بیمارستان و زمین ورزشی به خاطر دادن بسته های سبز و قرمز خب صددرصد بیشتر به کار میان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیمارستان و زمین ورزشی به خاطر دادن بسته های سبز و قرمز خب صددرصد بیشتر به کار میان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Persan Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب وقتی اینا رو پیدا کردی اخرین گزینه اینا auto subs هست دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
آقا این حریف منو ببینید فردا باهاش بازی دارم قدرت تیم نگاه خخخ با این لول قدرتو نگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا auto subs غیره فعاله خودتو خسته نکن فقط نوشته اگه بازیکنی مصدوم بشه بازی خودکار اون مصدومو تعویض میکنهchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
میخواستم بدونم چطور بفهمم کدوم بازی کنم برای زدن پنالتی بهتره تا قرارش بدم توی لیست؟؟؟
عه؟چون ازش استفاده نمیکردم نمیدونستم چ تغییری کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با ازمون و خطا باید به این برسی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mhk2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی علی الحساب اونی که شوتش قویتره رو بزار بزنه.
امروز تاپ الون جایزه داد!دوتا بسته ابی دوتا سبز یکی هم قرمز!
یعنی چی اخه?هی فرت و فرت دارم مصدوم میدم
پنجتا مصدوم دارم
از اول فصل تا الان نه تا مصدوم دادم!تو همین چهارروز!سر بازی الانم دیر رسیدم دیدم دفاع رو گذاشته هافبک هافبک چپ و گذاشته مهاجم!دقایق اخر دو تا خوردیم باختیم!
فکر کنم تاپ الون از قهرمانی من تو لیگ قبلی ناراحت شده!
یه خونه تکونیه اساسی باید انجام بدم!
آقا امروز به من يه کد داد گفت اینو redeem کن به اصطلاح منم زدم گفت با موفقیت انجام شد ولی جایزه به من چیزی نداده چیکار باید بکنم؟