باید 70 روز تو بازی نری تا اکانتت تو بازی بسته بشه و هیچ راه دیگه ای نداره دوست عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
باید 70 روز تو بازی نری تا اکانتت تو بازی بسته بشه و هیچ راه دیگه ای نداره دوست عزیز
یه نمونه ی دیگه از ولخرج ها رو امروز پیدا کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا این توانایی دیفنس وال چیه؟ لطفا کمی در موردش برام توضیح بدید
این استعداد برای جلوگیری از شوت های حریفان چه در حین بازی چه در زمان ضربات آزاد هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی بعد از اینکه سطحم رفت بالا تیم هایی که دست کامپیوترند و صاحبی ندارند بهم پیشنهاد مدند مربی اونا باشم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت باید تیم حاضرتو ول کنی با میتونی هردورو کنترل کنی؟؟؟
وقتی پیشنهاد یه تیم دیگه رو قبول میکنی دیگه سرمربی همون تیم میشی و تیم فعلیت رو از دست میدی. ولی واقعا حیفه تیمی که انقد روش زحمت کشیدید رو به راحتی ول کنید به امان خدا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاش میشد هردو تیم رو کنترل کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت عالی میشد ولی اینجوری به درد نمیخوره که کی میاد تیمشو ول میکنه با اون همه زحمتی که کشیده
آقا فکر میکنم که به بهترین زمان برای خرید بازیکن پی بردم و اون هم صبح هاست تا ظهر که همه خارجیها بیرونن و بچه ها که مدرسه اند و بزرگتراشونم یا دانشگاه یا سر کار!
و وقت برای سر زدن به بازی کمتر دارن
دیشب نزدیک به 20 توکن حروم کردم و اخرش هیچ بازیکنی گیرم نیومد اما الان 2-3 تا بازیکن عالی و خوب با 5- 6توکن گرفتم!
اینکه چند تیم همزمان داشته باشیم درسته که جالب میشه ولی غیر واقعیه و در دنیای واقعی این عمل غیر ممکنه.وقتی با یه باشگاه قرارداد داریم نمیشه که مربی یه تیم دیگه بشیم.این تغییر تیم واسه حالتیه که مثلا تیممون نسبت به سطحی که هستیم خیلی ضعیف شده و با پول و توکنی هم که داریم نمیتونیم تیم خوبی ببندیم.در این صورت میریم یک یا دو سطح پایینتر و با یه تیمی که در همون حد هستش شروع میکنیم.یا یه سری افراد دوست دارن وقتی تجربشون بیشتر شد برن و از سطح یک شروع کنن و تمام جام ها رو بگیرن.
در مورد خرید بازیکنان تو صفحات قبلی گفته شده بود که ساعات اولیه صبح بهترین فرصت واسه خرید بازیکنه ولی بازم یاداوریش خوبه.چون صفحات خیلی سریع جلو میره
من همین الان تونستم با یه توکن بازیکن بخرم اونم در حالی که 3 4 نفر دنبال خرید اون بازیکن بودن!
کلا روز های دوشنبه و یکشنبه روزای خوبی برا خرید نیست.چون آخر هفته خارجی هاست.نصفه شب ها هم به نظر من بدرد نمیخوره.چون بازم میشه آخر شب خارجی با توجه به اختلاف زمانی،آخرای شب هم که قبل خواب مردم میریزن تو بازی واسه خرید بازیکن.همونطور که علی جان گفتن صبح ها تا قبل از ظهر تقریبا بهترین زمان برای خریده.البته به جز اون روزایی که گفتم