-
اختلاف مالی کیهیل و چلسی
انتقال گری کیهیل به چلسی تنها در ازای رضایت این مدافع بر سر مسائل مالی می باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گری کیهیل که برای انتقالش دو باشگاه چلسی و بولتون توافقی 7 میلیون پوندی کرده اند ، بدنبال کسب درآمدی هم اندازه با اشلی کول می باشد.
با توجه به پیشنهاد چلسی مبنی بر 70 هزار پوند در هفته ، کیهیل این مبلغ را نپذیرفته و درخواست هفته ای 120 هزار پوند را کرده است که این رقم ، مقدار پولی است که اشلی کول دریافت می کند.
در همین خصوص مدیر برنامه های کیهیل از پیشنهاد های دیگر تیمها نیز خبر داد.
-
لمپارد: وقتی در ترکیب اصلی قرار می گیرم، بهتر بازی می کنم
لمپارد که سال ها یکی از ستاره های اصلی چلسی بود، در این فصل به بازیکنی نیمکت نشین تبدیل شد و در شش دیدار اخیر، تنها در سه دیدار از ابتدا به میدان رفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، از آندره ویلاس بواس خواست او را به ترکیب اصلی چلسی برگرداند زیرا معتقد است اسکلت اصلی آبی ها که در طول چند سال اخیر شکل گرفته باید حفظ شود. لمپارد که سال ها یکی از ستاره های اصلی چلسی بود، در این فصل به بازیکنی نیمکت نشین تبدیل شد و در شش دیدار اخیر، تنها در سه دیدار از ابتدا به میدان رفت.
تو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سرمربی است که تصمیم نهایی را می گیرد. او ترکیب اصلی تیم را انتخاب می کند. من به این باشگاه تعهد دارم. من همیشه در کنار تیم هستم زیرا چلسی باشگاه من است. وقتی در ترکیب اصلی قرار می گیرم و از ابتدا به میدان می روم، شرایط برای من آسان تر است و راحت تر بازی می کنم. وقتی 90 دقیقه در زمین باشید، راحت تر ریتم بازی را به دست می آورید. این چیزی است که دوست دارم انجام بدهم. شخصا فکر می کنم در چنین شرایطی بازی بهتری ارائه می دهم. ما به بازیکنان بزرگ مان مانند جان تری نیاز داریم. اسکلت اصلی تیم چیزی است که ما در 7 سال گذشته ساختیم. فکر می کنم این مسئله مهمی است؛ چه بخواهیم تیم را تغییر بدهیم و چه نخواهیم. البته می دانم که زمان باعث تغییر اوضاع می شود. اما خوب است که بازیکنان بزرگی که مدت هاست اینجا حضور دارند، عملکرد مناسبی داشته باشند."
منبع :
-
پیشنهاد 35 میلیونی به کاوانی
گفته می شود آندره ویلاس بواس پیشنهادی 35 میلیون پوندی به مهاجم ناپولی ارائه کرده است.
با توجه به قطعی شدن جدایی دروگبا از چلسی ، آندره ویلاس بواس در نظر دارد تا با جذب کاوانی ، مهاجم اروگوئه ای ناپولی جای دروگبا را پر کند.
مربی پرتغالی چلسی مبلغ 35 میلیون پوند را به باشگاه ایتالیایی پیشنهاد کرده است.
-
یونایتد هم کیهیل را می خواهد
منچستر یونایتد نیز به مشتریان گری کیهیل اضافه شد.
پس از درخواست مالی بیشتر گری کیهیل از چلسی و عدم توافق نهایی او با لندنی ها ، خبر از پیشنهاد جدیدی از سوی منچستر یونایتد در رسانه ها منتشر شده است که فرگوسن قصد دارد با جذب کیهیل جای خالی مدافعان مصدومش را پر کند.
چلسی با بولتون به توافق رسیده است و تنها رضایت خود کیهیل مانده است که می تواند عدم رضایت این بازیکن او را در اردوی منچستری ها ببرد.
-
استون ویلا به دنبال دیدیه دروگبا
این باشگاه بیرمنگامی به خرید این مهاجم ساحل عاجی علاقه نشان داده است.
استون ویلا به خرید دیدیه دروگبا علاقمند است. این در حالی است که شاید دارن بنت در اقدامی شگفتانگیز ویلا را در همین زمستان ترک کند.
استون ویلا به دنبال خرید این بازیکن چلسی است که در اواخر زمستان 34 ساله میشود. قرارداد دروگبا در تابستان پایان مییابد و مذاکره بر سر تمدید آن به بنبست رسیده و لندنیها حاضر نیستند بیش از یک سال آن را تمدید کنند.
ویلا میخواهد قراردادی دوساله به دروگبا پیشنهاد دهد.
الکس مکلیش گفته منابع چندانی ندارد، اما فروش بنت میتواند پول لازم برای دستمزد 120 هزار پوند در هفته دروگبا را فراهم کند.
بنت که گرانترین بازیکن تاریخ استون ویلا است به شدت مورد توجه لیورپول قرار دارد.
دمین کومولی، مدیر فوتبال لیورپول علاقه بسیاری به او دارد و در سال 2007 میخواست او را از چارلتون به تاتنهام ببرد.
منبع :
-
مدافع راست مارسی در رادار چلسی
با توجه به عدم درخشش مدافعان راست چلسی ، آنها بدنبال خرید یک اسپانیایی دیگر هستند.
پس از عدم رضایت آندره ویلاس بواس از بوسینگوا و دیگر مدافعانش ، او قصد دارد این خط را بیشتر از دیگر خطوط تیمش تقویت کند که در همین راستا پیشنهادی 12 میلیون پوندی به سزار آزپیلیکویتا ، مدافع راست و اسپانیایی تیم مارسی داده است.
بعد از انتشار این خبر ، میرور در خبری از چراغ سبز نشان دادن فرانسوی ها بر این انتقال خبر داده است.
-
انتخاب ایچران بین چلسی و استون ویلا
هافبک جوان چلسی تا چند روز آینده تیمش خود را اعلام خواهد کرد.
با توجه سن و تجربه کم جاش مک ایچران ، هافبک 18 ساله چلسی بسیاری از بزرگان فوتبال از جمله فابیو کاپلو ، سرمربی تیم ملی انگلستان از او خواسته اند تا برای پیشرفت در بازی اش به طور قرضی به تیمی برود که بتواند در لیگ برتر به طور ثابت بازی کند.
دو تیم استون ویلا و سوانسی خواهان جذب جوان با استعداد چلسی هستند که در این میان به نظر می رسد استون ویلا شرایط بهتری برای او دارد و ایچران تا پایان ژانویه فرصت دارد تا بین این دو تیم یکی را انتخاب کرده و یا قید حضور ثابت در لیگ برتر را زده و بر نیمکت نشینی اش در چلسی ادامه دهد.
-
پاسخ تند مدیر برنامه همسیک به شایعه انتقالش به چلسی
مدیر برنامه های همسیک نشریاتی که شایعه انتقال این بازیکن به چلسی را عنوان کرده است ، وسیله ای برای تمیز کردن شیشه اتومبیل می داند.
با توجه به شایعات مبنی بر انتقال کاوانی و همسیک دو ستاره ناپولی ، مدیر برنامه های همسیک در مصاحبه ای گفت :" در خصوص علاقه چلسی به همسیگ و کاوانی ، باید بگویم که این از نشریه سان متولد شده است . آن مقاله درست نیست و از با آن بهتر است پنجره اتومبیل را تمیز کنیم . اگر آبراموویچ کاوانی و همسیک را می خواست ، با خواندن این داستان در روزنامه ها ، نظرش را عوض نخواهد کرد."
وی ادامه داد :" واضح است ، اگر مارک ( همسیگ ) قراردادش را تمدید کند ، نمی خواهد ناپولی را ترک کند . همچنین ده لوارنتیس در قبول کردن پیشنهادات آزاد است و زمانی که فکر کند وقت خوبی برای انتقال بازیکنان ناپولی است ، انجام می دهد."
-
تاتنهام ، رقیب جدید چلسی در جذب کراسیچ
دیگر تیمی لندنی نیز پیشنهادی را برای بازیکن 27 ساله یوونتوس ارسال کرده است.
تاتنهام که چند سالی است برای جذب بازیکن دست به جیب شده است و بیشتر از پیش با بزرگان لیگ برتر بر سر بازیکنان رقابت می کند ، این بار نیز در جذب میلوس کراسیچ صربستانی با چلسی به رقابت پرداخته و خواهان جذب این بازیکن 27 ساله شده است.
کراسیچ که همواره مد نظر تیم چلسی بوده است از سوی باشگاهی ی چون زسکا مسکو ، منچستر یونایتد ، منچستر سیتی و چند تیم ایتالیایی از جمله اینتر میلان خواهان جذب او می باشند.
با توجه به میل او برای بازی کردن در انگلستان ، به نظر می رسد او به پیشنهاد دیگر لیگ ها پاسخ مثبت ندهد.
-
استون ویلا به دنبال دیدیه دروگبا
این باشگاه بیرمنگامی به خرید این مهاجم ساحل عاجی علاقه نشان داده است.
استون ویلا به خرید دیدیه دروگبا علاقمند است. این در حالی است که شاید دارن بنت در اقدامی شگفتانگیز ویلا را در همین زمستان ترک کند.
استون ویلا به دنبال خرید این بازیکن چلسی است که در اواخر زمستان 34 ساله میشود. قرارداد دروگبا در تابستان پایان مییابد و مذاکره بر سر تمدید آن به بنبست رسیده و لندنیها حاضر نیستند بیش از یک سال آن را تمدید کنند.
ویلا میخواهد قراردادی دوساله به دروگبا پیشنهاد دهد.
الکس مکلیش گفته منابع چندانی ندارد، اما فروش بنت میتواند پول لازم برای دستمزد 120 هزار پوند در هفته دروگبا را فراهم کند.
بنت که گرانترین بازیکن تاریخ استون ویلا است به شدت مورد توجه لیورپول قرار دارد.
دمین کومولی، مدیر فوتبال لیورپول علاقه بسیاری به او دارد و در سال 2007 میخواست او را از چارلتون به تاتنهام ببرد.
منبع :