ونگر:المپیاکوس شایسته این برد بود؛ در خط دفاعمان نا هماهنگی هایی وجود داشت
توپچی ها نتوانستند رکورد شکست ناپذیری شان در رقابتهای اروپایی را ادامه دهند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از گل :
آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در پایان دیدار تیمش مقابل المپیاکوس که با شکست 1-3 توپچی ها به اتمام رسید با خبرنگاران به صحبت پرداخت
او درکنفرانس خبری بعد از بازی درمورد مصدومیت آندره سانتوس در جریان این بازی صحبت کرد و گفت:« سانتوس با مصدومیت بدی از ناحیه قوزک پا مواجه شده. این طور به نظر می رسد که او برای مدتی از ترکیب تیم دور خواهد بود. البته ما گیبس را داریم که دو تا سه هفته دیگر به میادین بازمی گردد.خوشبختانه مصدومیت سانتوس هم خیلی طولانی نخواهد بود .او برای حضور در دیدار شنبه شب مقابل اورتون تلاش می کند.»
مربی فرانسوی آرسنال در ادامه صحبتهایش که در اسکای سپورتس نیوز بازتاب یافت گفت:« من هیچ وقت دوست ندارم که ببازیم و الان هم حسرت می خورم. این نتیجه کار خوب المپیاکوس در دیدار سه شنبه است. آنها بازی فیزیکی ای را به نمایش گذاشتند. کار کردن در نیمه اول برای ما بسیار سخت بود و فکر نمی کنم که ما تاکتیک خوبی را به نمایش گذاشتیم. ما با بیشتر با توپهای کوتاه بازی می کردیم.»
مربی آرسنال ادامه داد:« ما با بدشانسی لوکاس فابیانسی را از دست دادیم و در نیمه دوم و وقتی بازی 1-2 بود این طور به نظر می رسید که ما می توانیم به جریان بازی برگردیم ولی المپیاکوس در تمام دقایق خطرناک بود و درنهایت ، آنها شایسته این برد بودند. بارها در خط دفاعی تیم ما نبود ارتباط خوب میان بازیکنان محسوس بود. این بازیکنان زیاد در کنار هم بازی نکرده اند و خیلی از آنها تجربه حضور در بازیهای اروپایی را ندارد و از سرعت بالای بازی متحیر شده بودند.»
لوکاس فابیانسکی، دروازه بان آرسنال در جریان این بازی مصدوم شد تا ونگر مجبور شود تا ویکتور مانون را در دروازه تیمش قرار دهد:« حس کردم که در دیدار 3شنبه شب به دروازه بانانمان کمک نکردیم؛چون می توانستیم پاسهای آسانی را به آنها برسانیم ولی این کار را نکردیم.پاسهای خط دفاعی ما ضعیف بود و با این کار به بازیکنان حریف شجاعت دادیم. متاسفانه اگر در شروع بازیهای اروپایی، در 100% آمادگی نباشی، کار سختی برای بردن خواهی داشت. البته ما در دقایق ابتدایی بازی فرصتهای متعددی داشتیم ولی نتوانستیم گلزنی کنیم و از نظر فیزیکی فکر می کنم که بازیکنان حریف تمام توانشان را به کار گرفته بودند.»
آرسنال به دنبال انتقال قرضی یوان گورکوف
آرسن ونگر بسیار این هافبک تهاجمی را میستاید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت گل :
آرسنال به دنبال انتقال یوان گورکوف، هافبک تهاجمی لیون است.
آرسنالیها با باشگاه فرانسوی درباره احتمال انتقال این بازیکن 25 ساله صحبت کردهاند. آنها به دنبال احیای دوران بازی این ملیپوش فرانسوی هستند. گورکوف در لیون افت کرده و جای خود در ترکیب ثابت را به ادرسون، ملیپوش برزیلی داده است.
آرسن ونگر معمولا چندان مایل نیست از بازار ژانویه برای تقویت تیمش استفاده کند اما این بار این کار را خواهد کرد.
ونگر خط میانی خود را نیازمند به تقویت میداند و آرسنال با رئال مادرید بر سر انتقال استبان گرانرو هم مذاکره کرده است. ونگر از گورکوف هم تمجید کرده و در تابستان هم به دنبال او بود.
ژان میشل اولا، رییس لیون گفته احتمال فروش این بازیکن بازیساز وجود ندارد اما شاید او را قرض بدهد: «یوان لیونی است. او در 31 دسامبر با لیون خواهد بود و روشن است که سپس تا 30 ژوئن در لیون میماند. و بیتردید بعد از آن نیز.«
لیون گورکوف را سال گذشته با قیمت 19 میلیون پوند از بوردو خرید اما مصدومیت و ناآمادگی باعث شده اوضاع خوبی نداشته باشد. او در اکتبر پس از عمل جراحی مچ پا به ترکیب تیمش برگشت اما سپس به نیمکت ذخیرهها تبعید شد.
گورکوف در دیدارهای دوستانه فرانسه با آمریکا و بلژیک هم حضور نداشت و دوست دارد در یورو 2012 به تیم فرانسه برگردد.
بنایون ، بهترین بازیکن مقابل المپیاکوس !
بنایون در نظرسنجی هواداران سایت رسمی به عنوان بهترین بازیکن آرسنال مقابل المپیاکوس انتخاب شد
به نقل از سایت باشگاه :
بازیکنان آرسنال سه شنبه شب مقابل المپیاکوس در جام باشگاههای اروپا قرار گرفتند و نتیجه را 3-1 واگذار کردند ...
بعد از بازی سایت رسمی آرسنال ( arsenal.com ) از هواداران برای انتخاب بهترین بازیکن بازی رای گیری کرد .
هزاران نفر در این نظر سنجی شرکت کردند و بنایون را به عنوان بهترین بازیکن آرسنال انتخاب کردند .
این بازیکن خط میانی که تک گل آرسنال را به ثمر رساند با 43 درصد اول شد ، الکس چمبرلین با 20 درصد دوم و ورمالن با 10 درصد نفر سوم در این نظر سنجی شدند .
صحبتهای ونگر بعد از بازی با المپیاکوس
ونگر: المپیاکوس متعهدانه بازی کرد
به نقل از سایت باشگاه :
درباره نتیجه...
فرصتهای زودهنگامی بدست آوردیم اما نتوانستیم استفاده کنیم. آنها به خوبی جنگیدند و ما توپهای زیادی را از دست دادیم. وقتی گل اول را زدیم فکر کردم میتوانیم برگردیم اما آنها سومی را زدند.
نتیجه عادلانه بود؟
آنها مستحق پیروزی بودند اما متاسفانه بدلیل شکست خانگی مقابل مارسی نتوانستند صعود کنند و این بخاطر این بود که لیگ کشورشان قبل از لیگ قهرمانان شروع نشده بود
در مورد مصدومیت آندره سانتوس و فابیانسکی...
فابیانسکی احساس پارگی عمیقی در زانوی خود داشت و سانتوس نیز دچار مصدومیت بدی از ناحیه مچ پا شد و اینطور که به نظر میرسد برای مدتی طولانی بیرون خواهد بودگیبز دو سه هفته دیگه می آید. امیدوارم سانتوس زودتر برگردد اما مقابل اورتون زمان کوتاهی برای اوست. ما ورمایلن را داریم که میتواند در این پست بازی کند.
در مورد عملکرد تیم..
بخاطر شکست دلگیرم. اینکه یک مشکل را پیداکنید و بگویید بخاطر آن بوده سخت است. از نظر دفاعی و هجومی اصلا قاطع نبودیم و در مبارزات شکست خوردیم.آنها چیزی برای از دست دادن نداشتند و به همین دلیل دفاع ما تحت فشار قرار گرفت.
در مورد دور بعدی رقابتها..
بیشتر تیمهایی که دوست نداریم با آنها بازی کنیم در گروهشان اول شدند و این بد نیست. اینکه بگویم دوست ندارم با کدام تیم بازی کنم اصلا خوب نیست چرا که ما را در موضع ضعیفی قرار میدهد. منتظر قرعه کشی خواهیم ماند
درباره تجربه...
تجربه خوبی برای جوانانمان بود. فهمیدند که در این سطح به چه چیزهایی احتیاج دارند. گاهی اوقات موارد مثبتی از خود نشان میدادند اما به عنوان یک تیم وقتی تحت فشار هستید باید بلوغ از خودتان نشان دهید.
بنایون: تیم برنده را دست نمیزنند
بنایون از حضور در آرسنال خوشحال است و میگوید تیم برنده را کسی دست نمیزند
به نقل از سایت باشگاه :
بنایون که به صورت قرضی و برای پیدا کردن فرصتهای بیشتر به آرسنال آمد تاکنون بازیهای کمی انجام داده و در هیچکدام از بازیهای لیگ برتر از ابتدا وارد زمین نشده است. او در این مورد حرفهایی میزند.
" ناامید نشدم. تیم برنده را کسی دست نمیزند.تیم روند خوبی دارد و پیدا کردن جایی در این تیم سخت است."
" فقط باید منتظر فرصت باشم، فرقی نمیکند از ابتدا وارد زمین شوم یا به مدت 15 دقیقه بازی کنم. میخواهم از فرصتها استفاده کنم. وقتی شما به آرسنال می آیید میدانید که تیم باکیفیتی است و پیدا کردن جایگاه کار دشواریست."
" جلوی درتموند از اول وارد زمین شدم. اما بعد از آن مصدوم شد و تیم 3 بازی پشت سر هم را برد. امیدوارم تیم این روند خوبش را ادامه دهد. هر بازیکنی دوست دارد بازی کند اما باید صبور هم باشیم."
بنایون که تجربه بازی در تیمهای بزرگی را دارد حالا آرتتا و رمزی را جلوی خود میبیند. اما بنایون میگوید هواداران هنوز فرم اصلی او را ندیده اند.
" از اینکه در تیمهایی بازی کردم که بهترین خط میانی را داشتند خوشحالم. مخصوصا در لیورپول که 3 فصل رویایی داشتم و جایگاهم ثابت بود. وقتی شما برای لیورپول بازی کنید پس میتوانید برای هر تیم دیگری بازی کنید."
میکل: مرحله جدیدی برای من بود
ایگناسی میکل از اینکه فرصت حضور در لیگ قهرمانان را به دست آورده خوشحال است...
به نقل از سایت باشگاه :
میکل پس از مصدومیت آندره سانتوس به زمین آمد تا اولین حضور خودش در لیگ قهرمانان را تجربه کند، او در مورد بازی گفت:
"شگفت انگیز بود، یک جو عالی را دیدیم، هیچوقت فکر نمی کردم به این شکل پیش برود و اینکه اولین بازی خودم در لیگ قهرمانان را انجام بدهم برای من عالی است.
متاسفانه ما بازی را باختیم اما این مرحله جدیدی برای من بود، حالا به دنبال بازیهای بیشتری در این جام هستم.
شما می توانستید ببینید که آنها برای برد آمده بودند، بازی را بردند ولی متاسفانه صعود نکردند، آنها بازی فوق العاده ای انجام دادند، ما را به شدت تحت فشار قرار دادند و موفق شدند گلزنی کنند.
چند فرصت داشتیم تا گل دوم را بزنیم و کار را به تساوی بکشانیم اما این فوتبال است.
آنها یکبار در طول بازی عقب نشینی کردند و ما به گل رسیدیم، اما دیگر نمی توانستند این کار را انجام دهند چون ممکن بود بازی را ببازند، آنها دوباره هجوم آوردند و ما نتوانستیم بازی خودمان را انجام دهیم و نتیجه بگیریم."
آرسنال و احتمال رویارویی با چه تیمی ؟
بررسی تیم هایی که احتمال دارد در مرحله بعدی برابر آرسنال قرار گیرند....
به نقل از سایت باشگاه :
حذف دو تیم انگلیسی شهر منچستر باعث شد تا تیم هایی که در مرحله بعدی امکان رویارویی آن ها در قرعه کشی با آرسنال هست بالا برود .
بنا بر قانون یوفا در مرحله اول حذفی لیگ قهرمانان اروپا تیم های یک کشور با یکدیگر بازی نخواهند کرد و حالا حذف دو تیم از کشور انگلستان باعث شد تا این قرعه رنگ و بوی متفاوتی بگیرد .
مرحله یک هشتم وضعیت تیم هایی که امکان رویارویی با آرسنال دارند به شرح زیر است :
در گروه اول ناپولی به عنوان تیم دوم .
نتیجه دیشب تیم ناپولی باعث شد تا یاران روبرتو مانچینی از این رقابت ها حذف شوند .
در گروه دوم تیم زسکا موسکو توانست در رتبه دوم قرار گیرد و در گروه سی رقابت ها نیز تیم بازل با شکست منچستر کار بزرگی انجام داد .
در گروه دی ( چهارم ) رقابت ها تیم لیون با شکست تیم دیناموزاگرب می تواند جزو تیم های کاندید باشد .
در گروه ای نیز تیم بایر لورکوزن با قرار گرفتن در رده دوم گروه از تیم هایی است که شانس مقابله با آرسنال را دارد .
در گروه جی تیم زنیت روسیه به عنوان تیم دوم صعود کرد تا آندری آرشاوین شانس بازی برابر تیم اسبق خود را داشته باشد .
سر انجام در گروه اچ به ظاهر قدرتمند ترین تیم این رقابت آث میلان است که با تساوی هفته پایانی در رده دوم قرار گرفت .