داوود برا منم از این اتفاقا زیاد افتاده تازه یک بار با شلوارک تا مرکز شهر رفتم سر راه خواستم یک کارت شارژ برا یکی بگیرم 100 متر رو همونطوری تو مرکز شهر رفتم . :khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
داوود برا منم از این اتفاقا زیاد افتاده تازه یک بار با شلوارک تا مرکز شهر رفتم سر راه خواستم یک کارت شارژ برا یکی بگیرم 100 متر رو همونطوری تو مرکز شهر رفتم . :khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زرشک .... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از دمدر سالن فوتسال که همش 300 متر بیشتر تا خونمون نیست جرئت نمی کنم با لباس ورزشی تردد کنم والا خانواده شاهرگمو می زنند ! بعد شما تا مرکز شهر ! بهتره یه گشت ارشاد هم واسه امثال شما بذارن ! :nishkhand:
اقا من یک ساعت نبودم ببین چه بلایی سر این تایپیک اوردین
سه صفحه رفتین جلو !!!!!!!!!1
کیه که بخونه ؟heey:: اما من خوندمki::
اما مقوله ی حجاب :
اهم :ehe:
خب ببینین اولا : حجاب تنها مختص بانوان نیست
مسلما اون زنی که میبینه مرد هم سن و سال خودش با آستین کوتاه و وضع :narahat: میاد بیرون و به خودش آزادی داده مسلما اون زن هم چادر رو میزنه کنار و با مانتو بلند!!:khandeeeee bahal: میاد بیرون و به نظر من حق هم داره :ehe:
ببینین نه افراط خوبه نه تفریط همیشه باید وضعیت رو تو میانه نگه داریم .
پس باید اول مرد ها هم بی حجاب بازی درنیارن تا ....
دوما : مقصر اصلی رو من بعضی از خانواده ها میدونم که واقعا حجاب رو به فرزندانشون انتقال نمیدن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول شهریار , یه شریک جرم پیدا کردم shikam::-
اخه تو هواز با این وضع گرما شلوارکم زیاده که ادم بپوشه ki:: وُلا
دوستان من خیلی بحث راجب مبحث شیرین حجاب دارم که میبینم بلوکش کردین
اما یه نکته اینه که اصلا حجاب چیه؟
و یکی بمن بگه کجای قران تعیین حدود حجاب شده؟
و.....................
خدمتتون عرض کنم که در تحقیق ولفناگ کهلر که تحقیقی بین المللی بوده و تو 24 کشور دنیا به اجرا در اومده ایران در کنار مردمان شهری از قطب شمال با 67%وایوریس چشم چرون ترین مردان جهان شناخته شدن
پس من نمیدونم الان ماجرا چه جور تفسیر کنم کسی گرفت برا منم توضیح بده
ای بابا منم دوبار این کارو کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلیش و خوف ترش تو خوابگاه بود که برداشتم لباسامو کامل پوشیدمو موهامونم به حالت خودی رسوندیم کوله رو انداختم شونم رفتم بیرون دیدم چقد سبکم بعد تا از در بیرون اومدم یه چندتا دختر محصل بودن زدن زیر خنده بعد یه توجهی به خودمون نمودیم دیدم با شلوارک داریم رهسپار مرکز علم و دانش میشیم
اقا این یکی از بدترین خاطرات من بود خدایی کلی خجالت کشیدم اولش اما بد دیدم زیادم بد نیس ها اروپایی میریم کلاسdallliii
آره چرا نميشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايالت آريزونا!
البته چون لينكش خرابه اينو داشته باش تا بعد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اجرای این قوانین به ویژه منع پوشیدن دامن های کوتاه و شلوارهای جین چسبان از وقوع ...
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، پلیس محلی ایالت آریزونا آمریکا، پس از کشف ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پوشیدن-دامن-کوتاه - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و...
كره شمالي رو هم اضافه كن!
اگه ميگشتم چيزاي بيشتري هم پيدا ميكردم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش به حال اون دخترا :hehee: مرتی وقتی خواستیم بریم بیرون دوباره از این تیپا بزن dallliii
بخدا اگه همه این کار رو انجام بدن میشه عرفه جامعه و دیگه کسی بد به این قضیه نگاه نمیکنه .
مرتضی تو شروع کن ما پشتتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آیه ی 31 سوره ی نور:
خدا به زن ها گفته ((و زینت های خود را آشکار نگردانند مگر آنچه نمایان است( مانند گردی صورت ) و روسری های خود را بر روی سینه و گریبان خویش بیندازند ))
و در آیه 59 سوره احزاب
(( ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و زنان مومن بگو پوشش های خود را به خود نزدیک سازند این کار از این جهت بهتر است که ( به عفاف ) شناخته شوند تا مورد اذیت قرار نگیرند و خدا آمرزنده مهربان است ))
حالا چرا منو میندازی جلونقل قول:
حالا شانس اوردم زود خندیدن یکم نرفتم جلوتر
البته یه نکته خیلی مثبت دیگه داشت که کمی دقت کنین بهش پی میبرین با توجه به شهر
باشه بیا فردا بزنیم بریم من که پایه ام
عبدالله خان تو منظوره منو نگرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نگفتم ایه بیار که
من از بعد دیگه گفتم
چون احتمالا دوستان بهشون بر بخوره حرفمو نمیزنم اما این قاعده دین نیس