نوشته اصلی توسط ale10forever;73749[SIZE=3
[/SIZE]بازی دادن به کسایی که تو لیگ کمتر بازی کردن تو کوپا ایده خیلی خوبیه:
1- بازیکنای اصلی بیشتر استراحت میکنن و تو شرایط بدنی بهتری واسه لیگ آماده میشن
2- از لحاظ روانی اگه بازیکنا تمرکزشون رو روی یه جام بزارن احتمال موفقیت تو اون جام بالاتر میره.
3- تیم تو لیگ داره فعلا خوب نتیجه میگیره و کونته نمیخواد به ترکیب تیم برنده دست بزنه واسه همین ذخیره ها کم بازی میکنن یا تو شرایط خاص وارد بازی میشن. بازی تو کوپا باعث میشه کمتر به نیمکت نشینی اعتراضی صورت بگیره اگه هم اعتراضی نیست باعث میشه فشار روانی از رو دوش کونته بابت بازی ندادن به بعضی ستاره ها کمتر بشه.
اینم بگم که به نظر من کوپا ایتالیا رقابت کم اهمیتی نیست و تو ایتالیا هر تیمی دوست داره قهرمان این مسابقات بشه. مخصوصا یوونتوس که عنوان پر افتخارترین تیم این کاپ رو در خطر میبینه باید نهایت تلاشش رو واسه قهرمانی انجام بده.
آخرین خبر هم نشون میده که خوشبختانه آله واسه این بازی تقریبا آماده شده و میتونه دقایقی رو بازی کنه.:eyvalla:
واقعا دیشب به اندازه باخت اینتر (!)خوشحال شدم! از اینکه دیدم ناپولی؛ یه تیم ایتالیایی با اقتدار زیر دریاییای سوراخ اسپانیا رو تو زمین مخوف(!) خودش به راحتی شکست داد و به مرحله بعد رفت ، از اینکه دیدم تیمای انگلیسی انقدر افت کردن که تیم اول لیگشون تو جدول 4 تیمی اروپا سوم میشه و تیم دومشون از پس بازل هم برنمیاد و از اینکه دوباره ورق برمیگرده واقعا خوشحال شدم.
البته نباید اتفاقات فوتبال و شگفتیا و حتی بدشانسی رو تو حذف من یو نادیده بگیریم ولی حذف من سیتی جدا جیگرمونو حال آورد!
-----------
مهدی پستو حال کردی جرات داری بگو به کلمش اسپمه!:hihi: