کاسیاس :" باید بیشترین امتیاز را از چهار بازی سختی که داریم ، بگیریم "
کاسیاس :" باید بیشترین امتیاز را از چهار بازی سختی که داریم ، بگیریم "
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید که برابر کاستاریکا رکورد دار تاریخ بازیهای ملی اسپانیا شد ، در مصاحبه با روزنامه محلی لئون گفت که دوست دارد در بازی های کوپا مثل فصل قبل فیکس باشد .
ایکر کاسیاس می داند که باید برای بازیهای بعدی رئال مادرید امیدوار باشد و به همین علت با تمام قوا قصد دارد که حتی بازیهای ساده کوپا دل ری را هم جدی بگیرد . گلر رئال مادرید گفت :" حالا باید با رقبای سختی مواجه شویم . والنسیا ، اتلتیکو ، سویا و بارسلونا چهار تست سخت هستند اما تمام تلاشمان را خواهیم کرد و امیدواریم که به بهترین آمار ممکن از این بازیها برسیم . "
وی افزود :" تیم خیلی خوب است و با این که در هفته های اول و پس از یک شکست و یک تساوی ابهاماتی پدید آمد ، کم کم نتیجه گرفتیم و بازی خوبی ارائه دادیم . امیدواریم که همچنان در کوپا هم با جدیت بازی کنیم ، تورنمنتی که دوست داریم آن را مثل فصل قبل جدی بگیریم و من هم می خواهم در خدمت تیمم همیشه باشم ."
real-madrid.ir
تیتر روزنامه های آس و مارکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
as
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستیانو ، یک قهرمان ملی در پرتغال
"حالا تمام توجه ام به مادرید است."
"به بارسا فکر نمی کنم ، فقط والنسیا و اتلتیکو"
- مسی :"من مرده ام."
گواردیولا به خاطر بازی مسی در برابر کلمبیا به او استراحت داد.
MARCA
راموس ، نشان دهنده یک مهره کلیدی با خصوصیات جسمانی،رفتاری و شخصیتی کامل
"لیگ قهرمانان را می خواهم... و هرچیزی که هست"
"در تمامی عناوین با بارسا رقابت خواهیم کرد."
"این رئال مادرید خیلی بهتر از پارسال شده است."
"موفقیت در تیم ملی نمرده"
- بازی می کند : بازگشت CR7 از پرتغال با قوای کامل عضلانی و بدون تمرین
محو شد : مسی 16 ساعت بعد از بازگشتش از کلمبیا "تخلیه شده ام."
real-madrid.ir