نه داداش اشتباه گفتي.راهنمايي:هم تيميه تورس نيست:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه داداش اشتباه گفتي.راهنمايي:هم تيميه تورس نيست:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها چندتا راهنمايي ميكنم ببينم چيكار ميكنيد:
مهاجمه!و هميشه ثابت بازي نميكنه!
اول اسم بهترين مهاجم تيمشون حرف (س....)و به تعداد نقطه ها حرفهاش ادامه داره:hehee:
سال قبل يكي از بازيكوناشون پاي ناني رو شكست:hehee:
ديگه تابلو شدchomagh
آهان گرفتم........... اندی کارول میباشد ............ انگلیسی ها قیافشون شبیه همه........:ghelyon:
داداش درست گفتي آفرين:bia baghalam::-shad:balesh:نقل قول:
ولي راست ميگي انگليسي ها خيلي شبيهن!در ضمن همين كه گفتم يكي از بازيكوناشون پاي نانيو شكست فهميدي مگه نه؟بازم آفرين
من باز دیر رسیدم تا عکسو دیدم فهمیدم کارول هست
بزارین بازم تا منم شرکت کنم :nishkhand::ohum:
داداش رهنمایی که کردی خیلی واضع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]حالا بگين اين كيه؟:khelal dandoon:
سعید کارواریو نیست؟:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش.اين ديگه صورتش خيلي واضحه!
راهنمايي:بازيكون قديميه!نه خيلي قديميا!همين چند سال پيش
خيلي خيلي شوت زنه:nishkhand:من ازش خوشم مياد:khelal dandoon:سنش بين 7 تا 40 ساله!:nishkhand:
اول اسمش خ نيست:nishkhand:تو يكي از بهترين تيم هاي جهان بازي ميكرد! تو انگليس بازي نكرده!ديگه چقدر بگم؟همشو كه گفتم!يه كم فكر كنيد حتما ميفهميد! خيلي صورتش تابلوي
اگه میشه یه کم راهنماییtars::