-
زارع: چند بازیکن پشت کریمی حرف می زنند
زارع: آنهایی که لیست مازاد را اعلام کردند باید بدانند بازیکنی که قراردادش تمام میشود در لیست مازاد نیست و مشاوران رویانیان به او مشاوره خوبی ندادهاند. پرسپولیس فصل گذشته بازیکنان خوبی داشت و میتوانست بهتر نتیجه بگیرد اما افرادی به دنبال تخریب بودند و دوست نداشتند تیم نتیجه بگیرد. به همین دلیل هم حتی حرفهای درگوشی بازیکنان فردا صبح در روزنامهها منتشر میشد.
بازیکن فصل گذشته پرسپولیس ادامه داد: هر حرفی که در رختکن پرسپولیس زده میشد روز بعد در روزنامهها منتشر میشد. به نظر من پرسپولیس امسال هم حاشیههای زیادی خواهد داشت مگر آنکه خیلی چیزها را تغییر دهد.
زارع در مورد اینکه علی کریمی در پرسپولیس میماند یا نه، تاکید کرد: کریمی سمبل پرسپولیس است، ضمن اینکه من به رفاقت با او افتخار میکنم. کریمی نیازی ندارد که من از او دفاع کنم. او یک فوتبالیست بزرگ است و آنقدر جرأت و مردانگی دارد که حرفهایش را رک و صریح بگوید. فرقی هم نمیکند چه کسی مقابل او باشد. کریمی، حرفش را رک میزند.
وی افزود: حرفی میزنم که میخواهم همه مردم آن را بدانند؛ اینکه چند بازیکن پرسپولیس دست به دست هم دادند و مقابل مدیرعامل پرسپولیس نشستند و از کریمی بدگویی کردند. آنها به مدیرعامل و مسئولان پرسپولیس گفتند کریمی هم در داخل میدان و هم در بیرون از میدان غر میزند و بهتر است فصل بعد در پرسپولیس نباشد.
زارع در ادامه تصریح کرد: علی کریمی هم در جریان این مسائل هست اما هنوز آنقدر بدبخت نشده که آدمهای کوچک بتوانند او را خراب کنند. یک پای کریمی به همه آنها میارزد. کریمی نیازی به تعریف من ندارد اما خدا به او دل و جرأتی داده که کمتر کسی در فوتبال ایران چنین جرأتی دارد. او حرفش را شفاف میگوید.
وی یادآور شد: امیدوارم حرفهایی که زدم را تکذیب نکنند زیرا چنین مسائلی وجود داشته است. برخی بازیکنان پشتسر کریمی بدگویی کردند. او همان بازیکنی است که اگرچه روزنامهها نوشتند پیراهن فونیکه سی را به طرف میثاق معمارزاده پرتاب کرد و گفت آن را یادگاری نگه دار اما در تهران هم وقتی که معمارزاده به تنهایی جریمه شد کریمی از او دفاع کرد و گفت همه تیم باید جریمه شوند نه یک بازیکن. کریمی بازیکن بزرگی است.
-
به خدا اگه بدونم چه کسی باند علیه جادوگر راه انداخته کافیه جادوگر لب تر کنه 800 کیلومتر راه رو میزنم تا همشونو تیکه تیکه کنم و خودمو هم اعدام کنن
چقدر رزل و پستن این بازیکنای سوول امروزی
فقط خدا نکنه که اسمشون مشخص بشه باید مثل سگ از تیم برن
رویانیان هم اگه کریمی رو نگه نداره باید ریشش رو با تیغ بزنیم و تو شهر بگردونیمش تا درس عبرتی براش باشه که برای بالاییاش دم تکون نده
-
پس از جلسه با رویانیان
علی کریمی در پرسپولیس ماندنی شد
خبرگزاری فارس: علی کریمی با توافقی یک ساله در پرسپولیس ماندنی شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس علی کریمی هافبک خوش تکنیک تیم ملی فوتبال کشورمان پس از حرف و حدیثهای فراوان امروز در جلسهای با رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شرکت کرد که در نهایت پس از این جلسه به توافق رسید که یک سال دیگر در پرسپولیس بماند.
کریمی قرارداد خود را فردا در هیئت فوتبال ثبت خواهد کرد.
-
خیلی خوشحال شدم امسال پرسپولیس بهترین تیم 10 سال اخیر داره :yes:heey:::ghelyon:
-
-
جادوگر؛ بهترین خرید سال پرسپولیس...
برخلاف اغلب مدیرانی که در تنگنا هستند، سردار با جیبی پرپول به بازار آمد و نصف تیم ملی را گلچین کرد اما تمدید قرارداد علی کریمی برای بسیاری از هواداران، شیرین تر از بقیه خریدهاست
پرسپولیس فصل گذشته بیشترین لطمه را از دروازه بان و خط دفاعی متزلزلش خورد و فصلی کابوس وار را تجربه کرد. بنابراین عجیب نبود که عمده خریدهای مهم این تیم در منطقه دفاعی و پست حساس دروازه بان باشد.
قرمزها برای اینکه مثل پارسال، خط دفاعی شان مثل پنیر هلندی نباشد، شهاب گردان، سیدجلال حسینی، محسن بنگر و حسین ماهینی را از اصفهان به تهران آورده و قرارداد مهرداد پولادی را هم تمدید کردند تا اسکلت خط دفاعی تیم ملی را در اختیار داشته باشند. اما خریدهای پر سر و صدای سردار رویانیان به مدافعان ختم نشد و در خط حمله، ابتدا محمد قاضی و بعد از آن کریم انصاری فرد هم پیراهن سرخ پوشیدند. همه این ها، اگرچه کام هواداران پرسپولیس را در بازار نقل و انتقالات شیرین کرد اما نگرانی خیلی از آن ها، زمزمه های جدایی علی کریمی از تیم محبوب شان بود.
کریمی با فاصله ای بسیار نسبت به سایرین، محبوب ترین بازیکن پرسپولیس نزد هواداران است و همچنان مهره ای گره گشا و موثر برای قرمزهاست.
نیمه خالی لیوان آنجاست که کریمی به دلیل رک بودن و یک رنگ بودن گاهی از کوره در رفته و البته به دلیل تعصبی که به پیراهن قرمز دارد باعث بوجود آمدن حرف و حدیث هایی می شود. اما خلاقیت کم نظیری که در فوتبال اوست، غنای تکنیکی و فانتزی چشم نوازی که در حرکات او دیده می شود، هر مربی ای را وادار می کند که عصبانیت های گاه و بیگاهش را تحمل کند.
در فوتبال ایران، فقط بازیکنان انگشت شماری هستند که در لحظه های بحرانی با تکیه بر خلاقیت بی پایان خود، می توانند سرنوشت یک بازی را عوض کنند و علی کریمی، یکی از این هاست.
-
گلباران کریمی مقابل ورزشگاه درفشیفر/ عکس یادگاری با نوزاد 9 ماهه
خبرگزاری فارس: هواداران تیم فوتبال پرسپولیس با حضور مقابل در ورزشگاه درفشیفر خودروی علی کریمی را گلباران کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، حدود 50 هوادار پرسپولیس که برخی از آنها از صبح امروز در مقابل در ورزشگاه درفشیفر بودند پس از اتمام تمرین امروز بعد از ظهر قرمز پوشان موفق شدند علی کریمی را از نزدیک ببینید و با او صحبت کنند.
هواداران با دیدن کریمی روی خودروی وی گل ریختند و 2 جعبه شیرینی به علی کریمی اهدا کردند. کریمی نیز این شیرینیها را بین هواداران پرسپولیس تقسیم کرد.
عکس یادگاری یک نوزاد 9 ماهه با لباس قرمز رنگ با علی کریمی در نوع خود جالب بود.
هواداران از کریمی میپرسیدند امسال وضعیت پرسپولیس چطور است که کریمی گفت: خوشبختانه همه چیز خوب است و بچهها نیاز به حمایت همه جانبه شما دارند.
وی سپس دقایقی مقابل در ورزشگاه درفشی فر ایستاد و با هواداران عکس یادگاری انداخت.
علی کریمی پس از اینکه ساعت 8:30 امروز در ورزشگاه درفشی فر حضور پیدا کرد تا تمرین بعد از ظهر به منزل نرفت و در ورزشگاه مانده بود.
-
-
بدون شک بهترین خرید ده سال اخیر پرسپولیس داش علی هست
-
متسو در دیدار با کریمی: تو یکی از بهترین های آسیا هستی
گزینه سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس با علی کریمی دیدار و گفتوگو کرد.
برونو متسو با حضور در ورزشگاه درفشیفر و بازدید از این ورزشگاه با علی کریمی دیدار و گفتوگو کرد.
وی علی کریمی را یکی از بهترینهای آسیا نامید و به کاپیتان پرسپولیس گفت که همیشه بازیهای او را در تیم ملی ایران دیده است.
علی کریمی نیز برای متسو آرزوی موفقیت کرد و گزارش کوتاهی از شرایط خود و پرسپولیس داد.