود اين كار برايش بسيار سهل بود، اما او ماند تا به انتخابش پشت نكرده باشد. ماجدى در ادامه افزود: اعتقاد داشته و داريم كه بحث اخلاقى فريدون زندى به هيچ وجه قابل مقايسه بحث فنى اين بازيكن نيست. او در مباحث اخلاقى يك استثناست. چرا كه او در برهه اى در انتخابش فوتبال ايران را برگزيد كه خيلى هاى ديگر اين كار را نمى كردند.
-
مصاحبه: میرشاد ماجدی
ماجدي:فتحاللهزاده قول داده تاپايان هفته پول برسد
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مديرعامل باشگاه قول داده تا پايان هفته پول برسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ميرشاد ماجدي در مورد وضعيت استقلال گفت: پيروزي مقابل راهآهن براي ما به لحاظ روحي خيلي خوب بود به خصوص که در اين مسابقه نمايش خوبي داشتيم و بازي را هجومي آغاز کرديم.
وي در مورد وضعيت مصدومان تيم گفت: خوشبختانه تيم مصدوم زيادي ندارد. فقط کيانوش رحمتي و جباري هستند که از مرحله مصدوميت گذشته اند و بايد کم کم خود را آماده کنند. به احتمال زياد جباري از هفته آينده در تمرينات شرکت مي کند.
ماجدي در مورد بازي روز جمعه استقلال با فجرسپاسي که توانسته با 6 گل داماش را شکست دهد، عنوان کرد: تيم هايي که با چنين تعداد گلي برنده مي شوند به اين دليل است که تيم مقابل روحيه و انسجام نداشته است. فجر مقابل داماش بازي خوبي انجام داد و زحمات آنها نبايد ناديده گرفته شود اما به طور کلي اين برد نمي تواند نشان دهنده همه واقعيت هاي يک تيم باشد.
سرپرست استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکلات مالي حل شد، گفت: هنوز پول نرسيده اما فتح الله زاده قول داده تا پايان هفته مقداري پول برسد. اميدوارم اين اتفاق رخ دهد تا بازيکنان با روحيه بهتري مقابل فجر بازي کنند.
وي در پايان با اشاره به سالروز ولادت حضرت معصومه(س) گفت: من اين روز را به همه دختران ورزشکار و خبرنگار تبريک مي گويم و براي آنها آرزوي توفيق روز افزون دارم.
-
مصاحبه: میثم بائو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میثم بائو در شرایطی موفق شد گل دوم استقلال را با شوتی زیبا به ثمر برساند که همچنان از سایه انتقاداتی که از جذب او در فصل نقل و انتقالات شد، خارج نشده است. با این حال او تاکید دارد که توجهی به انتقادات نمی کند و حرفش را در زمین می زند. هافبک تیم فوتبال استقلال به سوالات خبرنگار شبکه ایران پاسخ داده است.
استقلال مقابل راه آهن به سه امتیاز شیرین دست یافت. درخصوص این بازی صحبت کن!
بازی در نیمه اول تقریبا متعادل بود و هر دو تیم موقعیت هایی برای رسیدن به گل داشتند. خوشبختانه ما از موقعیت هایمان بهتر استفاده کردیم و توانستیم به گل برسیم و آنها نتوانستند از پنالتی به دست آمده استفاده کنند. در هر حال با برتری به رختکن رفتیم و نیمه دوم را با روحیه و انگیزه بیشتری شروع کردیم و توانستیم روی ضدحمله گل دوم را هم بزنیم.
قبول داری که مهار ضربه پنالتی راه آهن توسط مهدی رحمتی موجب شد جریان بازی تغییر کند؟
صددرصد همینطور است. پنالتی راه آهن واقعا ناحق بود و موقعی که داور خطا گرفت من پیش امیرخان بودم ودیدم که چقدر ناراحت شد. توپ روی هوا بود و داور خطا روی آشوبی گرفت در حالی که اصلا چنین نبود.
در هر حال پنالتی گل نشد!
چون ناحق بود. همان موقع به یکی از بچه ها روی نیمکت گفتم چون پنالتی ناحق بوده، گل نمی شود و مهدی می گیرد.
درباره گل زیبایی که به ثمر رساندی هم نظرت را می گویی؟
اول خدا، دوم خدا و بعد حاصل تلاش و زحمات بچه ها بود که توسط من به ثمر نشست. خوشبختانه توانستم ضربه آخر را خوب بزنم. ما در ضد حمله بودیم و من به موقع اضافه شدم و پس از کنترل خوب توپ به آن ضربه زدم. با اینکه با پای غیرتخصصی ام به توپ ضربه زدم اما گل خوبی شد.
تو بازیکنی راست پا هستی و این شوت را با پای چپ زدی، اتفاقی گل شد؟
اصلا. من خیلی از گل هایم را با پای چپ به ثمر رسانده ام. در کل بازیکنی دوپا هستم.
در اکثر بازی ها تاکنون یا به بازی نیامده ای یا به صورت بازیکن جانشین وارد زمین شده ای! از این مساله ناراحت نیستی؟
تمام سعی و تلاش من این است که برای استقلال مفید باشم. خوشبختانه هر باری که به زمین رفته ام خدا عزت داده و همین طور بوده است. من معتقدم ۱۰ دقیقه بازی کردن و مفید بودن خیلی بهتر از ۹۰ دقیقه بازی کردن و بی اثر بودن است.
با این حال انتقادات از تو همچنان ادامه دارد.
من همه چیز را در زمین نشان می دهم و توجهی به این حرف ها نمی کنم. من تمام زحمتم را می کشم تا پولی که به خانه می برم حلال باشد و تمریناتم را عالی انجام می دهم.
قلعه نویی پس از برد راه آهن با قاطعیت بیشتری از قهرمانی صحبت کرد.
استقلال امیر قلعه نویی همیشه برای قهرمانی بسته می شود. باید از هواداران تشکر کنم که مقابل راه آهن ۹۰ دقیقه تیم را تشویق کردند. استقلال تیم بزرگی است و این سه امتیاز خیلی مهم بود تا در کورس قهرمانی بمانیم.
نظرت خودت در این باره چیست؟ آیا پرسپولیس را هم مدعی قهرمانی می دانی؟
من معتقدم استقلال مدعی اصلی قهرمانی است. پرسپولیس هم همیشه تیم بزرگی است و هنوز زمان زیادی دارند تا خود را به بالای جدول برسانند. گرچه کار سختی برای قهرمانی دارند.
به تیم ملی و پوشیدن دوباره پیراهن این تیم فکر می کنی؟
تمام سعی و تلاشم این است که در لیگ برای استقلال خوب و مثمر ثمر باشم. در این صورت رسیدن به تیم ملی دور از دسترس نیست و می توان با دو، سه بازی خوب در استقلال به تیم ملی رسید. اتفاقا زمانی که توسط کی روش به تیم ملی دعوت شدم او اعتقاد زیادی به من داشت و می خواهم دوباره جایگاهم را به دست بیاورم.
-
مصاحبه: علی جباری
علي جباري: تفاوت من با برهاني بسيار است!
علي جباري در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: موفقيت آرش برهاني در استقلال آرزوي من است و اميدوارم که او بتواند با به ثمر رساندن گلهاي بيشتر رکورد گلزني من را نيز پشت سر بگذارد اما بايد اشاره کنم که زماني که من فوتباليست بودم اين قدر تعداد بازيها زياد نبود ضمن اينکه آرش برهاني مهاجم است و من هافبک بودم که توانستم گل هاي بسياري را به ثمر برسانم.
وي تصريح کرد: مشکلات مالي استقلالي ها از ابتدا بسيار بوده و با حضور هيات مديره جديد هم مشکل اين تيم حل و فصل نشد حتي اسپانسرها هم به وعده هاي خود عمل نکردند و به گونه اي فتح اله زاده تنهاست اما با همه تنهايي مدعي است که اگر اين تيم را براي مدت چهار يا پنج سال به وي بسپارند مشکلات اين باشگاه را حل مي کند و از مسئولان مي خواهم که براي يک بار هم که شده اين کار را انجام دهند و هر سال نيز از مدير عامل اين تيم بيلان کاري بخواهند البته مشکل مالي اين تيم از زمان هيات مديره قبلي وجود داشته و اين روند ادامه يافته تا به هيات مديره امروز رسيده است و با اين مبالغ ميلياردي هم فتح اله زاده و هم هيات مديره کار سختي را دارند چرا که به عقيده من حتي دستگاه پول شمار هم از شمردن اين ارقام عاجز است
-
مصاحبه: میثم بائو
بائو: 10 دقیقه مفید بودن بهتر از 90 دقیقه بازی کردن است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میثم بائو در شرایطی موفق شد گل دوم استقلال را با شوتی زیبا به ثمر برساند که همچنان از سایه انتقاداتی که از جذب او در فصل نقل و انتقالات شد، خارج نشده است. با این حال او تاکید دارد که توجهی به انتقادات نمی کند و حرفش را در زمین می زند. هافبک تیم فوتبال استقلال به سوالات خبرنگار شبکه ایران پاسخ داده است.
استقلال مقابل راه آهن به سه امتیاز شیرین دست یافت. درخصوص این بازی صحبت کن!
بازی در نیمه اول تقریبا متعادل بود و هر دو تیم موقعیت هایی برای رسیدن به گل داشتند. خوشبختانه ما از موقعیت هایمان بهتر استفاده کردیم و توانستیم به گل برسیم و آنها نتوانستند از پنالتی به دست آمده استفاده کنند. در هر حال با برتری به رختکن رفتیم و نیمه دوم را با روحیه و انگیزه بیشتری شروع کردیم و توانستیم روی ضدحمله گل دوم را هم بزنیم.
قبول داری که مهار ضربه پنالتی راه آهن توسط مهدی رحمتی موجب شد جریان بازی تغییر کند؟
صددرصد همینطور است. پنالتی راه آهن واقعا ناحق بود و موقعی که داور خطا گرفت من پیش امیرخان بودم ودیدم که چقدر ناراحت شد. توپ روی هوا بود و داور خطا روی آشوبی گرفت در حالی که اصلا چنین نبود.
در هر حال پنالتی گل نشد!
چون ناحق بود. همان موقع به یکی از بچه ها روی نیمکت گفتم چون پنالتی ناحق بوده، گل نمی شود و مهدی می گیرد.
درباره گل زیبایی که به ثمر رساندی هم نظرت را می گویی؟
اول خدا، دوم خدا و بعد حاصل تلاش و زحمات بچه ها بود که توسط من به ثمر نشست. خوشبختانه توانستم ضربه آخر را خوب بزنم. ما در ضد حمله بودیم و من به موقع اضافه شدم و پس از کنترل خوب توپ به آن ضربه زدم. با اینکه با پای غیرتخصصی ام به توپ ضربه زدم اما گل خوبی شد.
تو بازیکنی راست پا هستی و این شوت را با پای چپ زدی، اتفاقی گل شد؟
اصلا. من خیلی از گل هایم را با پای چپ به ثمر رسانده ام. در کل بازیکنی دوپا هستم.
در اکثر بازی ها تاکنون یا به بازی نیامده ای یا به صورت بازیکن جانشین وارد زمین شده ای! از این مساله ناراحت نیستی؟
تمام سعی و تلاش من این است که برای استقلال مفید باشم. خوشبختانه هر باری که به زمین رفته ام خدا عزت داده و همین طور بوده است. من معتقدم 10 دقیقه بازی کردن و مفید بودن خیلی بهتر از 90 دقیقه بازی کردن و بی اثر بودن است.
با این حال انتقادات از تو همچنان ادامه دارد.
من همه چیز را در زمین نشان می دهم و توجهی به این حرف ها نمی کنم. من تمام زحمتم را می کشم تا پولی که به خانه می برم حلال باشد و تمریناتم را عالی انجام می دهم.
قلعه نویی پس از برد راه آهن با قاطعیت بیشتری از قهرمانی صحبت کرد.
استقلال امیر قلعه نویی همیشه برای قهرمانی بسته می شود. باید از هواداران تشکر کنم که مقابل راه آهن 90 دقیقه تیم را تشویق کردند. استقلال تیم بزرگی است و این سه امتیاز خیلی مهم بود تا در کورس قهرمانی بمانیم.
نظرت خودت در این باره چیست؟ آیا پرسپولیس را هم مدعی قهرمانی می دانی؟
من معتقدم استقلال مدعی اصلی قهرمانی است. پرسپولیس هم همیشه تیم بزرگی است و هنوز زمان زیادی دارند تا خود را به بالای جدول برسانند. گرچه کار سختی برای قهرمانی دارند.
به تیم ملی و پوشیدن دوباره پیراهن این تیم فکر می کنی؟
تمام سعی و تلاشم این است که در لیگ برای استقلال خوب و مثمر ثمر باشم. در این صورت رسیدن به تیم ملی دور از دسترس نیست و می توان با دو، سه بازی خوب در استقلال به تیم ملی رسید. اتفاقا زمانی که توسط کی روش به تیم ملی دعوت شدم او اعتقاد زیادی به من داشت و می خواهم دوباره جایگاهم را به دست بیاورم.
-
مصاحبه منصور پورحيدرى
پورحيدرى:كميته فوتبال استقلال هنوز تشكيل نشده است
منصور پورحيدرى رييس كميته فوتبال استقلال گفت: كميته فوتبال استقلال هنوز تشكيل نشده و برنامه ريزى براى فعاليتهاى آن در نظر نگرفته ايم.او اظهارداشت: امسال استقلال نفرات خوبى را در اختيار دارد. تنها مشكل تيم عدم هماهنگى بازيكنانى بود كه ديرتر از بقيه در تمرينات شركت كردند. با هماهنگ شدن بازيكنان با يكديگر استقلال مى تواند شرايط بهترى داشته باشد.وى ادامه داد: تا كنون هم كه ليگ ۲ بار به دليل بازيهاى تيم ملى تعطيل شده و همين موضوع به استقلال ضربه زده است. استقلال تيمى است كه بايد بازى به بازى بهتر شود و وقفه هايى كه در ليگ اتفاق افتاد باعث شد اين تيم ديرتر به شرايط ايده آل نزديك شود.پورحيدرى افزود: استقلال در ديدار مقابل راه آهن خوب و با انگيزه كار كرد. تغييراتى كه در تركيب ايجاد شده بود باعث شد بازيكنان با انگيزه بيشترى به ميدان بروند. تركيب اوليه استقلال در اين ديدار خوب بود و تعويضهايى هم كه در ادامه اتفاق افتاد موثر بود و استقلال در يك روز خوب توانست راه آهن را شكست دهد. اين استقلال مى تواند قهرمان شود فقط بازيكنان به فرصت نياز دارند تا با تفكرات تاكتيكى قلعه نويى هماهنگ شوند.رييس كميته فوتبال استقلال درخصوص اين كميته گفت: كميته فوتبال استقلال هنوز تشكيل نشده و برنامه ريزى براى فعاليتهاى آن در نظر نگرفته ايم. هدف ما اين است كه به تيمهاى پايه كمك كنيم تا هرسال تيم بزرگسالان بتوانند از اين تيمها تغذيه كنند. منتظر هستم مشكلات مالى باشگاه حل شود تا ما هم فعاليتمان را آغاز كنيم.
-
مصاحبه على جبارى
على جبارى: تفاوت من با برهانى بسيار است
على جبارى پيشكسوت فوتبال استقلال تهران گفت: دوست دارم كه آرش برهانى بتواند به ركورد گلزنى من دست پيدا كند اما تفاوتهاى من با او بسيار است.او اظهار داشت: موفقيت آرش برهانى در استقلال آرزوى من است و اميدوارم كه او بتواند با به ثمر رساندن گلهاى بيشتر ركورد گلزنى من را نيز پشت سر بگذارد اما بايد اشاره كنم كه زمانى كه من فوتباليست بودم اين قدر تعداد بازيها زياد نبود ضمن اينكه آرش برهانى مهاجم است و من هافبك بودم كه توانستم گل هاى بسيارى را به ثمر برسانم.وى تصريح كرد: مشكلات مالى استقلالى ها از ابتدا بسيار بوده و با حضور هيات مديره جديد هم مشكل اين تيم حل و فصل نشد حتى اسپانسرها هم به وعده هاى خود عمل نكردند و به گونه اى فتح الله زاده تنهاست اما با همه تنهايى مدعى است كه اگر اين تيم را براى مدت چهار يا پنج سال به وى بسپارند مشكلات اين باشگاه را حل مى كند و از مسئولان مى خواهم كه براى يك بار هم كه شده اين كار را انجام دهند و هر سال نيز از مدير عامل اين تيم بيلان كارى بخواهند البته مشكل مالى اين تيم از زمان هيات مديره قبلى وجود داشته و اين روند ادامه يافته تا به هيات مديره امروز رسيده است و با اين مبالغ ميلياردى هم فتح الله زاده و هم هيات مديره كار سختى را دارند چرا كه به عقيده من حتى دستگاه پول شمار هم از شمردن اين ارقام عاجز است.
-
مصاحبه میثم بائو
بائو: به انتقادات توجه نمى كنم، حرفم را در زمين مى زنم
•استقلال مقابل راه آهن به سه امتياز شيرين دست يافت. درخصوص اين بازى صحبت كن!
-بازى در نيمه اول تقريبا متعادل بود و هر دو تيم موقعيت هايى براى رسيدن به گل داشتند. خوشبختانه ما از موقعيت هايمان بهتر استفاده كرديم و توانستيم به گل برسيم و آنها نتوانستند از پنالتى به دست آمده استفاده كنند. در هر حال با برترى به رختكن رفتيم و نيمه دوم را با روحيه و انگيزه بيشترى شروع كرديم و توانستيم روى ضدحمله گل دوم را هم بزنيم.
•قبول دارى كه مهار ضربه پنالتى راه آهن توسط مهدى رحمتى موجب شد جريان بازى تغيير كند؟
-صددرصد همينطور است. پنالتى راه آهن واقعا ناحق بود و موقعى كه داور خطا گرفت من پيش اميرخان بودم وديدم كه چقدر ناراحت شد. توپ روى هوا بود و داور خطا روى آشوبى گرفت در حالى كه اصلا چنين نبود.
•در هر حال پنالتى گل نشد!
-چون ناحق بود. همان موقع به يكى از بچه ها روى نيمكت گفتم چون پنالتى ناحق بوده، گل نمى شود و مهدى مى گيرد.
•درباره گل زيبايى كه به ثمر رساندى هم نظرت را مى گويى؟
-اول خدا، دوم خدا و بعد حاصل تلاش و زحمات بچه ها بود كه توسط من به ثمر نشست. خوشبختانه توانستم ضربه آخر را خوب بزنم. ما در ضد حمله بوديم و من به موقع اضافه شدم و پس از كنترل خوب توپ به آن ضربه زدم. با اينكه با پاى غيرتخصصى ام به توپ ضربه زدم اما گل خوبى شد.
•تو بازيكنى راست پا هستى و اين شوت را با پاى چپ زدى، اتفاقى گل شد؟
-اصلا. من خيلى از گل هايم را با پاى چپ به ثمر رسانده ام. در كل بازيكنى دوپا هستم.
•در اكثر بازى ها تاكنون يا به بازى نيامده اى يا به صورت بازيكن جانشين وارد زمين شده اى! از اين مساله ناراحت نيستى؟
-تمام سعى و تلاش من اين است كه براى استقلال مفيد باشم. خوشبختانه هر بارى كه به زمين رفته ام خدا عزت داده و همين طور بوده است. من معتقدم ۱۰ دقيقه بازى كردن و مفيد بودن خيلى بهتر از ۹۰ دقيقه بازى كردن و بى اثر بودن است.
•با اين حال انتقادات از تو همچنان ادامه دارد.
-من همه چيز را در زمين نشان مى دهم و توجهى به اين حرف ها نمى كنم. من تمام زحمتم را مى كشم تا پولى كه به خانه مى برم حلال باشد و تمريناتم را عالى انجام مى دهم.
•قلعه نويى پس از برد راه آهن با قاطعيت بيشترى از قهرمانى صحبت كرد.
-استقلال امير قلعه نويى هميشه براى قهرمانى بسته مى شود. بايد از هواداران تشكر كنم كه مقابل راه آهن ۹۰ دقيقه تيم را تشويق كردند. استقلال تيم بزرگى است و اين سه امتياز خيلى مهم بود تا در كورس قهرمانى بمانيم.
•نظر خودت در اين باره چيست؟ آيا پرسپوليس را هم مدعى قهرمانى مى دانى؟
-من معتقدم استقلال مدعى اصلى قهرمانى است. پرسپوليس هم هميشه تيم بزرگى است و هنوز زمان زيادى دارند تا خود را به بالاى جدول برسانند. گرچه كار سختى براى قهرمانى دارند.
•به تيم ملى و پوشيدن دوباره پيراهن اين تيم فكر مى كنى؟
-تمام سعى و تلاشم اين است كه در ليگ براى استقلال خوب و مثمر ثمر باشم. در اين صورت رسيدن به تيم ملى دور از دسترس نيست و مى توان با ،۲ ۳ بازى خوب در استقلال به تيم ملى رسيد. اتفاقا زمانى كه توسط كى روش به تيم ملى دعوت شدم او اعتقاد زيادى به من داشت و مى خواهم دوباره جايگاهم را به دست بياورم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
داماش روحيه نداشت، فجر ۶ گل زد
ماجدى:فتح الله زاده قول داده تا پايان هفته پول برسد
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مديرعامل باشگاه قول داده تا پايان هفته پول برسد.او در مورد وضعيت استقلال گفت: پيروزى مقابل راه آهن براى ما به لحاظ روحى خيلى خوب بود به خصوص كه در اين مسابقه نمايش خوبى داشتيم و بازى را هجومى آغاز كرديم.وى در مورد وضعيت مصدومان تيم گفت: خوشبختانه تيم مصدوم زيادى ندارد. فقط كيانوش رحمتى و جبارى هستند كه از مرحله مصدوميت گذشته اند و بايد كم كم خود را آماده كنند. به احتمال زياد جبارى از هفته آينده در تمرينات شركت
مى كند.ماجدى در مورد بازى روز جمعه استقلال با فجرسپاسى كه توانسته با ۶ گل داماش را شكست دهد، عنوان كرد: تيم هايى كه با چنين تعداد گلى برنده مى شوند به اين دليل است كه تيم مقابل روحيه و انسجام نداشته است. فجر مقابل داماش بازى خوبى انجام داد و زحمات آنها نبايد ناديده گرفته شود اما به طور كلى اين برد نمى تواند نشان دهنده همه واقعيت هاى يك تيم باشد.سرپرست استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا مشكلات مالى حل شد، گفت: هنوز پول نرسيده اما فتح الله زاده قول داده تا پايان هفته مقدارى پول برسد. اميدوارم اين اتفاق رخ دهد تا بازيكنان با روحيه بهترى مقابل فجر بازى كنند.سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به اينكه ديدار بعدى آبى پوشان پايتخت مقابل فجر سپاسى برگزار مى شود اما بازيكنان ما به هيچ وجه هراسى از مقابله با حريف خود ندارند. ماجدى اظهار داشت: مصدومان و محرومان استقلال به ساير بازيكنان رسيده اند و تمرينات خوبى را نيز پشت سر گذاشته اند و با توجه به اينكه فجر سپاسى شيراز مقابل داماش گيلان با نتيجه شش بر يك به پيروزى رسيده اما ما هيچگونه هراسى براى رقابت با اين تيم نداريم چراكه نتيجه قبلى فجر سپاسى از روى دلسردى بازيكنان داماش پس از به ثمر رسيدن دو گل اول اين ديدار شكل گرفت و آنها زمان بازى را از دست دادند و تنها نقطه قوت حريف شيرازى ما دوندگى بى امان بازيكنان اين تيم است كه موجبات موفقيت اين باشگاه در جدول رده بندى را به وجود آورده است.وى تصريح كرد: من به آرش برهانى لقب آهن ربا داده ام چراكه اين بازيكن از نهايت بى فرصتى براى خود فرصت سازى مى كند و معتقدم هر جا كه وى باشد توپ مثل آهن ربا به سمت وى مى رود و متأسفم از اينكه اين مهاجم خوب فوتبال ايران در تيم ملى حضور ندارد.سرپرست تيم فوتبال استقلال افزود: من از نظر روحى و روانى با آرش برهانى كار مى كنم و سعى دارم با صحبت ها و مشاوره هاى كه به او مى دهم وى را به يك مهاجم تمام عيار تبديل كنم زيرا آرش مشكل فنى ندارد و تنها نياز به آرامش و ايجاد انگيزه دارد.ميرشاد ماجدى خاطرنشان كرد: مطمئن باشيد كه اگر آرش برهانى از تمام فرصت هايى كه به دست مى آورد استفاده كند و توپ هايى كه به او مى رسد تبديل به گل گردد به طور حتم خيلى بهتر از مهاجمانى است كه در تيم حضور دارند.