شاید خیلی ها از نتیجه گرفتن آرسنال نامید باشن
ولی من که خیلی به چمپیوز امیدوارم ــــ آرسنال پتانسیل جام گرفتن در این فصل رو داره :hooora:
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید خیلی ها از نتیجه گرفتن آرسنال نامید باشن
ولی من که خیلی به چمپیوز امیدوارم ــــ آرسنال پتانسیل جام گرفتن در این فصل رو داره :hooora:
خب
یه باخت دیگه که باعث نا امیدی بعضی از دوستان شده
اما نباید سریع میدونو خالی کنین
مگه همین چن صفحه پیش بیلط وفاداریتونو به آرسنال نگرفتین؟
محکم باستید
هواداران آرسنال بهترین هواداران جهان اند
چون همیشه پشت تیمشون هستن
چون وقتی ارسنال 8 بر 2 از من یو میبازه تا آخرین لحظه تو ورزشگاه میمونن
چون 7 سال بی حامی رو تحمل کردن
چون ...
شما که تا اینجا تحمل کردین بقیه راه رو هم بیاین
با قدرت
زنده باد آرسنال کبیر
منم قبول دارم که نتیجه های آرسنال اصلآ در حد و اندازه های این تیم نیست
ولی الحق والانصا شما یه نگاهی به ابزارهای ارسن ونجر بندازین.!:gerye:
خداییش تیم خیلی کم تجربه شده و منی که هوادار 2آتیشه آرسنال هستم توی هر بازی می بینیم که 1 - 2 تا از بازیکنا رو نمی شناسم ! بعضی اوقات هم اصلآ اسم بازیکن رو نمی تونم تکرار کنم ! اینقدر بازیکنان جوون و عجیب و غریب توی تیم زیاده که نمیشه توی بازیهای بزرگ نتیجه گرفت و فقط باید از بازی تیم لذت برد love::
ارسنال بدتر از اینام میباخت هواداراش پا پس نمیکشیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول یکی از دوستان فلسفه ارسنال بازیکن سازی و زیبا سازیه و نونه بازو خوردنه حالا هر چند چند فصله خوب جام نگرفتیم اما این دلیل به خوب نبودن و یا بی علاقه شدن هوادارا نمیشه
ابزارهای ونگر جدا کم اند.فشار رو فن پرسی زیاده.از اون طرف کمربند میانی با نبود روسیچکی و .... متزلزل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این وضع حتما تموم میشه همون طور که برا ما یوونتوسیها داره تموم میشه.
یوونتوسم نون بازو میخورره.
بازیکن میسازه و نتیجه میگیره.
آرسنالم به دو سال یا سه سال وقت نیاز داره تا جووناش یکی بشن مثل هانری و یا بشن فابرگاس و کانو.
به امید موفقیت آرسنال.
کد HTML:نه با خرجهای پر زرق و برق...نه با اسپانسرهای آنچنانی نه با لطف داور نه با حاشیه سازی
همیشه با جوانان در میون 4 تیم صدر جدول
اقا دیروز رو بیخیال ریال مادرید با اون همه ستاره میاد از بارسلون میبازه ما هم با اون همه مصدوم میاییم مقابل منچستر میبازیم اگه ما پس بکشیم اونوقت باید مادریدی ها خودکوشی کنن منچستر فقط از کناره ها حمله میکرد دقیقا جایی که سانیا و سانتوس مصدوم هستند و اگه تو اون پست ها بودن و مصدوم نمیشدن حداقل مثل جورو سوتی نمیدادن :fek konam:
وین گونی هم که نتونست کاری بکنهshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
سلامی دوبارهlove::
میدونم دلتون تنگ شده بود برام:jeddiiiii::jeddiiiii:
توجه کنید سرمربی تیم میدونه داره چیکار میکنه... منتظر باشید وقتی میگه نیازی به بازیکن جدید نیست یعنی نیست با همین جوناش میدونه چیکار کنه... وقتی برکمپ اومد. پیرس اومد... هانری اومد مگه با همین تجربه بودن؟؟؟ نه دیگه بالخره این تیمم جوونه بعد یه مدت رو فرم میوفته میشه همون تیم بزرگ:hapoo::hapoo::hapoo:
اصلا به اندیشه ونگر شک نکنید به هیچ عنوان:-ang:-ang
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فهمیدی قرار نیس شیرینی بدی برگشتی دیگهDeath::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید نه ریال // گونی هم نه رونینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سعی کنیم در بدترین شرایط هم درست صحبت کنیم ـ حمید جان امیدوارم که اشتباه تایپی باشه مخصوصا اون ریال