-
اینتر به دنبال شینجی کاگاوا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارش ها اینتر به دنبال به خدمت گرفتن شینجی کاگائو ستاره بورسیا دورتمند است.
اینتر بعد از به خدمت گرفتن یوتو ناگاتومو مدافع چپ ژاپنی حالا دنبال هافبک نفوذی بورسیا دورتمند شینجی گاگائو ژاپنی است .
همچنین طبق شایعه دیگری در ژاپن اینتر و میلان میخواهند کاواشیما دروازه بان ژاپنی را به میلان ببرند .
یوتو ناگاتومو مدافع ژاپنی اینتر ایتالیا اظهار داشت :
" انها اماده حضور در اینتر هستند ، انها اماده مذکرات هستند ، انها به من گفتند که علاقه ی زیادی برای حضور در ایتالیا دارند "
از سوی دیگر زاکرونی(ایتالیایی) نیز شینجی کاگائو و کاوشیما را بازیکنان بزرگی توضیف نموده است . و کاواشیما را برای جانشینی ابیاتی به میلان پیشنهاد نموده است .
شینجی کاگائو 23 ساله که این روزها در بوندیسلیگا میدرخشد زیر نظر باشگهایی چون یوونتوس ، ارسنال ، پی اس جی ... نیز میباشد .
کاواشیما دروازه بان شماره 1 تیم ملی ژاپن نیز در جام جهانی 2010 درخشش خوبی داشت .
بازیکنان ژاپنی بعد از درخشش در جام ملت های اسیا به تیم های اروپایی منتقل شده اند .
-
قضاوت دیدار اینتر - فیولا بر عهده داور جنجالی ایتالیا !
اینتر یکشنبه بعد از ظهر میهمان فیورنتینا خواهد بود.فدراسیون فوتبال ایتالیا اسامی داوران هفته 34 را اعلام کرد که نکته جالب این لیست سپردن قضاوت دیدار اینتر - فیورنتینا به پائولو والری است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش کانون رسمی هواداران ایتالیا - اینتر یکشنبه بعد از ظهر ساعت 15:00 به وقت تهران در ورزشگاه آرتمیو میهمان تیم فیورنتینا خواهد بود.قضاوت این دیدار بر عهده پائولو والری داور دیدار جنجالی اینتر - جنوا میباشد.والریکه در اولین تجربه مربیگری استراماچیونی قضاوت دیدار تیمش با جنوا را بر عهده داشت بعد از چند هفته دوباره قضاوت یکی از دیدار های اینتر را بر عهده گرفته است.والری در دیدار اینتر - جنوا سه پنالتی برای جنوا گرفت و سزار را نیز اخراج کرد.اینتر آن بازی را توانست با نتیجه 5-4 به سود خود پایان دهد.
پائولو والری 34 ساله متولد شهر رم است.او تا کنون دو دیدار برای اینتر را سوت زده است که در این دو بازی نرآتزوری یک تساوی و یک برد را بدست آورده است.
لازم به ذکر است دیدار اینتر - فیورنتینا از هفته 34 ام سری آ بصورت مستقیم از شبکه سوم پخش خواهد شد.
-
اینتر به دنبال مدافع چلسی
خبری از طرف یکی از روزنامه های انگلیسی منتشر شده که حاکی از آن است که باشگاه اینتر ایتالیا در تابستان پیش رو خواهان جذب بوسینگووا، مدافع چلسی خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - این روزها خبر جدایی داگلاس مایکن از اینتر شنیده می شود و سران اینتر ظاهرا بوسینگووا را که قراردادش با چلسی به اتمام رسیده است را گزینه ای مناسب برای این پست می دانند.
بوسینگووا مدت زیادی است که همچون سابق در ترکیب اصلی قرار نمی گیرد و با توجه به این که هنوز هم در مورد تمدید قرارداد صحبتی به میان نیامده است، احتمال این که وی از تیم لندنی جدا شود وجود دارد. البته تنها مانعی که به نظر می رسد بر سر راه اینتر باشد، دستمز بالای این بازیکن می باشد که باید دید سران اینتر چگونه با این موضوع رو به رو خواهند شد.
-
ویویانو و احتمال بازگشتش به اینتر
امیلیانو ویویانو که بطور قرضی در پالرمو بازی می کند دوست دارد که به اینتر برگردد.
بگزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - ویویانو در پایان فصل قراردادش با پالرمو به پایان خواهد رسید.
این دروازبان ایتالیایی اظهار داشت:
"هر کسی دوست دارد که در اینتر بازی کند و من هم این را انکار نمی کنم من در پالرمو خوشحال هستم و با تمام همتیمیهایم دوست هستم و امیدوارم که فصل را هم خوب تمام کنیم ولی در پایان فصل قرار داد من به اتمام میرسد و دوست دارم به اینتر برگردم ولی این دست من نیست و باید دید تصمیم باشگاه چه خواهد بود.
-
تیم اروگوئه ای EDU خواستار فورلان شد
تیم اوگوئه ای EDU تاکید کرد که به دنبال فورلان مهاجم اروگوئه ای اینتر می باشد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - مال این تیم اروگوئه ای باور دارد که بازگشت فورلان به اروگوئه می تواند او را احیا کند.
او اظهار داشت:
"بله ما خواهان فورلان هستیم ، بهر حال ما ارزش او را میدانیم و میدانیم که او برای تیم ملی در مسابقات قهرمانی برزیل یک مهره خواهد بود من به فورلان عشق میورزم و امیدوارم که این معامله انجام شود.
-
بازگشت اوریالی
اوریالی امروز خواهان دارد. در این روزها از فصل که مدیران نتایج ناامید کننده ی تیم خود را در سال گذشته و حتی 2 سال گذشته بررسی می کنند این نام اوریالی است که بر سر زبان ها می افتد.
بخش پشتیبانی اینتر، که فصلی اسف بار را پشت سر گذاشته است، خواهان بازگشت دوباره اوریالی به خانه شده است و این در حالی است که فیورنتینا نیز به دنیال اوریالی است و قصد دارد او را جایگزین پانتالئو کوروینو کند.
در حالی که این روزها اغلب توجهات بر روی بازیکنانی همچون دل پیرو، پاتو و کارلوس توز می باشد، در نهایت تعجب نام اوریالی نیز در کنار این بازیکنان آورده می شود. رسانه های ایتالیایی از او به عنوان یک رهبر در قسمت نقل و انتقالات یاد می کنند و می گویند که او در برنامه ریزی بودجه تواناست و در هر پستی نیز می تواند کار کند.
دو باشگاه اینترمیلان و فیورنتینا در این فصل ثابت کرده اند که پست مدیر ورزشی چقدر پر اهمیت است در فوتبال ایتالیا. در این که هر دو تیم در شناخت اهداف و اجرا کردن آنان در بخش نقل و انتقالات عملکرد مناسبی نداشته اند و این موضوع مستقیما در نتایجی که در زمین رقم می خورد برای هر دو تیم تاثیر منفی داشته است هیچ گونه جای شک و تردیدی نیست.
با وجود تغییر مربی، فلورانسی ها از تیمی که تا سال 2010 یکی از امیدهای کسب سهمیه لیگ قهرمانان، تبدیل شده اند به تیمی که به مراتب پایین و پایینتر آمده است و این در حالی است که اینتر، که در سال 2010 آن سه گانه ی تاریخی را انجام داد، در فصل جاری یکی از بدترین عملکرد های تاریخ خود را به نمایش گذاشت. با این وجود، از بین 600 نفری که که واجد شرایط برای گرفتن همچین پستهایی هستند، نام اوریالی واضح تر و بلند تر از بقیه شنیده می شود.
اوریالی مردی است که با هر دو باشگاه رابطه دارد. او در سالهای پایانی دهه 60 در جوانان اینتر توپ می زد و پس از آن نیز نقشی بسیار مهم در دهه 70 ایفا کرد. او هافبکی نقش پذیر بود که بسیار سخت کوش بود و هرگز خودخواهی را نیم توانستید در وجودش پیدا کنید. اوریالی با اینتر 2 اسکودتو و 2 کوپا ایتالیا را فتح کرد و پس از آن با تیم ملی ایتالیا قهرمان جام جهانی شد و بعد از قهرمانی جهان سالهای آخر فوتبال خود را در باشگاه فیورنتینا سپری کرد. او محبوب هواداران هر دو باشگاه است و حالا توسط هر دو تیم پیشنهاد دارد.
در سال 1994 او در باشگاه بولونیا به عنوان مدیر ورزشی مشغول به کار شد و با توجه فعالیت خوب خود در بخش نقل و انتقالات، برای خود در این قسمت نیز اسمی دست و پا کرد. او با کشف بازیکنانی همچون کارلو نروو، فرانچسکو آنتونیولی و مایکل پاراماتی، نه تنها به تیمش کمک کرد تا از سری C1 به سری A صعود کند، بلکه باعث شد تا بولونیا تبدیل به تیمی شود که در چندین سال متوالی فصل را با داشتن جاشگاهی در میانه های بالایی جدول به پایان برساند. از جمله بازیکنان بزرگی که او باعث آمدن به تیم تحت فعالیتش شدند می توان به روبرتو باجو، سباستین ورون و آبل بالبو اشاره کرد.
در سال 1999 سرانجام پس از چندین سال دوری دوباره به خانه برگشت و تا 11 سال بعد در نقش مدیر فنی به فعالیت پرداخت. او با پرزیدنت موراتی و پرزیدنت جیاچینتو فاکتی کار کرده است و در کنار مدیرانی همچون برانکا و ترانیو نقش مهمی در شکل گیری اینتر در دهه گذشته داشته است.
طبق گفته های این مرد 60 ساله، او در اغلب خرید و فروش های اینتر دست داشته و تنها در جدایی ابراهییموویچ نامی از وی در میان نبوده است. البته از آن روز به بعد با آمدن اتوو و سایرین شما می توانید اثر انگشت او را در برگه ی امضای قرارداد اغلب اینتری ها ببینید. شاید بتوان بزرگترین هنر اوریالی را در اینتر این دانست که در فینال سال 2010 از 11 نفری که در ترکیب بودند، 10 نفر آنها را اوریالی به اینتر آورده بود. در طول 11 سال فعالیت او در باشگاه اینتر ایتالیا، نراتزوری موفق شد 5 اسکودتو، 3 کوپا ایتالیا، 3 سوپر کاپ ایتالیا و 1 لیگ قهرمانان بدست بیاورد.
او بعد از سال 2010 از اینتر جدا شد و با آمدن بنیتز، آمدئو کاربونی پست اوریالی را در اینتر گرفت و این آغازی بود بر شروع روزهای سیاه اینتر و حالا پس از این مدت دوباره اینتر به فکر به خدمت گرفتن اوریالی شده است.
اوریالی بارها و بارها نسبت به بازگشت دوباره به اینتر ابراز علاقه کرده است ولی با توجه به رابطه نه چندان خوب او با برانکا، کسی که موراتی ظاهرا قصد برکناری او را ندارد و حداقل اگر برکنار هم بکند در پست دیگری از او استفاده خواهد کرد، باعث شده است تا فیورنتینا فرصت را مناسب ببیند و وارد میدان شود. در روزهایی که تمامی هوادران اینتر و فیورنتینا در حال دعا کردن برای چند خرید بزرگ هستند، قطعا بیشتر توجه آنها به این خواهد بود که چه کسی برای خرید این بازیکنان وارد عمل خواهد شد. پس قطعا می توان اوریالی را مهمترین خرید تابستانی حساب کرد.
-
انتقاد شدید مونتاری از مدیر ورزشی اینتر: "برانکا مرد نیست"
سولي علي مونتاري هافبک سابق اينتر در مصاحبه اي جنجالي برانکا مدير ورزشی اينتر را مورد حمله قرار داده است و اظهار داشته هيچکدام از بازيکنان از برانکا خوششان نمی آيد و البته توانایی ایستادن در برابرش را ندارند.
به گزارش کانون رسمي هواداران اينتر ميلان در ايران، مونتاري که در ژانويه امسال از اينتر راهي ميلان شده است از اين انتقال خوشحال و راضی است.
او در مصاحبه اي با کويره دلا سرا گفت: "نمي دانم چه اتفاقاتی در اينتر مي افتاد. من به سختي تمرين مي کردم و آماده مسابقه بودم، اما نمي دانم چه چيزي در سر مدیران تیم می گذشت، آنان حرفی هم به من نمی زدند."
مونتاری که از نیمکت نشینی در اینتر راضی نبود، هیچ وقت نتوانست دلیلی را برای این موضوع پیدا کند و هیچ کس نیز جوابگوی او نبود: "مدیران و مربیان نمی دانستند از من چه می خواهند اما من هم چنان بهترین نمایش را تقدیم می کردم."
مونتاری برانکا را مقصر مشکلات وی در اینتر دانست و گفت: "بله برانکا، لطفا اسم او را ذکر کنید. هنگامی که او وارد رختکن می شد انتظار داشت تا من جلوی او تعظیم کنم، انگار که او خدای من است. این در حالی بود که هر دو ما کارکنان موراتی بودیم و از وی حقوق می گرفتیم".
"حقیقت این است که هیچ کدام از بازیکنان اینتر نمی توانند در مقابل او قد علم کنند و بایستند. اما من یک مرد هستم, یک مرد پاک که به بزرگتر از خود و جوان تر از خود نیز احترام می گذارد، اما برانکا یک مرد متقلب است".
سولی افزود: "نمی توانستم بعد از گذشت سه سال در اینتر این شرایط را بیشتر تحمل کنم.قبل از رفتنم به جام ملتهای آفریقا به اوزیلیو مدیر روابط عمومی اینتر گفته بودم که دیگر صبر و تحملم به پایان رسیده است".
مونتاری 27 ساله بعد از انتقالش در ژانویه به میلان در 8 بازی سری آ برای این تیم به میدان رفته است و موفق به زدن دو گل برای این تیم شده است.
-
دینو زوف :" زانتی شایسته شکست رکوردهاست "
" فقط مرا زوف صدا بزنید ..."
مصاحبه تخصصی روبرتو اسکاریپنی گزارشگر سرشناس فوتبال جهان با دینو زوف دروازه بان افسانه ای ایتالیا درباره رکوردهای پیاپی ایل کاپیتانو خاویر زانتی ...
وقتی یک شخص رکورد شما را میشکند چه احساسی میکنید ؟
" من احساس خوبی دارم ، چون زانتی از هر لحاظ یک فرد فوق العاده میباشد ، از نظر جسمی او فرد خارق العاده و بی همتا میباشد ، این تعداد بازی برای یک دروازه بان به مراتب اسانتر از هافبک میباشد ، او میتواند در هر پستی (دفاع چپ ، دفاع راست ، هافبک چپ ، هافبک راست ، هافبک میانه ، هافبک نفوذی ) بازی کند "
ایا او یک بازیکن مثل دروان فوتبال شما نیست ؟
" مطمئنا ، او بازیکنی با اخلاق عالی و پسندیده میباشد ، او یک ورزشکار عالی میباشد ، او علیه قضاوت های نادرست داور هرگز اعتراض شدید نکرده و صبر و حوصله ی بالایی داشته است ، او یک فوتبالیست بی پایان میباشد ،من از رکوردشکنیهای او واقعا خوشحالم چرا که او شایسته چنین مقمامیست ، من ارزوی موفقیت را برای او میکنم و امیدوارم سالها در اوج بماند "
زانتی در اپیانو جنتیله منتظر شما بود و شما اینجا در رم هستید ؟
" اگر من انجا میبودم حتما نزد او میرفتم ، اگر فرصت یابم من از دیدار با وی خوشحال میشوم "
حالا بیایید تاریخ را مشخص کنیم ، اگر زانتی قبل از بازی لاتزیو - اینتر(13 می) بازی را از دست ندهد او به 800 بازی با اینتر خواهد رسید !
-
چمن جوزپه مئاتزا هوشمند خواهد شد!
قرار است ورزشگاه جوزپه مئاتزا شاهد چمن جدیدی خواهد بود که ترکیبی از چمن طبیعی و مصنوعی است.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان و به نقل از فوتبال ایتالیا، دو باشگاه اینتر و میلان برای فصل بعد بازی های خود را بر روی چمنی جدید انجام خواهند داد.وضعیت چمن جوزپه مئاتزا در این فصل بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است، به ویژه در بازی های اروپایی از جمله بازی های میلان برابر آرسنال و بارسلونا که باعث لیزخوردن بازیکنان و عدم کنترل مناسب توپ شده است.
چمن جدید که ترکیبی از چمن طبیعی و چمن مصنوعی خواهد بود، چمن هوشمند مسلح نام دارد و با چمن های مصنوعی فعلی تفاوت زیادی خواهد داشت. پیش بینی می شود که برای این کار از چمن مورد استفاده در ورزشگاه های انگلستان و آلمان کمک گرفته خواهد شد.
امروز روزنامه گاتزتا دلا اسپورت این خبر را منتشر کرد که میلان پیشنهاد تعویض چمن جوزپه مئاتزا را به اینتر داده است و سران نرآتزوری آن را پذیرفته اند.
این روزنامه در مورد زمان انجام این عملیات این گونه گفت :"این عملیات به خاطر کنسرت هایی که قرار است در اوایل ماه ژوئن برگزار شود، در اواسط ماه ژوئن استارت می خورد و تا پیش از آگوست باید آماده شود".
-
زاراته و تمجید از استراماچیونی
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر و به نقل از فوتبال ایتالیا مائورو زاراته که اکنون جایگاه جدیدی در اینتر به لطف حضور استراماچیونی در اینتر پیدا کرده است به تمجید از این مربی پرداخت:
" استراماچیونی به من ایمان و اطمینان دارد و من معتقدم ما میتوانیم این فصل را با رتبه سوم به پایان برسانیم ".
این مهاجم جوان که در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به صورت قرضی به اینتر پیوست، نتوانست جایگاه محکمی در زمان حضور گاسپرینی و رانیری در این تیم پیدا کند.
زاراته در مصاحبه با کانال اینتر گفت:
" استراماچیونی به من شانس دوباره داد تا بتوانم بازی کنم او از من خواست تا آنچه در ذهن من می آید انجام دهم، زیرا او به کیفیت بازی من ایمان دارد".
" او از تیم میخواهد که حمله کند و این برای بازیکنانی که از کنار ها نفوذ میکنند تفاوت دارد. برای کسی مثل من مصاف های تک به تک و دریبل زدن بسیار مهم است".
" در حال حاضر ما به مکان سوم جدول نزدیک هستیم، ما باید بهترین بازی خود را انجام دهیم و تمام امتیاز های ممکن را بدست آوریم".
" بازیهای بعدی ما بسیار دشوار هستند، اما این را به ما اثبات میکند که میتوانیم به لیگ قهرمانان دست یابیم یا خیر".
" من معتقدم این امکان پذیر است و همه ما بروی هدفمان تمرکز کرده ایم".