اره ما همه جز یه خانواده بزرگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ما همه جز یه خانواده بزرگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان امروز زد به سرم یک شعر گفتم از روند پیروزی بارسا جلوی رئال در فصل گزشته.این شعر رو میکنم امضام همه ببینن ما بارسایی ها متعصب ترین طرفدارای جهانیم
اسمان نیو کمپ از خونمان اناری شد * قوی سپید مادریدی 5 تایی شد
موریانه قدرت ما را ندید * تا زمانی که در برنابئو 2تایی شد
قدرت ما ان زمان اینگونه بود * تا که دیو سپید در خانه اش بیراه شد
ان زمان رستم دستان به ما گفت درود * که رئال در نیو کمپ افسانه شد
گفتند عنودان تنگ نظر به ما * که در ان جنگ مهیب داور باشما یاور شد
ندادیم جوابشان را جز ان روز پاک * که در ومبلی منچستر هم 3تایی شد
قدرتمان ان روزی اوج گرفت * که سسک هم ابی و اناری شد
گفتند اقای گل اندر پیش ماست * پس از ان روزی که کریس 40تایی شد
گفتند کاکا که روزی بود کس * به دوران اوج خود نزدیک شد
گفتند امسال که ما دراوجیم * قدرت بارسلونا ساقط شد
گفتم زه چه بیهوده مینالید بس * قدرت کاذبتان حریف ما نتوان شد
هاتف ان روز به من وعده این دولت داد * که دران سوپر کوپا باز رئال اخر شد
خیلی جالبه.پله گفته فیلم بازیم رو فرستادم برای مسی shikam::-shikam::-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
اخه تو که در حد و اندازه های مسی نیستی.تو باید بازی مسی رو نگاه کنی نه اون بازی تو رو :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
xavi and messi is the best player of the world
خب یه پیروزی دیگه واسه بهترین تیم قرن :love: منتظرم هر چه زود تر مسابقات مرحله گروهی تموم شه چون دیگه دیدن هیچ بازی هیجان نداره ......... معلومه که تیم های قوی به هرشکلی صعود میکنند ........... مرحله بعدی دیدن داره ......... :ahaaaaaa:
دلم میخواد رئال بخوره به منچستر و بارسا بخوره به چلسی :jeddiiiii:
منم باهات موافقم.اما من دلم میخواد اول بخوریم به چلسی بعد منسیتی بعد بایر مونیخ و بعدم رئال.میخوام بارسا نشون بده هیچ تیمی حریف مستقیمش نیست :ahaaaaaa::eyvalla::khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکسری نکته خوب و بد هست که میخوام راجع به بازی دیشب بگم.نکته خوب روی فرم اومدن ویا و اینیستا بود که نسبتا از اول فصل افت کرده بودن ولی الان نشون دادن دارن به اوج برمیگردن.
پیشرفت فوق العاده پدرو واقعا منو متحیر کرد.پدرو فقط بلد بود ریباند بزنه اما دیشب چند پاس خوب و استارت های فوقالعاده زد که خیلی خوشحال شدم که الان 4 تا مهاجم کاملا اماده توی ترکیب داریم که برای بازی الکلاسیکو امیدوارم رو فرم باشن.نکته بدی که خیلی نگرانم کرد افت خیلی شدید مسی توی بازی دیشب بود.امیدوارم فقط به خاطر مسائل شخصی یا خستگی بوده باشه و نخواد دائمی شه.مسی یک دریپل درست نتونست دیشب بزنه.3 تا تک به تک خراب کرد.فقط کاشتشو خوب زد اصلا نتونست یک شوت درست به سمت دروازه بزنه.واقعا براش نگرانم امیدوارم بازی با سویا هتریک کنه خیالم راحت شه :gerye:
مسی اصلا افت نکرده داداش ......... دیشب عالی بازی کرد ....... گل نزدن دلیل افت کردن نیست ........... 2 تا تیرک زد چند بار دروازه بان رو دریبل زد ......... شانس نداشت فقط
سلام به بارسلونیایی های گل منم از امروز به جمعتون اظافه شدمbinam
خوش امدی ولی نفهمیدم رئالی یا بارسایی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7erfan7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بارسایی هستی یا رئالینقل قول:
نوشته اصلی توسط 7erfan7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]