کسی که با لیگ ایران مشکل داشت اینه که چون بازی اصلی لیگ ایران نداره بالا نمیاد کاریش نمیشه کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی که با لیگ ایران مشکل داشت اینه که چون بازی اصلی لیگ ایران نداره بالا نمیاد کاریش نمیشه کرد
سلام اقا من ویندوز 8 64 بیت نصب کردم وفیفا 13 رو هم روش نصب کردم ولی موقعی که میزنم بازی اجرا بشه بازی run میشه ولی سریع بسته میشه کسی میدونه باید چیکار کنم؟تو رو خدا جواب بدین
داداش مشکل اکثر کاربرا هست
دلیلشم اپدیت نبودن کارت گرافیک هست . . . کارت گرافیک رو اپ کنی حل میشه♥
داداش کاراگرافیک رو تازه آپ کردم بعدشم ویندوز قبلیم 32 بیت بود خوب کار میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویندوز 8 نسخه 64 بتی نت فرم ورک های فیفا رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arash007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما باید دایرکس و نت فرم ورک 4 رو نصب کنید
هنوز برا نصب کردن ویندوز 8 اونم 64 بتی خیلی زوده چون هنوز کامل نیست
دادا من دایرکس رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم نت فرم ورک 4 رو نصب کنم .راه حل دیگه ای نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
p30key.mihanblog.com
بچه ها برین توو این وبلاگ و روی تبلیغ هاش کلیک کنین.
آقا تو رو خدا جواب بدینom::
به نظرم بهتره ویندوزت رو کلا عوض کنی. چون همونطور که سینا میگه ویندوز 8 هنوز مشکلاتی داره که ممکنه فریمورک یکیشون باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه ویندوز 7 کمتر هم فشار میاره. البته نظر من اینه.
دوستان عزیز من یه پچ واسه فیفا میخوام که بروزترین کفش های بازیکن هارو داشته باشه کفش های فیفا 13 یک کم قدیمی شدن
عاشق اون کفش آدیداس زرد رنگ پای مسی ام.ممنون میشم پچ جدید شدن کفش ها رو واسم بزارید