این امکان تعویض موقعی که آنلاین نبودی یا سر بازی نبودی خیلی خوب بود ولی الان برداشتنش امکانش رو چون من هر چی میگردم نیس حیف شد ashem:-
نمایش نسخه قابل چاپ
این امکان تعویض موقعی که آنلاین نبودی یا سر بازی نبودی خیلی خوب بود ولی الان برداشتنش امکانش رو چون من هر چی میگردم نیس حیف شد ashem:-
خيلي بازي خوبه ديگه چه بازي هايي مثل اين top elevenهست؟؟؟؟؟
بازی های مشابه زیاده چه ایرانی چه خارجی البته توpc بیشتره تو گوگل یه سرچ بزنی (بازی مربیگری فوتبال انلاین) انواع زیادی ازش میاد:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا انقدر دیگه توکن گرفتم از این اسپانسرا دیگه باهام قهرن بازی و برنامه دانلود میکنم دیگه توکن نمیده اانسر آخری هم میزنه no offer بقیه هم چک کردم نشد what to do now :eee:
لول 8 منتظرم یکم نقل و انتقالا خلوت بشه 4 تا بازیکن خوب بخرم:babaa::babaa:...34 توکن و 80 میلیون پول ...:yes:تیمم هم الان قدرتش 50 هست:nishkhand:
چندتا پیشنهاد دوستانه: توی خرید بازیکن زیاد کل کل نکنید حیف توکن ها هست.... خودم امروز دیدم 3 تا خارجی کل کل داشتن تا 64 تا توکن برا یه بازیکن خرج کردن:eee:
اگه یه بازیکن و طالب شدید سعی کنید پیشنهاد اول و بدید که اگه به دور دوم رسید و کسی پیشنهاد داد نوی ثانیه آخر با پیشنهاد شما برنده بشید...توی دوتا فصل گذشته برا هیچ بازیکنی بیشتر 2 تا توکن خرج نکردم:blush:
البته لول های پایین یادمه خیلی بازیکن خوب خریدن سخت تر بوود الان بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره!
خخخخخخخ یه راه جالب پیدا کردم:nishkhand::evaa:
بازیکنای ارزون و با قیمت کم میخرم یه توکن خرجشون میکنم اسمشونو عوض میکنم با قیمت بالاتر میفروشم!mas:-
البته نه خیلی!
البته زیاد عقلانی نیست ولی چکار کنم پول لازمم دیگه!:crazy:
کی میگه نیست؟هست بگردی پیداش میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط fireboy8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه عجب بالاخره یکی پیداشد موفق باشی
خخخ حالا خریدار داره یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]