اکبرپور: بحثمالي يک بحث کاملا خانوادگي است
مهاجم تيم استقلال از نبود امکانات در اينتيم بسيار ناراحت و اعتقاد دارد تنها چيزي که در استقلال کامل است کادر پزشکي تيم است.
سياوش اکبرپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص مصدوميتي که اخيرا گريبان گيرش شده بود افزود: من جز بازيکناني هستم که خيلي کم مصدوم مي شوم اما مصدوميتم در اين فصل به حدي بود که در هفته ششم ديگر نتوانستم تمرين کنم و مجبور شدم فيزيوتراپي کنم.
وي در ادامه در رابطه با مصدوميت بازيکنان فوتبال و عواملي که باعث مصدوميت آنها مي شود اظهار داشت: البته مصدوميت در فوتبال يک اتفاق طبيعي است؛ اما به نظر من بازيکن بايد هميشهاز نظر بدني آماده باشد، بدنسازي اول فصل از همه مهمتر است، چرا که کمک ميکند که بازيکنان در طول فصل کمتر دچار مصدوميت شوند.
مهاجم استقلال تصريح کرد : جدا از بحث بدنسازي،عوامل ديگر هم مي تواند دخيل باشد، مانند توپ ، درگيري شديد با بازيکن حريف و به خصوص شرايط بد زمين که متاسفانه بازيکنان در ايران از بيشترين عاملي که ضربه ميخورند و مصدوم مي شوند همين زمين هاي نا مناسب است.
اکبرپور در ادامه افزود:مصدوميت ها ميتواند دلايل ديگري هم داشته باشد که يکي از آنها اين است که بازيکن ها خوب استراحت نميکنند که همين امر ميتواند باعث بوجودآمدن کشيدگي و آسيب ديدگي عضلات پاي آنها شود.
مهاجم تيم استقلال تهران در پاسخ به اين سوال که نقش دکتر تيم ، فيزيوتراب و همچنين بدنساز را در اين امر چگونه ميبيند گفت : قبل از مصدوميت اين بدنساز تيم است که نقش خودش را ايفا ميکند و در دوران مصدوميت فيزيوتراپ، که خوشبختانه من فکر مي کنم باشگاه استقلال از آن دسته باشگاه هايي است که هم از نظر دکتر عمومي ، هم از نظر دکترتغذيه و هم از لحاظ فيزيوتراپ در سطح بالايي قرار دارد و فکر مي کنم تنها چيزيکه در اين باشگاه کامل است همين کادر پزشکي تيم است.
اکبرپوربا انتقاد از ديگر امکانات باشگاه نيز گفت: در حال حاضر در استقلال چه چيزي کامل است؟
اين از وضع زمين تمرين مان است که بايد از ميان گل و خاک رد بشويم تا به زمين چمن برسيم و به هر حال يک سريمسائل ديگرکه فکر ميکنم جز مسائل درون خانوادگي است و گفتنش باعث ايجاد حاشيه مي شود.
وي در واکنش به مطرح شدن مشکلات مالي باشگاه نيز گفت : بحث مالي يک بحث کاملا خانوادگي است که نمي شود در مورد آن صحبت کرد و اصلا دوست ندارم در اين مورد حرفي بزنم.
مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی
استقلال را جمع كنم كار بزرگى انجام داده ام
قلعه نويى: اسم من را مى آورند تا اعتماد به نفس كى روش را بگيرند
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال را با اين مشكلات زياد جمع و جور كنم كار بزرگى انجام داده ام.وى در خصوص بحثهاى پيش آمده در مورد حضورش در تيم ملى اظهارداشت: وكيل بنده مصاحبه اى انجام داده كه من در جريان آن نبودم. ايشان كارهاى قضايى من را انجام مى دهند و تاكنون نيز هيچكدام از مسئولان فدراسيون با من تماسى نداشته اند.وى ادامه داد: حالا كه تيم ملى باخته همه عنوان مى كنند كى روش را بركنار كنند. او نياز به آرامش دارد. اينقدر انتقاد نكنيد چون چنين انتقاداتى اعتماد به نفس كادرفنى تيم ملى را از بين مى برد. همين بحث هايى كه در مورد من هم به وجود آمده صحيح نيست و نبايد در مقطع كنونى به آن پرداخته شود.سرمربى استقلال همچنين گفت: من در استقلال اهداف بزرگى دارم. همين استقلال را با اين مشكلات زياد جمع و جور كنم كار بزرگى انجام داده ام. تيم ملى نياز به حمايت دارد و اينقدر آرامش اعضاى تيم ملى را بر هم نزنيد.قلعه نويى در خصوص انتقادات مغرضانه برخى رسانه ها از وى افزود: بعضى ها دنبال بهانه هستند تا سراغ امير قلعه نويى بيايند و اين هم از سر دشمنى شان است. اين داستان نه به امروز كه به سالها قبل برمى گردد و هنوز ادامه دارد؛ بنده درباره اين آدمها كه قلمشان را مى فروشند قبلا حرفهايم را زده ام و نظرم درباره برخى از اين خبرنگارها همانى است كه قبلا گفته بودم.وى درباره مشكلات مالى استقلال تصريح كرد: اين مشكلات از ابتداى كار با ما بوده اما خبرهايى شنيده ايم كه قرار است به زودى اين مشكلات حل شود. قطعا حل بخشى از مشكلات مالى هم مى تواند روحيه تيم را بالا ببرد.قلعه نويى در خاتمه اضافه كرد: ما بازى دشوارى با راه آهن داريم كه دايى را بالاى سرش دارد. احترام زيادى براى دايى قائلم اما بايد پيروز شويم چون تيم من با يك برد مى تواند در شرايط خوبى قرار بگيرد. قلعه نويى اظهارداشت: در ابتدا ۲ تبريك مى گويم كه هر ۲ به خاطر ۲ موفقيت اخير واليبال است. بايد بگويم تيم ما ۳ قسمت شده كه خوشبختانه مصدومان اضافه شده اند اما در اين بين ۲ بازى خانگى انجام داديم و از بازيكنانى مثل بائو و توزى و ساموئل استفاده كرديم كه اتفاقا رضايت ما را جلب كردند.وى اضافه كرد: راه آهن تيم بسيار خوبى است و از نظم دفاعى خوبى هم برخوردار است. آنها مربى خوبى دارند اما تصميم داريم با يك بازى هجومى ۳ امتياز را بگيريم. اگر بهادر عبدى، شيرى و عباسفرد را مهار كنيم كارمان آسان تر خواهد شد.قلعه نويى در خصوص محرومان و مصدومان اين تيم گفت: اكبرپور و عمران زاده محروم هستند و بقيه بازيكنان به غير از جبارى و كيانوش رحمتى را داريم. كيانوش رحمتى مصدوميت طولانى مدت دارد ولى در اين چند روز به ما سر زده است. شك نكنيد استقلال از اين بهتر مى شود. ضعف هاى ما ظرف روزهاى آينده برطرف مى شود.درباره بحث حضورش در تيم ملى اظهارداشت: ما در بازى مقابل لبنان بد بازى و بد نتيجه گرفتيم اما نبايد به اين بحث كه قلعه نويى يا فرد ديگرى مى خواهد بيايد ورود كنيم.كى روش مربى بزرگى است و كارنامه دارد. بايد كمك كنيم به خاطر كلمه مقدسى به نام ايران كه هر كسى سرمربى مى شود حمايتش كنيم.وى ادامه داد: به نظر من تيم ملى به مشكل خورده است البته تيم از نظر جدول مشكلى ندارد و اگر ۲ بازى خانگى را ببريم و به قطر هم نبازيم به جام جهانى مى رويم. اين درست نيست كه من قلعه نويى به خاطر اينكه عكسم باشد انتقاد كنم. به نظرم كى روش بايد با حوصله اين چند بازى را تماشا كند و مدت زمانى كه در ايران بوده را مرور كند. اينكه در اين مدت چه كارهايى انجام داده است. ما بازى مقابل كره را ببريم، به صدر برمى گرديم.قلعه نويى درباره شايعه حضورش در تيم ملى گفت: به نظرم آنهايى كه اين بحث را مطرح مى كنند،مى خواهند به استقلال و تيم ملى ضربه بزنند.آنها دوستدار من نيستند و اسمشان را الكى گذاشته اند تيم حمايت از قلعه نويى. من به جز خدا و اهل بيت به هيچ كسى متوسل نمى شوم.سرمربى استقلال تاكيد كرد: در ايران چند سال است كه وقتى درختى مى افتد،تبر زن زياد است.تيم ملى قطر وقتى من بازى مى كردم،يك كاپيتان داشت كه خداحافظى كرد .او ۴ ۵، سال به آمريكاى جنوبى رفت تا ياد بگيرد چگونه كارشناسى كند و سپس به كشورش بازگردد.وى ادامه داد:من هم از تيم ملى انتقاداتى دارم اما به نظرم بايد در فضاى بسته نفطه نظرهايمان را بگوييم و من قلعه نويى نيايم وضع را از اين بدتر كنم.من كارشناس نيستم و راجع به كارشناسى توضيح دادم. من گفتم تيم ملى بد بازى كرد اما همين حالا با ۸ امتياز مى توانيم به جام جهانى برويم.قلعه نويى درباره انتقادات از سيد مهدى رحمتى در صحنه گل تيم لبنان گفت: به نظر من رحمتى تمام اصول آن صحنه را رعايت كرد اما ضربه به گونه اى زده شد كه به ندرت اتفاق مى افتد.در بازى مقابل ازبكستان و قطر هم رحمتى نقش مهمى داشت. اگر مى خواهيم كارشناسى كنيم بايد به صورت كلان اين كار را انجام بدهيم.وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا با كفاشيان جلسه اى داشته است يا نه، گفت: من هيچ جلسه اى با كفاشيان نداشته ام و به آن فردى هم كه آن خبر را داد گفتم اشتباه كرد و اينكه او فقط برنامه هاى حقوقى من را بر عهده دارد و ايشان هم پذيرفت.قلعه نويى درباره برنامه هايش در زمان حضورش در تيم ملى اظهارداشت: ما آن زمان مى خواستيم كارهايى كه تيمهاى بزرگ دنيا انجام مى دهند را انجام بدهيم. مى بينيم در تمامى كشورها پس از ۵،۶ سال تغييرات مى دهند اما آب از آب تكان نمى خورد. ما آن زمان مى خواستيم همين كار را انجام بدهيم. به همين دليل كنار تيم اصلى يك تيم «ب» تشكيل داديم تا آنها براى تغييراتى كه مى خواستيم در آينده انجام بدهيم آماده باشند.