پاسخ : ویرایش و پچ های fifa 13
نقل قول:
سلام
دوستان کسی نمی دونه چرا فیفا 13 در ویندوز 8 اپدیت نمیشه
اصلا اگه نقل و انتقالات رو هم نصب کنی اعمال نمیشه
جدیدترین پج هم رو نصب کردم اصلا هیچی اعمال نمیشه
دوست عزیز باید از i68Regenerator استفاده کنید این برنامه رو باز کنید وا ادرس محل نصب بازیتون رو بهش بدین و Go رو بزنید!
به تمامی عزیزان دانلود این برنامه شدیدا توصیه میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
با سلام
یه پچ کامل قابل نصب برای فیف 13 میشه معرفی کنین؟؟؟
فقط من از آپدیت ها سردر نمیارم فقط بشه نصب و اجراش کرد
ممنون
دوست عزیز این پچ رو دانلود و در فولدر محل نصب بازی اکستراکت کنید سپس ModdingWayInstaller را اجرا کنید و inistal کنید بعد از برنامه i68Regenerator که در همین تاپیک با اموزش قرار دادم استفاده کنید و از بازی لذت ببرید!
نقل قول:
دوست عزیز این پچ رو دانلود و در فولدر محل نصب بازی اکستراکت کنید سپس ModdingWayInstaller را اجرا کنید و inistal کنید بعد از برنامه
i68Regenerator که در همین تاپیک با اموزش قرار دادم استفاده کنید و از بازی لذت ببرید!
مرسی از راهنماییت و از بابت گذاشتن گزلرشگر عربی یه دنیا تشکر
توضیحتون درسته ولی ModdingWayInstaller کار i68Regenerator رو انجام میده
یعنی وقتی فایلا رو اکسترکت کردی رو ایکون Moddingwayinstaller کلیک کنی بعد install بزنی تغییرات اعمال میشن
و نیازی i68regenerator نیست
با تشکر
ببخشید
من دیروزBattlefield 3 نصب کردم بعد خواستم برم تو fifa13 بعد روی همون قسمت عکس مسی گیر میکنه لطفا کمکم کنید فوریه
دوست عزیز
کلا این مشکل برای بعضی ها پیش اومده و راه حلی واسش پیدا نکردیم جز پاک کردن بازی مورد نظر
مثلا من dead space 3 رو ریختم این مشکل پیش اومد تمومش که کردم بعد پاکش کردم فیفا درست شد
سلام من پچ FIFA 13 ModdingWay Patch 1.8.2 رو دانلود کردم اما چجوری باید نصبش کنم؟؟؟ ویندوزم هم ویندوز 8 هست مرسیlove::
سلام من بازی را اجرا کردم همه لیگ ها هم می اید می شه بازی کرد ولی لیگ برتر ایران را وقتی می خواهم اجرا کنم بعد از اینکه انتخاب می کنیه به عنوان مربی موقع لود شدن می آید بیرون از بازی چه کار کنم
سلام بچه ها کسی میدونه من از کجا میتونم چندتا گزارشگر جدید دانلود کنم؟مثلا اسپانیایی و آلمانی؟
کسی نیییییییییییییییییییییییی ست؟
دوست عزیز orgin دانلود کن من کردم درست شد
:ohum: