سلام بچه ها.کسی از بازی championship manager(مربیگری فوتبال)خبری نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها.کسی از بازی championship manager(مربیگری فوتبال)خبری نداره.
خواستم پیام بشردوستانه بدم منظورم باتو نبود:motalee::vooooy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاربرای بزرگوار هرگونه اطلاعات پزشکی (اطلاعات درمورد بیماری هاو دانستنیهای پزشکی) خواستید من با این وبلاگ درخدمت شما هستم. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حدودا بعد از 5-6 ماه میخوام پست بدم :nishkhand: همونطور که میدونین ، من دیگه کمتر اینجا میام و بیشتر تو فروم های دیگه فعالم ، ولی یه دفه دلم برای اینجا تنگ شد ، اومدم یه سلامی بکنم :nishkhand: میبینم که دوستان جدیده زیادی هم فعال شدن :nishkhand: این الکس هم که انگار چند روزه نیس :chemidonam: دلم براش تنگ شده :nishkhand: سامان هم که خیلی وقته رفته :narahat: یادش بخیر 1 سال پیش چه خوش میگذشت اینجا ، ولی دیگه بیشتره اون بچه ها نیستن ...
اگه تونستم باز بعدا میام ، اواتارم قربونه همتون بشه :nishkhand:
منم دلم تنگ شده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون وقت خیلی حال میکردیم...
ولی الآن...
سعید خیلی نامردی اگه دوباره برنگردی...
آواتارت که حرف نداره...
ای گور به گور بشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیومدی داغ دلمونو تازه نمی کردی لااقل ...
دعا کنید مشکلم حل بشه خسته شدم از بس با DIAL UP اومدم اینجا ... :ogh:
اس ام اس ها رو هم که اصلا جواب نمیدی ... :-ang
بچه دعا کنید تا مشکل داش مهدی حل بشه...
خیلی ستم با dial up...
کسانی که dial up دارن میدونن مهدی چه عذابی میکشه...
من 2روز پیش به مدت یه ساعت با dial up کار کردم...جونم بالا اومد!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی سخته
به تمام دوستای dial up ای یه خدا قوت میگم!!!
تو که یه ساعت اومدی.من که هر روز باید بیام چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و الله مع الصابرین ! :nishkhand:
اجرت با مسئلین ارتباطات جمهوری اسلامی ایران ! :shogh:
به هیچ عنوان وارد بحث های 30ا30 نمی شیم ! :-ang
======
از دوستان به خاطر همدردیشون کمال تشکر را دارا هستیم ! :nishkhand: