[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از دوستان که اتفاقا مدیرم هست قرار شد اگه تا دهم فروردین که ایام تعطیلاته دربی کاربرای فعالش کم شدند آواتارشو عوض کنه که من مشورت میخواستم که عکسهای جالب و درخواستیشونو بذارند تا جالبترینشو برا آواتار اون مدیر انتخاب کنیم.
فقط اینو هم بگم این عکس یک ماه بر روی آواتار اون مدیر باقی خواهد ماند.
عکس های پیشنهادی من
:ahaaaaaa:roz::roz:::ahaaaaaa::ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدی یعنی اقای بوووووققق ( اسمشو نمیگم تا بقیه ندونن ki:: )میخواد اواتارشو عوض کنه؟
منم شاید یه چن تا در اینده واسش انتخاب کردم ( انگار میخوایم براش زن بگیریم:khandeeeee bahal: )
البته فکر کنم فعالیت کاربرا کم شده باشه پس طرف مقابل که من نمیدونم کیه بازندس ها
تازه شنیدم از جمعه هم میخوان برن سیزده رو در کنه اون طرف
اینم اواتارای پیشنهادی من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]میتونه واسه امضاء هم استفاده کنهmas:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی گفته اون بنده خدا شرطو باخته ؟!!! کی تایید می کنه که اون شرطو اون بنده خدا نبرد ؟!! اتفاقا من نظرم اونه که اون بنده خدا شرطو برده و کسی که باید آواتارشو عوض کن طرف مقابل هست ! lagh::
در ثانی ؛ اون بنده خدا فقط دو بار از وقتی اومده به این انجمن که حدودا 3 سال میشه آواتارشو عوض کرده ! یه دفعه سر بازی استقلال و پرسپولیس شرطو باخت و یه هفته آواتارش شد مجیدی :nishkhand: و یه بار هم سر دربی 74 که آواتارش شد ایمون زاید :nishkhand: ! پس لطفا تز اضافی نده ! اینایی هم که انتخاب کردن و پیشنهاد دادنو واسه اون طرف مقابل باید انتخاب کنیم ! چون اون طرف مقابل شرطو برده ! :soal:
اقای بنده خدا (مهدی)ki::
خوب راست میگه دیگه کاربرای انلاین رو نگاه بندازه عیده تازه 13 بدر هم در راه
الان این طوریه چه برسه به فردا و پس فردا
این بار عکس اباته رو بزار اواتار
بشین بچه مدیر :ehe: :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاربران آنلاین من چیکار دارم ؟!!! همون اول هم گفتم کاربانی که تو تایپیک ها مختلف حضور فعال تری دارن مد نظره ! همین کمپ هم یه نگاهی بنداز ! به جز کپی کردن مطالب توسط دو ، سه نفر دیگه چیزی دیده نمیشه ! من بیشترین فعالیتم تو 3 حوزه هست !
یووه ، ارتش سرخ ، و کمپ ! تو این 3 بخش افت شدیدی می بینم و معتقدم شرطو من بردم نه احمد ! :ehe: :khelal dandoon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب ادم حسابی ki::
خودتم که داری میگی فعالیت تو این 3 بخش کم شده یعنی ادم نیست (کاربر نیست) سایت پرنده پر نمیزنه ما هم همین روزا باید بساط رو بچینیم خیر سرمون دارن واسه کنکور همه میخونند ما موندیم اینجا داریم اسپم تحویل میدیم :ehe:
اصلا به من چه خودت میدونی با اون ki::
ولی اباته خیلی بهت میاد :khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قرار بود اسم کسی برده نشه و بزا در گمنامی به سر ببرن و بقیه نشناسنشونlagh::
همون اقای بووووووووووق بگین بهترهmas:-mas:-mas:-
حالا کی برد شرطو ؟think::think::think::