تو روخدا اینو نگاه! :nishkhand: الان اینا به چه درد من میخوره که گذاشتی!؟:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن عقل کل آندروید یه سیستم عامله نه یه گوشی...! سوتی!!!!!!:hehee: تو برو با همون 1100 خوش باش!shikam::-
مشکل خاصی که نیست حمیدرضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی میدونی چیه. من میخام از این به بعد خودم نرافزارهارو روی گوشیم نصب کنم . چند روز پیش هم رفتم برنامه ریختم 12000 تومن ازم گرفتن!( یعنی انداختن دیگه!ki::) اینا انگار کرایه خوار مادرشون رو هم میخوان از جیب ما زنده کنن!
بهرحال گذشت!
دیروز کلی تو این سایت ها چرخیدم اما چیز زیادی دستگیرم نشد. نمیدونم این (روت) چیه که اکثرا روش مانور میدادن. کلا فک کنم چیز جالبی باشه. ! حالا با این کاری ندارم. اموزشش باشه واسه بعد.
من الان مشکلم اینه که چجوری باید خودم تو گوشیم برنامه بریزم!؟
نرم افزار Panda Pc Suite با ورژن جدیدش دانلود کردم اگه طریقه استفاده ازش رو بلد باشی فک کنم اکثر مشکلاتم برطرف بشه.:ohum:
آره نامحرم اینجا زیاد رد میشه!نقل قول:
احمد جون بیخی... رم از خودمونه جلو غریبه ها باید هوای همو داشته باشیم دیگه...:nishkhand:
تازه نمیدونی از خبر توافق در روسی با رم چقدر خوشحال شدم
همینکه از ایتالیا نمیره عالیه.
دروسی هم که جون به سرمون کرد هنوزم هیچی به هیچی. :nishkhand:امیدوارم هر چه زودتر قراردادشو به تمدید برسونه!entezar::
خداییش هیشکی توتی نمیشه..هیشکی.love::
roz::