سلام به همگی
تو جام باشگاه ها کار راحتی هم نداریم
دورتموند واقعا تیم منسجم و خوبیه
من سیتی هم تیم خوبی هست
و تو زمین خودمون یکم اذیتمون کرد
اما من شانس اول گروه رو به رئال میدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
تو جام باشگاه ها کار راحتی هم نداریم
دورتموند واقعا تیم منسجم و خوبیه
من سیتی هم تیم خوبی هست
و تو زمین خودمون یکم اذیتمون کرد
اما من شانس اول گروه رو به رئال میدم
قطعاً امسال تیم با تمام وجودش برای بردن لیگ قهرمانان تلاش میکنه و به احتمال فوق العاده زیاد به فینال میرسیم بعد 2سال که به نیمه نهایی رسیدیم و الکی الکی حذف شدیم , تیم تجربش بالا رفته .
موفق باشید . :hooora2:
البته جام باشگاهای اروپا ها جام ملت ها رئال نمیادki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره امسال هر چند 8 تا عقبیم من به فتح لیگ و بخصوص چمپیونز لیگ بدجوری امیدوارم:daghighan:
سلام بچه ها سریع برین تو سایت goldenfoot.comبه کاسیاس رای بدید!
سریع برین که پویول و زلاتان بلاتر نرن بجنبید
تولد پایه ی CALM DOWN ها یعنی اوزیل میزنیم
♥اوزیل جون تولدت مبارک♥
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .
من هم تولد اوزیل رو تبریک میگم واقعا بلای جون بارسا شده دمش گرم امیدوارم همیشه سلامت و سرحال و رو فرم باشه.
منم تولد اوزيل رو تبريك ميگم (بهترين هافك حال حاضر دنيا ) من نميگم آمار ميگه:ookk:
من هم تولد بهترین هافبک حال حاظر دنیا رو تبریک میگم . واقعا موقعی که اوزیل رو فرم باشه رئال خوب بازی میکنه و هم تیم های حریف رو به لرزه در میاره .
love::مسوت جان دوست داریمlove::
سلتا رو بردیم هرچند تیم خسته ای داشتیم.تبریک می گم.
اوزیل نمایش خوبی داشت نسبت به بقیه.
بریم آلمان که یه بازی سخت با دورتمند داریم.ایشالا که می بریم حتی با وجود نبود مارسلو-کوئنترائو-آربلوا.
خبر بد به جزء اینه که ما در آلمان نتایج خوبی رو نگرفتیم و 95 درصد بازی هامونو نبردیم.
اسین احتمالا جای مارسلو بازی می کنه و کاکا هم فیکس میشه مقابل دورتمند.
خبر خوب هم اینه که مارسلو برگشه مادرید و در حال ریکاوری هست. فکر نکنم بتونه بازی کنه.
پیش به سوی آلمان. کهکشان در راهه
سلام به همه
تبریک میگم برد خفیف مقابل سلتا رو
و تولد اوزیلم به امید سالی موفقیت امیز براش گرام میدارم
بدجوری منتظر بازی با دورتمند تو المانم