اگه میدونی بگو ما هم پیدا کنیم خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میدونی بگو ما هم پیدا کنیم خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره خریدار که داره :crazy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون قسمت squad گوشه پایین سمت راست یه فلش سبز کوچیک هست اونو بزنی پنالتی زنا میاد بعد بالاش اونجایی که نوشته penalty taker رو بزنی گزینه اخر auto subsهستنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان چون هرکی تیم جدید درست میکنه بیست تا توکن میگیره بعد راحت این تعداد توکنو خرج خرید بازیکن میکنه معلومه رقابت شدید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی که ما تیم ساختیم کی از این خبرا بود?به خاطر همین بازیکن خریدن تو لولای پایین به سختی الان نبود
اوج سختی خرید بازیکن یادمه لول3تا8بود که رقابتا خیلی شدید بود
اصن ارزش نداره 64تا توکن خرج بازیکن کردن
کل کل باید منطقی باشه
اون بازیکن رو قطعا دو برابر قیمت واقعیش(شایدم بیشتر)خریدن بعد فصل بعد باید با قیمت کمتر بفروشن
یعنی هم از دست دادن توکن هم پول
من که همین جا که گفتی رفتم ولی همچین چیزی ندیدم:blush:نقل قول:
ببین تو squadسمت راست پایین یه فلش سبز کوچیک هست اونو بزننقل قول:
خب میزنم بعد وارد پنالتی زنا و کرنرزنا با کاپیتان و اینا هستش ولی نمیدونم دقیقا کجاست گشتم اما پیدا نکردمنقل قول:
ساعت 2/30 شب بالاخره یه سرور خلوت خورد به پستم تونستم 4 تا بازیکن 5 ستاره رو فقط با 4 تا توکن بخرم:nishkhand:فعلا که راضی هستم:ohum:
خیلی عالیه که ولی من متاسفانه فعلا پول کم دارم ولی وضع توکن هام خوبه فکر کنم تا آخر فصل باید سر کنم دیگه فصل بعد مشکل نداشته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان ، ميخواستم بدونم براي اپ كردن ورزشگاه و ... تا الان همه رو يك مرحله اپ كردم و اكادمي و سكو هاي ورزشگاه رو تا مرحله دو ، اما سوالم اين هست كه به نظر شما همه رو بايد همزمان برد بالا يا نه چيز مهمي هست كه ميتونه كمك زيادي بكنه تو بازي و روي اون تمركز كنم و فقط اونو اپ ديت كنم ؟
اگر يه مقدار توضيحات بديد ممنون ميشم
مرسي