منم جا داره سالگرد سایت رو تبریک بگم ...
تبریک:/danc:-shadlay_;;
نمایش نسخه قابل چاپ
منم جا داره سالگرد سایت رو تبریک بگم ...
تبریک:/danc:-shadlay_;;
کی شیرینی میده جان :balesh::yes::hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا تو گروههای کاربری آرسنال نیست ؟
خب دوست عزیز این دست خود هواداراس که گروه بسازند و چون بخش آرسنال هنوز خیلی فعال نشده اینجوریه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shawty [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب من میخوام فعالش کنم
میتونم بسازم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 0825 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تاپیک سالگرد رو که زدم
ممنونم از همتون
هم از مدیرا هم از کاربرای دوست داشتنی سایت
منم ببخشید یک کم کمرنگ بودم
سعی می کنم پررنگ تر باشم
اون علی شومپت هم که فقط بلده اغتشاش کنه حرف شیرینی بزنه بقیه هم مثل king , alex و بروبچ سریع شیرینی بخوان dallliii
اینم شیرینی بفرمایید :he:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دوست عزیز مشکلی نیست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawty [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جعفر خان پستشون کن دم خونه که دهنه بد جور داره آب میفته !:ahaaaaaa:نقل قول:
سلام به همه
تاپیک سالگرد رو که زدم
ممنونم از همتون
هم از مدیرا هم از کاربرای دوست داشتنی سایت
منم ببخشید یک کم کمرنگ بودم
سعی می کنم پررنگ تر باشم
اون علی شومپت هم که فقط بلده اغتشاش کنه حرف شیرینی بزنه بقیه هم مثل king , alex و بروبچ سریع شیرینی بخوان dallliii
اینم شیرینی بفرمایید :he:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما با اینا گول نمیخوریم :fek konam: ما شیرینی میخواهیم crying::- :hehee::hehee::he:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توپ تانگ فش فشه شیرینی فراموش نشه :yes::hehee:lay_;;:-shad:/danc
سلام شیرینی ؟؟؟کی میده
با با بخش آرسنال رو که من داشتم فععال میکردم که سایت فیل تر شد!!!!!:shogh:
دیر اومدی جیگر ! دربی دو ساله شده ! میخوان از شیر بگیرنش ! :-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها همه شیرینی ها رو خوردن رفت !
بشقابه مونده !
میخوای بیارم لیس بزنی ! :nishkhand:
بخش آرسنال رو هم فعال کن ببینم جچور فعال میکنی !:nishkhand: