[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من موندم چرا وقتی بحث امضا میشه یهو ابراهیم پیدا میشه :hehehe:
رضا اون امضات رو عوض کن . این عکس های مستهجن چیه ؟ :hehehe: الان ابراهیم میاد بهت گیر میده ki::
اره بابامم خاطاتشو با تو هی میگه واقعا چه دورانی داشتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخوای یکیشو بگم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!ki::
دارین میاین بارسایی هم با خودتون بیارین جنسمون جور بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجوری بشه تو عملیاتی انتحاری خودمو با شما منفجر میکنم رئالی اسپانیایی ها سایت یه نفسی به راحتی بکشند و دعا گویم باشند:ohum:
موندم چی بگم
واقعا عکس مشکلی نداره مدیران بخش من قصد و غرضی نداشتم فقط میدونید چون تو صفحات قبلم گفته بودم من به این سریال علاقه داشتم و این رو گذاشتم وگرنه فکر خراب تو کلم نبود به نظر من اشکالی نداره
ولی دوست ندارم بیام ببینم بنم کردن یا کلا فرط شدم برا همین پاک نمیکنم از مدیران هم خواهش میکنم پاک نکنن ولی اگه به صلاح دیدتون و با در نظر گرفتن خواسته ام باز هم اصرار به حذفش دارین چشم سه سوت پاکش میکنم
یه ذره فک کردم دیدم میمونه شر میشه متاسفانه مجبور به حذف اون عکس شدم
راه موثر برای بالا رفتن امار تشکر:
سخت نیست فقط اسم انهایی را که بلدند تشکر کنند در پست خود به خوبیت یاد:hapoo::hapoo: کنید مثل همون قضیه ی اقای ابراهیم
سلام دوستان
یه سوال
کدوم داستان ترول برای شما اتفاق افتاده ؟
واسه من بعضی وقتا که حجم درس زیاد میشد این اتفاق میفتادki::
شما ها هم بگین تا دور هم بخندیم ....
biain to in sit kheyli bahale
عبدالله این مراحلی که گفتی مراحل خبر از داشتن بیماری لاعلاجه که کوبلر راس دسته بندی کرده:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم خیلی سایت پرمحتوایی بود:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم آدرس بودن $$$$$:balesh: