داداش تو هم زیادی داری شلوغش میکنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش تو هم زیادی داری شلوغش میکنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااام من باز اومدم بیاین خوش آمد گویی:nishkhand:خوبین چ خبرا سال جدیدتون نو باشه:evaa:
سلام ابی چطوری؟lay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منو میشناسی؟:death:
خوش اومدی:whistle3:
حالا اون زمانم که بودی زیاد این ورا نمیومدی!!!!:rose:
سال نو شوماهم مبارک
میگم این قضیه17 فروردین چیه؟؟؟:tafakkor:
من که به شخصه خیلی خوشحالم یه ماه دیگه درس میخونم میدونین که میگن از9اردیبشت تا 9خرداد امتحاناست کنکور ماهم که شهریور خوبه دیگه تو3ماه کنکورمم میرسم بخونم مسافرتمم میتونم برم :crazy:
بچه ها معرفی میکنم پسرم ابی.shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابی پسرام shikam::-
همه دست جیغ هورااااااااااااlol:-سلام بابای خوبیییییییییییییییییی سال نو همگی مبارک:bia baghalam:چه خوشگل شده این سایت همه چی عوض شده بچه ها ی قدیم نیستن؟؟؟؟؟؟؟
اغااااااااااااااااااااااا ا سلام به همه ی دوستان گل دربی ما هم رفتیم بوشهر رسول نیمد ازمون پذیرایی کنه lol:- خب حالا چرا نیمد ؟ چون من بهش نگفته بودم
نخواستم تو زحمت بیوفته چون اگه میگفتم میگفت من کوه هستم :luuugh:
به به اقا مصطفی گل گلاب عرق بیدمشک :nishkhand: پارسال دوست امسال دشمن :luuugh: نه شوخی کردم پارسال دوست امسال اشنا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه نمیای نمیری ؟ کجا هستی بابا ؟ تو چه مدیری هستی ؟ ها ؟ فقط میخوری میخوابی :khandeeeee bahal: اها گرفتم با مخاطب خاصت هستی وقت نمیکنی بیای دربی !!! ها ؟ ki::
قرار برج 4 بیای شیراز ؟ اغا من همی الان بگم من نیستمااااااااااااااااااا حال حوصله ندارم بیام پیشت :luuugh: رو من حساب نکن :evaa:
حداقل برج 5 بیا کادو تولد ما رو هم با خودت بیار :nishkhand: نه شوخی کردم هر وقت بیای قدمت بر چشم ....
آمو قرار بود احمئ عید باید شیراز بریم ملاقتش نیومد om:: حالا گفته قراره تابستون بیام مگه نه احمد ؟ :nishkhand:
بوشهرم خوب بود با دریاش حال خیلی حال کردیم :rose: البته فقط فقط با دریاش :nishkhand:
خداوکیلی موز اونجا کیلو 7 تومن در صورتی که اونجا کانتینر کانتینر میارن اونجا خالی میکنن اونجا گرون تره شیرازه :aaaa:
ولی خب خوب بود دسشون درد نکنه بچه هامون خوب بازی کردن ما حقمون برد بود بازم دسشون درد نکنه :luuugh: رفتم کانال 5 شیراز :nishkhand:
خوش برگشتی داداش...........ki::نقل قول:
اه اه ابي باقلوا باز پيداش شد ... entezar::نقل قول:
نه باو شوخي كردم ... خوش اومدي ... :hooora2:
كسافيات مرض منم اينجا جز بچه هاي قديمي هستم ديگه ... chomaghنقل قول:
منو نميبينه ... :aaaa:
انجا خوشگل بودا ابي ... راستي به بعضي ها زنگ زدم كه بياد بوشهر ولي قشم بود اسم نميبرم اصلا منظورم با فرد خاص نيستا ... :whistle3:
خوب شد بش نگفتي ... ميخواستي بري پيشش چكار؟؟؟ :ruunn:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نكنه تو بوشهر دنبال مانتو قرمز ها ... :ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]امسال هم دوستم هم دشمن هم آشنا ... اصلا كي به كيه ؟؟؟ :nishkhand: ... نترس باو يه فالوده كاكو شيرازي مهمانت ميكنم به جاي كادوي تولدت ... :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتي كانال شيراز چكار ؟؟؟ منو باش كه به كانال منوتو راه پپيدا كردم ولي به كسي نگفتم ... :eee:
راستي اينو به همه ميگم مخاطب خاص من عبدل چيتوز موتوري مخاطب خاص ديگه ندارم ... :death:
به به فردا روز مدرسه :death::evaa:
خوش باشید دوستان :death::evaa: