آره رئال فقط روی اشتباهات مدافعان ما به گل میرسه ... مثه سوپر کاپ رفت ........... از بس تیکی تا کا بازی میکنیم دیگه مدافعان یادشون میره مواقع خطرناک توپو بلند شوت کنند :nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
آره رئال فقط روی اشتباهات مدافعان ما به گل میرسه ... مثه سوپر کاپ رفت ........... از بس تیکی تا کا بازی میکنیم دیگه مدافعان یادشون میره مواقع خطرناک توپو بلند شوت کنند :nishkhand:
تبزیک بچه ها بازی رو بردیم
منم به نوبه خودم این برد رو تبریک میگم خیلی بدشانس بودم نتونستم بازی رو ببینم به هر حال تبریک میگم دیگه ... dallliii
زنده باد هرکی خون آبی اناری تو رگ هاش جریان داره .......... نه خون سفید :nishkhand: از تبعید برگشتم دوستان ::bow
:-shad:-shad:-shad:shogh::shogh::hooora::hooora::hooora: تبریکنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Présentation club de footbol de FCBARCELONA
Le nom complet de l'espagnol:
(Fútbol Club Barcelona)
Titre:Bleu et grenades.
Date de création: le 28 novembre 1899.
Nome de Stadium: CAMP NOU.
La capacité: 98.787 personnes.
Adresse de Internet(URL): [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Club de Barcelone équipes Dans différentes disciplines sportives:
hommes de soccre,basketball,hommes de Futsal,handball,Hockey sur glace et Rugby.
با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان و بخصوص هواداران تیم و باشگاه بزرگ بارسلونا
حقیقتا چند وقت پیش من شروع به یک کار تحقیقاتی کردم در مورد FC BARCELONA:یعنی بیشتر در مورد تاریخچه این تیم هستش که عزیزان هوادار رئال مادرید متوجه برخی حقایق بشند، وحتی شما هواداران عزیز بارسا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
CATALA:Més que un club
العربية:اکثر من المجرد النادی
FRANCAIS:PLUS QU"N CLUB
فارسی:فراتر از يک باشگاه
:iran:lay_;;:balesh:::bow:-shad
خوبه داداش .......... من حمایتت میکنم ......... در مورد برد با تبانی و سیاسی رئال تو ال کلاسیکو هم تحقیق کننقل قول:
نوشته اصلی توسط aminfabregas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم حمایتتون میکنمgam:-gam:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش کلا رو همه بارسایی ها حساب کن :-shad ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]