هواداران دلپیرو چقدر زیاد شدن
راستی تا یادم نرفته بخش تاریخچه پرسپولیس رو مقداری کامل تر کردم تا اول هواداران کامله تاریخچش جالبه میتونید بخونید
حالا ببینم تا حالا چند روز روزه گرفتین؟من همشو تاحالا اون وسطای صبحم ادامس نخوردم تا حالاdallliii
نمایش نسخه قابل چاپ
هواداران دلپیرو چقدر زیاد شدن
راستی تا یادم نرفته بخش تاریخچه پرسپولیس رو مقداری کامل تر کردم تا اول هواداران کامله تاریخچش جالبه میتونید بخونید
حالا ببینم تا حالا چند روز روزه گرفتین؟من همشو تاحالا اون وسطای صبحم ادامس نخوردم تا حالاdallliii
من همه رمضان رو روزه گرفتم به جز یه روزشheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکسی که هیچ وقت یک راز خفته در دلش نمیبینید چرا؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها کمک
من 2 تا گوشی درنظر گرفتم میخواستم بخرم ولی نمیدونم
بین xperia s و Galaxy S II
کدومه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟!!!!!1
به نظر من Galaxy s II بهتره ولی مواظب باش سری g شو نخری چون موارد هک کمتری داره برادرمن Galaxy s II داشت گوشی فوق العاده ای بود حالا این نظر من بودashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای راهنمایی بیشتر و بهتر به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مراجعه کنمیتونن کمک کنند:chakerim:
بازم بحث گوشی رو شروع کردی؟ راستی از 1000تا تشکر گذشتم
اخهxperia s دوربینش 12 هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اندرویدشم 4 ولی قیمتش 830 تومن
از اون طرفGalaxy S II دوربینش 8 هستش
اندویدشم 2 ولی قیمتش 860 تومن به خاطر همی گیچ شدم صفحهxperia s بزگتر هم هست
شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
xperia رو بخر
در کل xperia بهتره
من خودم xperia ray دارم خیلی راضیم
Tutte le barzellette su Totti
تصمیم دارم پنجاه درصد از فروش این کتاب را به یونیسف هدیه کنم و امیدوارم سفیر و نماینده خوبی برای آنها باشم. چهره خندان این کودکان مرا به زندگی و آینده امیدوار می کند.
متن فوق بخشی از مقدمه کتاب "همه جک ها درباره توتی" بود که توسط کاپیتان گرگ ها منتشر شد. چاپ این کتاب که در سال 2003 آن را به یکی از پرفروش ترین کتاب های سال ایتالیا تبدیل کرد و یک سال بعد، جلد دوم آن نیز توسط توتی تحت عنوان"جک های جدید درباره توتی" به چاپ رسید و تمام عواید آن صرف امور خیریه شد.
در این پست قسمت هایی از این کتاب که در روزنامه "خبر ورزشی" چاپ شد، در اختیار شما قرار گرفت.
بخونین خیلی جالبه! ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازهم مجادله سامسونگ و سونی اریکسوننقل قول:
اون سری که کلی توضیح دادیم این امیر کلا حرفای منو دایورت کرد.....رفت سونی خرید
فقط چند نکته
ledو تاچر سامسونگ لولش خیلی بالاتره و طرف قرارداد لنزای سامسونگ با رزوله که خیلی قویتر از امسوس که پشتیبانه سونیه تامین میکنه
به هر حال نظر شخصیه و خیلی رو امکانات نچرخ چون هر کدوم ضعفا و مزایا خودشونو دارن من بشخصه با توجه به سلیقم و.......سامسونگه گلگسی رو برمیداشتم