-
مصاحبه صادقی
صادقى: اشتباه نكرديم و پيروز شديم
اميرحسين صادقى مدافع تيم استقلال تهران اعتقاد دارد تيمش بايد با تعداد گل زده بيشترى از بازى جام حذفى مقابل شاهين بوشهر خارج مى شد.وى گفت: فوتبال منطقى را مقابل شاهين بوشهر به نمايش گذاشتيم و بايد تعداد گلهاى زده بيشترى از زمين خارج مى شديم.او ادامه داد: اين حرف را قبول ندارم كه استقلال بازى خوبى ارائه نداد. بازى حذفى بود و ما نمى توانستيم ريسك كنيم و سراپا حمله باشيم. شاهين هم تيم بسيار خوبى است و براى انتقام آمده بود اما خوشبختانه بازى به نفع استقلال تمام شد.صادقى افزود: به نظر من يك گل براى استقلال كم بود. ما مى توانستيم گلهاى بيشترى بزنيم و اگر داور پنالتى محرز را به سود استقلال اعلام مى كرد تعداد گلهاى ما بيشتر مى شد.وى با اشاره به موقعيت گلهاى شاهين گفت: اينكه چرا شاهينى ها نتوانستند از موقعيت هايشان استفاده كنند به دليل عملكرد خوب خط دفاعى استقلال است. شاهينى ها نمى توانند ادعا كنند بدشانسى بودند بلكه خط دفاع استقلال بدون اشتباه ظاهر شد.
-
مصاحبه مظلومی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مظلومي: با وجود مدعي بودن در سه جام، بهترين بازيكنانمان را به هيچكس نميدهيم
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، در پي انتشار شايعاتي مبني بر جدايي و معاوضه وحيدطالبلو و تني چند از بازيكنان تيم فوتبال استقلال، پرويز مظلومي گفت: براي من بسيار عجيب است كه چطور ممكن است تيمي كه در سه جام مدعي است و توانسته نتايج خوبي هم در طي فصل جاري كسب كند ميتواند بهترين بازيكنانش را از دست بدهد! استقلال براي ادامه موفقيتهاي خود به نفرات موثر و بزرگ خود قطعاً نياز دارد.وي ادامه داد: در حال حاضر دكتر فتحالهزاده در ايران حضور ندارند و هرگونه تصميمي هم اگر در مورد جابجايي نفرات در نيم فصل داشته باشيم منوط به تصميم و اجازه ايشان است.در نتيجه در حال حاضر كليه شايعات اخير در مورد جدايي وحيد طالبلو و ديگر نفرات استقلال را تكذيب ميكنم. به هر صورت ما و همه استقلاليها بايد هوشيار باشيم و اسير اين شايعات هدايتشده نشويم چرا كه استقلال توانسته هم در ليگ و هم در جام حذفي نتايج خوبي را كسب كند و اين مهم مطلوب عدهاي نيست و سعي در جلوگيري روند رو به جلو استقلال دارند.
-
مصاحبه حجازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجازي: براي گسترش فولاد، منتظر فتحالهزاده هستم
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، حجازي گفت: در مورد رفتنم به تيم گسترش فولاد تبريز دو هفته قبل با دكتر فتحالهزاده صحبت كردم و قطعا باكسب تكليف و اجازه وي به تبريز خواهم رفت چرا كه نظر فتحالهزاده در اولويت قرار دارد.وي ادامه داد: قرار است سه روز در تهران و سه روز در تبريز باشم تا بتوانم هم به استقلال و هم به نماينده تبريز در ليگ يك كمك كنم. روز چهارشنبه به تهران باز ميگردم و قرار است روز شنبه در همين رابطه با دكتر فتحالهزاده جلسه داشته باشم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى:با قدرت به ميادين برمى گردم
هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال معتقد است شايعاتى كه در مورد خروج نام او از فهرست اين تيم به گوش مى رسد صحت ندارد.وى گفت: اهميتى به شايعات منتشر شده نمى دهم و در شرايط كنونى به آمادگى كامل فكر مى كنم و اينكه بتوانم به تركيب ثابت تيم راه يابم.او افزود: در اين مورد با مسئولان باشگاه صحبت كرده ام و مطمئنم استقلال من را از ليست خارج نمى كند. مظلومى از من خواسته تا تمرينات را با قدرت انجام دهم تا آماده حضور در ميدان شوم.مدافع آبى پوشان گفت: در حال حاضر آمادگى نسبى دارم و در ۲ بازى گذشته نيز در فهرست ۱۸ نفره قرار گرفتم البته عجله اى براى بازى كردن ندارم و مى خواهم با قدرت به ميادين فوتبال برگردم.شكورى در خاتمه افزود: مصدوميت باعث شد تا حدودى هم از نظر روحى و روانى دچار مشكل شوم اما با صحبتهايى كه مسئولان باشگاه و كادر فنى با من داشته اند رفته رفته به شرايط مطلوب مى رسم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
مظلومى: تا فتح الله زاده نباشد نمى شود در مورد طالب لو تصميم گرفت
در پى انتشار شايعاتى مبنى بر جدايى و معاوضه وحيد طالب لو و تنى چند از بازيكنان تيم فوتبال استقلال، پرويز مظلومى گفت: براى من بسيار عجيب است كه چطور ممكن است تيمى كه در ۳ جام مدعى است و توانسته نتايج خوبى هم در طى فصل جارى كسب كند مى تواند بهترين بازيكنانش را از دست بدهد.استقلال براى ادامه موفقيت هاى خود به نفرات موثر و بزرگ خود قطعاً نياز دارد.وى ادامه داد: در حال حاضر فتح الله زاده در ايران حضور ندارند و هرگونه تصميمى هم اگر در مورد جابجايى نفرات در نيم فصل داشته باشيم منوط به تصميم و اجازه ايشان است.در نتيجه در حال حاضر كليه شايعات اخير در مورد جدايى وحيد طالب لو و ديگر نفرات استقلال را تكذيب مى كنم. به هر صورت ما و همه استقلالى ها بايد هوشيار باشيم و اسير اين شايعات هدايت شده نشويم چرا كه استقلال توانسته هم در ليگ و هم در جام حذفى نتايج خوبى را كسب كند و اين مهم مطلوب عده اى نيست و سعى در جلوگيرى روند رو به جلو استقلال دارند.
-
مصاحبه مجیدی
مجيدى: اميدوارم بهترين بازيكن آسيا شوم
فرهاد مجيدى كاپيتان تيم استقلال تهران، افتخار قرار گرفتن در جمع ۵ نامزد نهايى بازيكن سال ۲۰۱۰ آسيا را حاصل تلاش يكايك اعضاى مجموعه استقلال دانست.وى در اين باره گفت: اين افتخارى براى خودم، باشگاه استقلال و هوادارانش است و معتقدم بازى هاى ليگ و گلزنى هايم در اين انتخاب موثر بوده است. بى شك انتخابم حاصل تلاش كل مجموعه باشگاه استقلال است.او ادامه داد: اميدوارم عنوان برترين بازيكن آسيا را به دست آورم اما مطمئنم اگر اين اتفاق براى من هم نيفتد در سال هاى آينده بازيكنان شايسته ايرانى اين عنوان را تصاحب خواهند كرد.گفتنى است، مراسم انتخاب بهترين هاى سال ۲۰۱۰ آسيا چهارشنبه شب، همين هفته در هتل سان وى ريسورت واقع در جنوب غربى كوالالامپور با حضور چهره هاى فوتبال آسيا و برترين هاى قاره كهن برگزار مى شود.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: تسويه حساب هاى شخصى بلاى جان استقلال شده است
منصور پورحيدرى سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: تسويه حساب هاى شخصى كارشناسان داورى بلاى جان استقلال شده است. بعد از ديدار با پرسپوليس عليه استقلال جبهه گيرى شده و عده اى چشم ديدن موفقيت استقلال را ندارند.
وى درباره پيروزى مقابل شاهين بوشهر در جام حذفى اظهار داشت: ديدار خيلى سختى مقابل شاهين داشتيم و بازيكنانمان نهايت تلاش خود را انجام دادند و از اين كه توانستيم به پيروزى برسيم خوشحال هستيم. مسابقات جام حذفى شرايط و حساسيت هاى خاص خودش را دارد. در چنين مسابقاتى تيم هايى موفق مى شوند كه كمتر اشتباه كنند. مقابل شاهين سعى كرديم با آرامش بازى كنيم تا به حريف اجازه خودنمايى ندهيم.در نيمه نخست خوب نبوديم اما به مرور زمان بهتر شديم و توانستيم حريف با انگيزه خود را حذف كنيم.
او ادامه داد: تسويه حساب هاى شخصى كارشناسان داورى بلاى جان استقلال شده است. بعد از ديدار با پرسپوليس عليه استقلال جبهه گيرى شده و عده اى چشم ديدن موفقيت استقلال را ندارند. در بازى با شاهين داور خطاى پنالتى روى ميداووى را نگرفت و اعلام آفسايد برهانى هم بى مورد بود اما هيچ گونه اعتراضى نكرديم. در بازى با نفت آبادان و تراكتورسازى هم شاهد اين مسائل بوديم.
پورحيدرى درباره افت استقلال در بازى هاى اخير و عدم ارائه فوتبال زيبا و تهاجمى نيز تصريح كرد: از اول فصل تيم كاملى در اختيار نداشته ايم. بازيكنان خوبى در استقلال هستند اما در بعضى از پست ها احساس كمبود مى كنيم و به همين خاطر بايد به دنبال تقويت باشيم. بازيكنان مصدومى كه در استقلال حضور دارند باعث شده در چند هفته نتوانيم فوتبال زيبايى را ارائه كنيم و هميشه هم نمى توان بازى خوب و روانى را انجام داد.
سرپرست استقلال درباره استقبال كم هواداران اين تيم از بازيها گفت: استقبال كم تماشاگران طبيعى است. شرايط موجود فوتبال سبب شده تا هواداران كمى به ورزشگاه ها بيايند. تهمت و افترا، دروغگويى ها و ديگر مسائل در فوتبال باعث شده مردم دل خوشى از فوتبال ناشته باشند و اين فقط مختص استقلال نيست.
وى درباره جذب نشات اكرم و قادر حسن در استقلال خاطر نشان كرد: مذاكرات مسئولان باشگاه با اين بازيكنان انجام شده و قصد جذب آنها را داريم و اگر تمامى شرايط فراهم شود نشات اكرم و قادر حسن استقلالى خواهند شد.پورحيدرى درباره شايعه جدايى وحيد طالب لو و ايمان مبعلى در نيم فصل گفت: در جريان اين موضوع نيستم و مسوولان باشگاه درباره آنها تصميم گيرى خواهند كرد.سرپرست آبى پوشان درباره عدم برگزارى جلسه كميته فنى باشگاه استقلال اظهار داشت: به خاطر حضور على فتح الله زاده در مراسم بهترين هاى آسيا در مالزى اين جلسه لغو شد اما هفته آينده نشست كميته فنى انجام خواهد شد.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: اميرآبادى رفيق چندين ساله من است
استقلال بعد از شكست دادن پرسپوليس در دربى تهران، از لحاظ فنى دچار افت شده و اين عقيده بسيارى از كارشناسان است و حتى كادرفنى استقلال هم آن را قبول مى كند. در اين ميان اميرحسين صادقى مدافع استقلال نظر مخالفى دارد و معتقد است كه تيمش اصلا افت نكرده است.صادقى در پاسخ به اين سوال كه قبول دارى استقلال مقابل شاهين ضعيف بازى كرد، به خبرنگار سايت گل گفت: ما ضعيف بازى نكرديم و استقلال به هيچ عنوان افت نكرده است. قرارنيست در همه بازى ها بهترين نمايش را داشته باشيم و تا آخر ليگ پشت سر هم ببريم. ما در بازى با شاهين چند هافبك كليدى خود از جمله مجتبى جبارى و ايمان مبعلى را در اختيار نداشتيم و فرهاد مجيدى هم مصدوم بود كه اين موضوع مشكلاتى را به وجود آورد. او ادامه داد: غيبت بازيكنان كليدى ما باعث شد تا سر درگم باشيم ولى در نهايت بازى را برديم. بازيكنان شاهين يك هفته تلويزيون و روزنامه ها را قرق كرده بودند و از شكست دادن استقلال صحبت مى كردند اما ما ثابت كرديم كه در هر ۲ بازى بايد حريف را مى برديم. بعد از پايان اين ديدار خبرهايى در خصوص درگيرى صادقى با اميرآبادى در جريان بازى با شاهين مطرح شد و گفته شد كه اين ۲ نفر در جريان بازى با يكديگر درگيرى لفظى داشتند. مدافع استقلال اما اين موضوع را تكذيب كرده وگفت: اين جوسازى ها فقط كار يكى از روزنامه هاست و همه اين را مى دانند. من آدمى نيستم كه باج بدهم و چون اين كار را نمى كنم عليه من مطلب مى نويسند. من به هيچ عنوان با اميرآبادى درگيرى نداشتم و او رفيق چندين ساله من است.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: هواداران بيشتر از استقلال حمايت كنند
مهدى اميرآبادى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در بازى با شاهين بوشهر بهتر از اين تيم بوديم و پيروزى حق ما بود. وى افزود: رقابت هاى جام حذفى خيلى سخت تر از ليگ برتر است از اين رو بايد هوشيارانه تر فوتبال بازى مى كرديم كه اين مهم در بازى روزگذشته اتفاق افتاد. او ادامه داد : براى كسب نتيجه در اين ديدار تمرينات منظمى را در طول هفته گذشته دنبال كرده و از هر نظر آماده بوديم. به گفته وى تيم ها در اين مسابقات فشار زيادى را تحمل مى كنند چرا كه با يك اشتباه از چرخه رقابت ها حذف مى شوند. مدافع تيم استقلال تهران در ادامه با گلايه مندى از هواداران اين تيم، افزود:از هواداران انتظار بيشترى داشتيم آنها درحالى ما را تنها گذاشتند كه بازى سختى پيش رو داشتيم. به اعتقاد وى هواداران بايد بيش از اين از تيم خود حمايت كنند تا بازيكنان راحت تر بتوانندبازى كرده، نتايج بهترى كسب كنند.
-
مصاحبه فریبا
بهتاش فريبا: مشكل بدنى بازيكنان برطرف شده است
بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال گفت: مشكل بدنى بازيكنان تيم ما برطرف شده است و اين موضوع در نيمه دوم بازى مقابل شاهين بوشهر مشهود بود.وى افزود : مهمترين ويژگى بازى برابر شاهين اين بود كه تمرينات بدنسازى و فشارى كه در طول دو هفته پيش بر روى بازيكنان وارد آورديم ، جواب داد و بازيكنان از دقيقه ۵۰ تا پايان مسابقه دوندگى خوبى داشتند.او ادامه داد: وقتى مشكل بدنى و دوندگى بازيكنان برطرف شود ساير مسايل از جمله پياده كردن برنامه هاى تاكتيكى و موقعيت سازى نيز حل مى شود. مربى تيم فوتبال استقلال با ابراز رضايت از عملكرد آبى پوشان در مسابقه با شاهين و صعود به مرحله بعدى جام حذفى خاطرنشان كرد: در جام حذفى همانند ليگ برتر فرصت جبران وجود ندارد و بسته نگه داشتن دروازه و استفاده از تك موقعيت ها حرف اول را مى زند. اميدوارم بتوانيم در مراحل بعدى جام حذفى نيز با پيروزى برابر حريفان به قهرمانى دست يابيم. فريبا با اشاره به مصدوميت پژمان منتظرى در مسابقه برابر شاهين تاكيد كرد: وقتى اين بازيكن روى زمين افتاد و حركت ساير بازيكنان را ديدم، وحشت و تصور كردم منتظرى بيهوش شده است. خوشبختانه مشكل خاصى براى مدافع ما پيش نيامد و وى با شرايط نگران كننده در خدمت تيم قرار داشت.بهتاش فريبا در واكنش به زيبا نبودن بازى هاى استقلال در چند مسابقه اخير يادآور شد: بازى زيبا به ابزارهاى خود كه در اختيار داشتن تمام بازيكنان است، نياز دارد. به جز جبارى و يوسفى كه الان مصدوم هستند، فرهاد مجيدى، اميد روانخواه، آرش برهانى، بيژن كوشكى و هادى شكورى به تازگى از آسيب ديدگى رها شده اند و نياز به زمان بيشترى براى هماهنگ شدن با تيم دارند. مربى استقلال در مورد احتمال تعويض بازيكنان اين تيم با ساير باشگاه هاخاطرنشان كرد: موضوع تغيير بازيكنان حساس است و مى تواند روى نفرات و بازيكنان هر دو باشگاهى كه اين تغيير در آن رخ مى دهد، تاثير گذار باشد. بهتاش فريبا ادامه داد: به فتح الله زاده و پرويز مظلومى، سرپرست باشگاه و سرمربى تيم پيشنهاد دادم در جلسات خصوصى در اين مورد تصميم گيرى كنند و حتى ساير اعضاى كادر فنى از آن با خبر نشوند چرا كه در صورت محقق نشدن اين جابجايى ها بازيكنان سرخورده نشوند. وى گفت : مى دانيم در كدام پست به بازيكن نياز داريم اما قرار شد تا در اين خصوص صحبتى نشود. مربى استقلال همچنين در مورد دلايل جدايى حجازى از استقلال گفت: حجازى از بزرگان و پيشكسوتان باشگاه استقلال است و ما هم دلمان مى خواهد از وجودش استفاده كنيم. با اين حال وى بنا به دلايل شخصى و احساس دينى كه به مديرعامل باشگاه گسترش فولاد تبريزمى كند، قصد پيوستن و كمك به اين تيم دسته اولى را دارد.