نقل قول:
دقیقا منظورم من همین زندگی نباتیه.زندگیه از پیش تعیین شده.ببین من نه مخالف دولت هستم نه موافقش.نه مخالف گشت ارشاد هستم نه موافقش ولی به چیزی که فکر میکنم اعتقادم هست و وطنم. تاریخ ثابت کرده بلانسبت شما عامه مردم یک مشت گوسفند تشریف دارن.این رو تاریخ ثابت کرده.هر زمانی که عامه مردم یک تصمیم گرفتن اون تصمیم از بدترین تصمیم های تاریخ زندگیشون بوده.وقتی قسمت اعظم مردم با بدحجابی و تحت تاثیر تهاجم نرم غرب قرار گرفتن حجاب درستی ندارن باید با زور جلوی این تهاجم ایستاد.ببین یک مثال برات میزنم.700 سال پس از ورود اسلام به ایران مردم اجباری برای داشتن حجاب نداشتن اما یک نفر هم بدون حجاب در جامعه نبود به نظرت اونموقع چرا اینطوری بود و الان چرا اینطوریه؟ یعنی اون موقع حجاب کاملا رعایت میشد توسط تک تک افراد ولی الان از هر 10 نفر 8 تاش حجاب درست ندارن.میدونی علتش چیه؟ 700 سال پس از ورود اسلام ایران از قدرت های دنیا بود به عبارتی هیچ کشوری توانایی همچین نفوذ عظیمی در کشور رو نداشت.اونموقع ماهواره ای نبود.اون موقع اینترنتی نبود اونموقع تهاجم نرمی نبود که عقاید مردم رو خراب کنه نتیجه اش این بود که قسمت اعظم مردم مسلمان معتقد بودن بدون اینکه کسی اجبارشون کنه.اما الان به خاطر یک عده دشمن قسمت زیادی از مردم دارن اعتقادشون رو از دست میدن و اسمن مسلمون هستن اما ذاتا دارن حجاب رو زیر پا میذارن و این تازه شروعه کاره.اگه همین الان جلوش گرفته نشه روزی میرسه که ایران از لحاظ عقیدتی تجزیه میشه و با کوچکترین ترقه بازی دیگه ایرانی وجود نخواهد داشت برای همینه که من میگم باید فعلا بازم میگم فعلا زور باشه توی همه جوانب جامعه.
تا کی؟