اولین بازی پرسپولیس بود که از تا دیقه 90 نگاه کردم.
بازی واقعا جالبی بود و بدون استثنا همه عالی بازی کردن.
اگه دنیزلی فقط یه چیز تو این بازی به مربیای ایرانی یاد داده باشه اونم بازی بدون توپه.
همین فاکتور تو این بازی باعث برد ما شد.
البته به اضافه انگیزه دوندگی و احساس مسئولیت.
یه عامل دیگه هم این بود که همه یه جوری میخواستن خودشونو به دنیزلی نشون بدن.
گزارشگر بازی خیلی رو اعصاب بود و از هر 10 کلمه ای که میگفت 8 تاش سوتی بود. معلوم نیس اینارو از کدوم جهنم دره ای پیدا میکنن. یه جاهایی دلم واسه خیابانی تنگ شده بود!
تعویضای درست مصطفی بعد اخراج نادرست نورمحمدی خودش یه کلاس آموزشی واسه بقیه مربیا بود.
با اینکه مدت زیادی نیس که به تیم اومده ولی من سهمشو تو این برد 100% میدونم:
1- با تعویضای درست و به جاش
2- سیستم عالی و سبک بازی که واسه پرسپولیس انتخاب کرده
3- بازیکنا رو بیدار کرده
تماشاگرا هم سنگ تموم گزاشتن مخصوصا "فیروز باید برقصه" که خیلی حال داد.
البته به نظرم فیروز کریمی تو باخت زیاد مقصر نبود. شاهینیا خیلی بد بازی میکردن فک کنم تحت تاثیر بازی عالی بچه های ما قرار گرفته بودن.
من این نمره ها رو به بازیکنا میدم خوشحال میشم بقیه دوستان هم بیان نظرشونو بگن:
میثاق 6
زیاد توپ رو دروازش نیومد ولی تو صحنه هایی که میرفت تک به تک شه خیلی خوب بود. هر چند رو توپای هوایی زیاد مطمئن نبود. رو صحنه گل تقصیری نداشت.
شیری 6.5
بازیش زیاد تو چشم نبود. ولی تونست وظایف دفاعیشو خوب انجام بده. مخصوصا رو تکلها و یارگیریا عالی بود.
نورمحمدی 6
بازی خوبی رو انجام داد. اخراجش درست نبود. حداقل صحنه دوم کارت نداشت.
محمد 6
طبق معمول تو حمله بد نبود و پاسای خوبی هم داد ولی تو برگشتا ضعیف بود و مدافعا و هافبکا خوب جاشو پر میکردن
شکوری 6.5
بهترن بازیشو تو پرسپولیس انجام داد. بعد مدتها یه بازی خوب از یه دفاع چپ تو پرسپولیس دیدیم
نوری 6.5
ایستگاهیش آدمو یاد دل پیرو انداخت. تو بقیه بازی هم خوب بود. حداقل از همه بازیای این فصلش بهتر بازی کرد.
کریمی 8.5
بهترین بازیکن زمین بود. با تعصب عجیبی بازی میکرد و مث یه کاپیتان بزرگ تیمو جمع میکرد. خیلی تاثیر گذار بود اگه نبود هیچ رقمه این نتیجه به دست نمیومد. تو صحنه هایی از بازی پاسای عجیبی میداد. پاساش حتی تو سطح ژاوی و پیرلو بود. بعد 10 نفره شدن هم تو دفاع از همه بازیکنای دفاع تیم بهتر بود. آفرین علی!
بادامکی 6
خوب بازی کرد. به نظرم چون تو پست خودش بازی میکرد تونست تو سطح خودش خوب باشه.
نمایش خوب کل تیم به طور اتوماتیک بازی اونو هم بهتر کرده بود.
غلام رضایی 8.5
دنیزلی به استیلی یا داد از یه مهاجم سرعتی چجوری باید استفاده کرد. سبک بازش تو این بازی خیلی شبیه داوید ویا بود. یه پنالتی یه گل و یه پاس گل!
با اومدن دنیزلی به نظرم احیا میشه. تو تیم ملی هم به کارمون میاد. خیلی حرفه ای بازی کرد. البته تو یه صحنه میتونس یه گل دیگه هم بزنه.
اولادی 7
داره کم کم به اون اولادی معروف نزدیک میشه. فشارا تو زمان استیلی روش زیاد بود یکی از دلایلش هم نوک بازی کردن بود و همه فشار گلزنی تیم روش بود. ولی تو کناره ها بازی خودشو تا حد زیادی تونست نشون بده. اگه آماده تر بشه و با رسیدن نوروزی وحشتناک ترین خط حمله لیگو داریم
هاشمیان 6.5
یه حرفه ای واقعی! بازی اروپایی رو میشه تو بازیش دید. توپو مفت از دست نمیداد و هر وقت لو میرفت نهایت تلاششو واسه پس گرفتنش میکرد
مازیار 6.5
نزاشت خلا یه بازیکن کمتر احساس شه
کاظمیان 6.5
تو مدتی که بازی کرد کمتر از رضایی نبود. میتونه یه ذخیره ایده آل باشه
فشنگچی 6
-
------------------
در ضمن مهدویکیا هم میتونس بازی کنه ولی به نظرم چون تماشاچیا زیاد تشویقش کردن دنیزلی بازیش نداد تا واسش حاشیه درست نشه.
کاش هوادارا یکم حرفه ای تر عمل میکردن و به یکی دوبار تشویق بسنده میکردن.
البته بازیای بعد مهدویکیا خیلی به دردمون میخوره.
------------
به امید ادامه دار بودن این بازیای پرسپولیس.