ترکیب احتمالی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترکیب احتمالی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا که ایندفعه میبرین و انتقام اون باخت رو هم میگیرین
در ضمن مطمئا باشید اگه یونایتد بخواد ببره با یکی دو گل راضی نمیشه
سلام بچه هانظرتون درباره اینکه اخبار فوتبال داغ انگلیس ازتلویزیون ایران پخش نمیشه چیه
:love:
زنده بادمنچستریونایتد
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali&manu [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستش اين ايراني ها فكر ميكنند با اين كار دارند انگليس رو تحريم ميكنند! درحالي كه واسه انگليس هيچ فرقي نداره و اين كارها خنده داره! جالب اينجاست كه حالا بازيهارو پخش ميكنند ولي اخبارو ...
كلا خاك بر سرشون با اين كاراشون!:hehee:
به نظر من دلیل داره که اخبارو پخش نمیکنن.:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخوان ببینن اگه اخبارو پخش نکنن کسی اعتراض میکنه؟
اگه دیدن کسی اعتراض نمیکنه اونوقت دیگه بازی ها رو هم پخش نمیکنن
به نظر من بیایم یه جوری اعتراضمون رو برسونیم. اگه اینطور که میگم نباشه هم ضرری نمیکنیم.
ممکنه در آینده ای نزدیک سایت هایی رو هم که اخبار و مطالب لیگ انگلیس رو بگن ..... بشن.
امیدوارم بازی جذابی شود...مساوی را پیشبینی میکنم
تبریک نیمه اول 3تایی شدن.تیم عالی بود نیمه اول.
خوب نيمه اول سيتي رو له كرديم! همه چيه بازي دست ما بود! از همون اول طوفاني بوديم! ستاره هاي پولكي سيتي فقط نگاه ميكردند! بازيكن هاي با تعصب منچستر كه با حضور اسكولز روي نيمكت روحيه مضاعفي گرفته بودند عالي بودند! تيمي با انبوهي بازيكن مصدوم و ناآماده! نيمه اول تستي رو با خاك يكسان كرد و 3 بر صفر پيروز شد! به اميد 6 تايي كردن المنچستر الچيتي
:afarin:
به همه ی دوستای منچستریم تبریک میگم برد یونایتدو--مخصوصا سعید و علیرضا .پوریا و داش امیر خودموناroz:::afarin:
ماشالا کم هم نیستن heee::--- ببخشید اگه کسی از قلم افتاد :hehee:heee::
دوستان،درسته كه السيتي رو 6تايي نكرديم،ولي با توجه به وضعمون اشكالي نداره،تصفيه حساب باشه واسه بعد!!!من چون الان دارم ميرم و تا 21:30نميتونم بيام سايت همين الان كه بازي 3-2 به نفع يونايتده،(و البته بازي هنوز تموم نشده!!)اميدوارانه بردمونو تبريك ميگم:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh: !!!!!!!!!!!!!!!!!:chakerim::mage mishe::/danc:-shad:eyvalla:
:manchester::manchester::manchester: