مذاکره رایان گیگز و سرالکس برای تمدید قرارداد گیگز.
ستاره باتجربه که در ماه نوامبر 38 ساله شد می خواهد برای یک فصل دیگر بازی کند.
سایت گل – رایان گیگز ستاره باتجربه منچستریونایتد درنظر دارد تا با سرالکس فرگوسن مربی تیمش دیدار کرده تا درمورد تمدید قراردادش با او به صحبت بپردازد
گیگز که در اواخر نوامبر 38 ساله شد، در تمامی رقابتهای یونایتد در این فصل در 15 بازی به میدان رفته و سه گل برای تیمش زده
قرارداد کنونی گیگز در پایان سال جاری میلادی به اتمام می رسد ولی این ستاره ولزی قصد دارد تا یک سال دیگر برای شیاطین سرخ به میدان برود
گیگز در صحبتهایی به وب سایت رسمی یونایتد گفت:« الان زمان آن فرا رسیده که با مربی تیم برسر یک میز بنشینم و ببینیم که برنامه های او چیست و نظرش دراین مورد که من یک فصل دیگر برای تیم بازی کنم چیست.در حال حاضر شرایطم واقعا خوب است و بیش از هر زمان دیگری لذت می برم. پس باید صبر کنیم و ببینیم که چه می شود.»
گیگز در صحبتهایی درمورد برد 0-5 تیمش مقابل فولام درروز 4شنبه گفت:« من از بازی کردن در یونایتد لذت می برم. این دقیقا پست مورد علاقه من است. یک بار دیگر هم از لذت حضورم درتیم و بازی کردن در کنار مایکل در خط میانی گفتم.زمانی که با سه یا چهاربازیکن بازی خوبی را به نمایش می گذاریم کار ما خیلی آسانتر است.»
goal.com
فرگوسن: ويگانيها دردسرساز هستند.
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد هشدار داد شاگردانش نبايد حريف هفته هجدهم خود را در ليگ برتر دست کم بگيرند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از دیلی میرر، سرآلکس فرگوسن چهارشنبه گذشته از این که شاگردانش توانستند در هفته هفدهم لیگ برتر 5 بر صفر فولام را شکست دهند، فوق العاده خرسند است. با این حال مربی 69 ساله یونایتدها معتقد است شاگردانش نباید به خاطر آن برد پرگل مغرور شده و بازی با ویگان را دست کم بگیرند.
این مربی که تا چند روز دیگر «بیست و ششمین سال نو» را با شیاطین سرخ آغاز خواهد کرد، اظهار داشت: برای آنالیز اولیه دیدار ویگان مقابل چلسی را تماشا کردم. حریف ما بسیار خوب و شجاعانه بازی میکند. بازیکنان این تیم فوق العاده سمج هستند. آنها میتوانند مقابل منچستر مشکل درست کنند.
او ادامه داد: سابقه نشان میدهد تاکنون نتایج خوبی مقابل ویگان داشته ایم. اما این موضوع نباید سبب شود حریف را دست کم بگیریم. فقط کافی است پایمان به روی پدال گاز در این جدال باشد.
varzesh3.com
شياطين سرخ به فرگوسن هديه تولد ميدهند.
بازيکنان و مديران باشگاه فوتبال منچستريونايتد در واپسين روزهاي سال 2011 با دغدغه تهيه هديه تولد براي مربي بزرگ اسکاتلندي خود مواجه هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شرایطی که در روز 31 دسامبر سرآلکس فرگوسن 70 ساله خواهد شد، اعضا منچستر از چندی قبل برای تهیه هدیهای نفیس برای تولد این مربی اسطورهای تکاپو میکنند.
براساس اخباری که از این تیم توسط خبرنگاران بریتانیایی کسب شده بازیکنان تیم با هماهنگیهای به عمل آمده قرار گذاشتهاند هرکدام هدیهای نفیس متفاوت با بقیه را برای قدردانی از زحمات بیشائبه مربی 25 سال گذشته شیاطین سرخ به بهانه جشن تولدش تهیه کنند.
این تلاشها درشرایطی است که به نظر میرسد فرگوسن در جریان اقدامات پنهان شاگردانش قرار گرفته و از آنان خواسته به جای خرید کادو با بازی خوب و کسب پیروزی در دیدار با بلکبرن روورز از هفته نوزدهم در سالروز تولدش به او هدیه دهند.
varzesh3.com