سلام. من مسیحا هستم و از این سایت شما که واقعا به روز و عالی هستند کمال قدردانی رو دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من مسیحا هستم و از این سایت شما که واقعا به روز و عالی هستند کمال قدردانی رو دارم
داداش خوش آمدی به دربی امیدوارم روز های خوبی داشته باشی.
سلام به همه ی دوستان،
من پوریا هستم، 14 ساله از تبریز! بین تیم ها عاشق بارسا هستم و تراکتورسازی تبریز...
بین بازیکن ها هم مسی، تورس و ویا رو دوست دارم (البته توی حمله ها).
از آشنایی با شما هم خیلی خوشبخت هستم!
ممنون:chakerim:
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی به دربی
امیدوارم از بودن اینجا لذت ببری
tazim::tazim::tazim::tazim::
سلام مسیحا به دربی خوش اومدی نظر لطفه شماست ... :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط masihaparsa19 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام پوریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی امیدوارم فعال باشی ...
منم از آشنایی با شما خوشبختم ... :flowerysmile:
سلام به همه من علیرضا 13ساله از بوشهر :chelsia::barcelona::esteghlal:
علیک سلام / اومیدوارم جزو کابران فعال در دربی باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یه چیز جالب هر چی تیم که من دوست ندارم تو دوست داری / think::عجیبه:ajibeee:
بارسلون ؟/// رئال
چلسی ؟؟/// آرسنال
استقلال ؟؟؟/// پرسپولیس
اسپانیا؟؟؟؟؟///// هلند
سلام به همه ی دوستان نیما هستم 14 ساله از لرستان-پلدختر
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم به دربی خوش اومدی
امیدوارم فعال باشی تو دربی
:hooora::hooora:ki::tazim::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_2afm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به علیرضا و نیما عزیز به دربی خوش اومدین امیدوارم فعال باشید ... roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]